Şimdi Ara

''Mad Skills BMX'' için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @import url(data:text/css,);







    Turborilla tarafından mobil platfom için geliştirilen ''Mad Skills BMX'' için ilk tanıtım videosu yayınlandı.




    Geliştiricinin daha önce yayınlamış olduğu ''Mad Skills Motocross'' oyunu ile benzer bir yapıya sahip olan oyunda BMX marka bisikletler ile çeşitli parkurlarda yarışlara katılıyoruz. Grafiksel açıdan Mad Skills Motocross'a göre oldukça fazla gelişme gösteren Turborilla ''Mad Skills BMX'' ile mobil oyunculara eğlenceli vakitler sunmayı planlıyor. Yayınlanan tanıtım videosuna bakıldığında sanal butonların yer almadığı oyunun kontrolleri dokunmatik ekranı başarılı bir şekilde kullanması bekleniyor. Kariyer, zamana karşı yarış ve çoklu oyuncu modu gibi çeşitli oyun modlarını oyunculara sunacak olan oyunda, özelleştirilebilir içeriklerinde yer alacağı belirtiliyor. Eğlence odaklı bir oyun olacak olan Mad Skills BMX'in ''Strung Out'' adlı punk grubunun tarafından bestelenen müzikleriyle de oyunculara kaliteli oyun içi müzikler sunacağı belirtiliyor.





    0,99$'lık bir fiyat etiketiyle mobil oyuncuların beğenisine sunulması beklenen oyunun 16 Ağustos tarihinde Appstore'da yerini alacağı belirtiliyor. Oyunun Android platformuna çıkış yapıp yapmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. 

     








     

    Turborilla'nın Android ve iOS platformu için çıkışını gerçekleştirmiş olan ''Mad Skills Motocross'' adlı oyununa Appstore ve Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz.

     







  • Gereksiz bir konu olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.