Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.159
Cevap
28
Favori
178.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar arama ve cevaplamalardada bendede buyuk sorun var surekli onar yap biyere kadar iki gunde eski haline donuyor. anladiysam bircok kisi bundan sikayetci/
    yukaridada arkadasin dedigi gibi sony e ingilizce bir mail atalilim ama nasil kime biri yazarsa iyi olur. belki yeni bir guncellemeyle duzeltilir. ifhone almak hic istemiyorum. ama sonunda o olacak, param yok :)

4.1.2
  • bu sabah 4.1.2 6.2.a.1.100 numaralı güncellemeyi yükledim bende alarmda sıkıntı vardı o düzeldi.rehberde hafif bi kasma var yine gps falan düzgün çalısıo.albümdede sıkıntı yok ilk izlenimler bunlar.

Yıldız Teknik Üniversitesi
    Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

arkadaslar arama ve cevaplamalardada bendede buyuk sorun var surekli onar yap biyere kadar iki gunde eski haline donuyor. anladiysam bircok kisi bundan sikayetci/
    yukaridada arkadasin dedigi gibi sony e ingilizce bir mail atalilim ama nasil kime biri yazarsa iyi olur. belki yeni bir guncellemeyle duzeltilir. ifhone almak hic istemiyorum. ama sonunda o olacak, param yok :)

usb ile bağlanınca içindeki tüm dosyaları silin sonra telefonu açıp fabrika ayarlarına geri yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kervan95

Bende güncelledim şuanlık bi problem yok akıcı şimdilik sevdim

güncelleme alan arkadaşlar nereden aldıklarınıda yazsalar iyi olur ? Yurtiçi ürünmü , yurtdışındanmı almıştınız?
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    gold dan aldım paralel ithalat

Orijinalden alıntı: ukayl06

quote:

arkadaslar arama ve cevaplamalardada bendede buyuk sorun var surekli onar yap biyere kadar iki gunde eski haline donuyor. anladiysam bircok kisi bundan sikayetci/

usb ile bağlanınca içindeki tüm dosyaları silin sonra telefonu açıp fabrika ayarlarına geri yükleyin.

surekli yapiyorum zaten ama iki gunde gene sisiyor telefon. ilk baslarda ne guzeldi halbuki...
  • sony xperia go cihazını reklamlarına bakıp hızlıal dan aldım almaz olaydım.aldığımın 3. günü çalışma masamdan yere düştü sert bir düşüşte değildi.(şimdiye kadar çok telefon elimden düştü o yüzden tecrübeliyim hiç birine birşey olmadı) ama bu reklamlarına aldanıp dayanıklı ve su geçirmez telefon ekranın çatladığını gördüm.tabi hemen hızlıala msj attım garantisi biziz demişlerdi telefonu almadan önce sorduğumda.
    Gönderin dediler.kargo yapıp gönderdim 1. hafta ses yok msj attım serviste dediler.2. hafta ses yok yine aradım serviste dediler.ya sabır deyip bekledim her halde ekranı değiştiriyorlar dedim.3. haftanın sonunda telefonunuz gönderildi diye mesaj atmışlar.sevindim yapıp gönderiyorlar diye.kargom elime ulaştı.kutuyu açmamla hayallerimin yıkılması bir oldu.telefonu hiç bir işlem yapmadan sadece bir not koyarak geri göndermişler.
    Notta aynen şu yazıyor.inceleme sonunda ekranın dokunmatiği çatlamıştır 140 TL değişim ücreti vardır.yav kardeşim ben zaten bunu biliyorum neden bana yapmadan geri gönderdiniz insan bir sorar onay alır ona göre yapar veya yapmadan geri gönderir.Kısacası sony xperia go aldığıma bin pişmanım sakın reklamlarına aldanıp almayın.2.side hızlıalın garantisine güvenip elektronik ürün almayın.daha ilk taksidin günü bile gelmedi.

• Son jb yeni güncellemesinden sonra bariz ucuyor telefon. İnşallah şu sorunlar düzelmiştir.

Orijinalden alıntı: mehmeto89

Son jb yeni güncellemesinden sonra bariz ucuyor telefon. İnşallah şu sorunlar düzelmiştir.

Jb mi yenisi mi? Dur şimdi heyecan yaptım

Orijinalden alıntı: nahrub

sony xperia go cihazını reklamlarına bakıp hızlıal dan aldım almaz olaydım.aldığımın 3. günü çalışma masamdan yere düştü sert bir düşüşte değildi.(şimdiye kadar çok telefon elimden düştü o yüzden tecrübeliyim hiç birine birşey olmadı) ama bu reklamlarına aldanıp dayanıklı ve su geçirmez telefon ekranın çatladığını gördüm.tabi hemen hızlıala msj attım garantisi biziz demişlerdi telefonu almadan önce sorduğumda.
    Gönderin dediler.kargo yapıp gönderdim 1. hafta ses yok msj attım serviste dediler.2. hafta ses yok yine aradım serviste dediler.ya sabır deyip bekledim her halde ekranı değiştiriyorlar dedim.3. haftanın sonunda telefonunuz gönderildi diye mesaj atmışlar.sevindim yapıp gönderiyorlar diye.kargom elime ulaştı.kutuyu açmamla hayallerimin yıkılması bir oldu.telefonu hiç bir işlem yapmadan sadece bir not koyarak geri göndermişler.
    Notta aynen şu yazıyor.inceleme sonunda ekranın dokunmatiği çatlamıştır 140 TL değişim ücreti vardır.yav kardeşim ben zaten bunu biliyorum neden bana yapmadan geri gönderdiniz insan bir sorar onay alır ona göre yapar veya yapmadan geri gönderir.Kısacası sony xperia go aldığıma bin pişmanım sakın reklamlarına aldanıp almayın.2.side hızlıalın garantisine güvenip elektronik ürün almayın.daha ilk taksidin günü bile gelmedi.

Hiçbi yerde yazmıyor darbelere karsi dayanıklı olduğu. Sadece suya ve toza dayanıklı. Geri kalan diğer telefonlar gibi.

• quote:

quote:

Son jb yeni güncellemesinden sonra bariz ucuyor telefon. İnşallah şu sorunlar düzelmiştir.

JB'nn son güncellemesi usta.
    Sürüm: 4.1.2
    Derleme: 6.2.A.1.100

Ama albüm sorunu hala devam ediyor. İçine girildiğinde simsiyah ekran hiçbir şey gözükmüyor. Uygulamalardan verileri temizleyince düzeliyor ama geçici çözüm. Bu hataları düzeltmeyecekseniz ne diye güncelleme yapıyorsunuz ki yahu?
    Aramada yaşanılan sıkıntıyı düzeltmiş olsalar bari. Şu anlık bir sorun yok ama 10 gün falan geçince belli olur.

• 4.1.2 den sonra telefon kasmaya başladı oyunlar donuyor çağrı geldi mi cevaplama ekranında sürükledikten sonra donuyor ve bunun gibi bi çok şey daha.... menü geçişinde bile donma oluyor 2.3.7e dönme imkanı var mı acaba

quote:

quote:

JB'nn son güncellemesi usta.
    Sürüm: 4.1.2
    Derleme: 6.2.A.1.100

Ama albüm sorunu hala devam ediyor. İçine girildiğinde simsiyah ekran hiçbir şey gözükmüyor. Uygulamalardan verileri temizleyince düzeliyor ama geçici çözüm. Bu hataları düzeltmeyecekseniz ne diye güncelleme yapıyorsunuz ki yahu?
    Aramada yaşanılan sıkıntıyı düzeltmiş olsalar bari. Şu anlık bir sorun yok ama 10 gün falan geçince belli olur.

güncellemeyi ben xperia blogdan indirip telefonu flashladım.bende albümde zaten sıkıntı yoktu halada yok.alarmda istediğim şarkıyı koyamıyordum onu düzeltmişler.arama ekranı jbnin genel sıkıntısı cünkü s3 ve s2dede aynı sorunları yaşayan tanıdıklarım var.gpsde sıkıntı yok oyun oynarken kasma vs yok.

Yıldız Teknik Üniversitesi
    Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği

• Arkadaşlar pc gold'dan aldığım telefon kapakları kapalıyken su aldı ekran acıklığı varmış garantiye gönderdim anakarta su temas ettiği için garantiye girmiyor dediler ne yapmam lazım tuketici mahkemesi de çok uzun sürüyor diyorlar

Orijinalden alıntı: mahmut19031903

4.1.2 den sonra telefon kasmaya başladı oyunlar donuyor çağrı geldi mi cevaplama ekranında sürükledikten sonra donuyor ve bunun gibi bi çok şey daha.... menü geçişinde bile donma oluyor 2.3.7e dönme imkanı var mı acaba

Bu linkten hangi sürüme dönmek istiyorsan onu indirin,
    http://xperiafirmware.com/8-firmware/22-sony-xperia-go-st27

Daha sonra flashtool programını indirerek burda anlatılanları uygulayınız,
    quote:

Orijinalden alıntı: syesil

Manuel Jelly Bean Kurulumu;;

1- Öncelikle Telefonunuzu yedekleyin..
    2- Flashtool Programını indirin
    3- Resmi Jell Bean Dosyasını İndirin
    4- Flashtool Programı kurun.
    5- C:\Flashtool klasörü oluşacaktır. sonrasında C:\Flashtool\drivers\flash-tools.exe programını aşağıdaki resimdeki gibi 2 kutucuğu seçerek devam edin.

6- driver kurulumda imzasız driver kurumunu için uyarı verecek ve siz evet yüklemek istiyorum diyerek devam edeceksiniz. (kurmazsanız flashlayamazsınız)
    7- indirdiğiniz jelly bean " XPERIA GO JB OFICIAL BY URUGUAYO21_4.1.2_WORLD.ftf" dosyasını >> C:\Flashtool\firmwares klasörünün içine taşıyın.klasör içinde başka firmware dosyası olabilir varsa şayet klasörün içindeki firmware dosyasını silin sonra taşıyın. kafanız karışmasın.
    8- telefonunuzu ayarlardan xperia kısmındaydı yanılmıyorsam USB bağlantı tipini MTP'den MSC ye alın. MTP Kesinlikle olmasın.Sonrada Güvenlik kısmından Bilinmiyen kaynaklar kısmını aktif edin.en son olarakda geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama modunu aktif edin.
    9- flashtool programını yönetici olarak başlatın sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. otomatik olarak telefon modeliniz ve android sürümünüz gibi bilgilerin oraya gelmesi gerekiyor.
    10- sorunsuz bağlandıysa şimdi telefonunuzu kapatın ve kablosu bilgisayarınıza bağlı olmasın.(sorunsuz bağlanmadıysa önceki adımları tekrar gözden geçirin)
    11- flashtool programını tekrar açın ve flash butonuna basın.gelen pencerede flash modu seçin.select firmware kısmında firmware i seçin zaten sizin indirmiş olduğunuz firmware olan " XPERIA GO JB OFICIAL BY URUGUAYO21_4.1.2_WORLD.ftf" dosyasını görmüş olması gerekiyor.başka bir dosya seçmeyin!!.Xperia go için indirdiğiniz Jelly Bean dosyasını seçip ok deyin.
    12-
    13-
    14- yukardaki resimi gördükten sonra telefonunuz kapalı konumdayken ses kısma butonuna basılı tutarak usb kabloyu bilgisayarınıza bağlayın. otomatik olarak flashlamaya başlayacaktır.işlem biraz sürecek 5 dk kadar sonra finish yazısı yazıp aygıt device disconnected olarak görünür programda.zaten bar göreceksiniz % lik bir bar %100 olup bitince telinizi açın. ilk açılışda 5 dk kadar sürdükten sonra önünüze PIN kullanıyorsanız pin gelir kullanmıyorsanız otomatik olarak türkçe kurulum ekranı gelecektir. kolay gelsin.

• Bende de her şey donmaya başlamıştı meğer "stamina modu" yüzündenmiş. Telefonu kullanmıyor muşum onu anladım. Yarım gün daha fazla şarj gitsin diye telefonu kullanamıyorsun. Telefonu kasıpta stamina modu açık olanlara kapatmalarını öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.