Şimdi Ara

Prototip Windows Phone 8 cihazlarının VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Prototip Windows Phone 8 cihazlarının VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor






    Windows Phone 8 işletim sisteminin çıkışına kısa bir süre kalmışken, ilk cihaz prototiplerinin VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor.




    Neowin sitesinin kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Windows Phone 7 geliştirme sürecinde aktif katkıları olan VIP geliştiricilere sıkı korunan Windows Phone 8 prototipleri hediye edildi. Prototiplerin hediye edilmesi karşılığında ise geliştiricilerin WP8 çıkış tarihinde en az bir uygulamayı hazır etmeleri isteniyor.




    Bu cihazların Nokia logosu taşıdığı ve ilk seri Lumia cihazlarına oldukça benzediği tahmin ediliyor. Prototiplerin sürekli gözetim altında olması gibi bazı kuralların olduğu da farklı kaynaklar tarafından teyit edilmiş. Microsoft'un herhangi bir sızıntıya karşı tüm tedbirleri aldığı belirtiliyor.




    Şimdilik resmi olarak tanıtılmış bir Windows Phone 8 cihazı yok. Bazı modellerin internete sızan bilgileriyle iddialı modellerin piyasaya çıkacağını tahmin edebiliyoruz. Ancak dağıtılan prototipler, Microsoft'un çıkış tarihinde geniş bir uygulama ağı ile Windows Phone 8'i desteklemek istediğini gösteriyor. Geçiş sürecinin etkisiyle beklendiği gibi bir pazar payı elde edemeyen Windows Phone 7'nin aksine Windows Phone 8 daha etkili bir açılış yapabilir. 

     

     








  • "Prototip Windows Phone 8 cihazlarının VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor"

    Başlığa bakanda insanlık suçu işlenmiş sanır. Editörlerin Türkçe Okuma Yazma Anlama kursuna yollanmasını önemle arz ediyorum.

  • Güzelll harika desenize nokia da artık düşük ve eski işlemci kullanmayacakkk nkıa kullanıcılarını baya sevindirmiştirrr bana göre ben android kullanıcısı olacam her bakımdan windos a güvenmiyorum her an desteğini çekebilir bir şey yapar hiç birşeyden yararlanamazssın yani kazı yolar gibi seni yolarrr

  • Başlık dünya savaşı geçirmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAN7843

    Güzelll harika desenize nokia da artık düşük ve eski işlemci kullanmayacakkk nkıa kullanıcılarını baya sevindirmiştirrr bana göre ben android kullanıcısı olacam her bakımdan windos a güvenmiyorum her an desteğini çekebilir bir şey yapar hiç birşeyden yararlanamazssın yani kazı yolar gibi seni yolarrr



    windows desteği çekerse bu sefer o cihazlara android entegre ederler paşa paşa kullanırız

  • prototipler önceden dağıtıldığına ve 1 uygulama sözü verildiğine bakılırsa bu adamlar bu işe hazırlanmışlar dolu dolu gelecekler gibi görünüyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myhotyro

    "Prototip Windows Phone 8 cihazlarının VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor"

    Başlığa bakanda insanlık suçu işlenmiş sanır. Editörlerin Türkçe Okuma Yazma Anlama kursuna yollanmasını önemle arz ediyorum.

    Bence o kursa sen gitmelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8'e tam entegre WP8, Microsoftun bunlara desteği tam olur, her yıl veya 6 ayda bir büyük güncelleme gelir, yoksa Apple ve Google karşısında duramaz.

  • Herşey karşılıklı :)
    İyi bir teklif olmuş..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.