Şimdi Ara

Mophie Outride ile iPhone'unuz aksiyon kamerasına dönüşsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mophie Outride ile iPhone'unuz aksiyon kamerasına dönüşsün






    Yaz sporları aksesuarları üreticisi Mophie, iPhone 4 ve 4S modelinizi bir aksiyon sporları kamerasına dönüştürecek yeni aksesuarını tanıttı.




    Outride, içerisine telefonunuzu yerleştirdiğiniz bir kaide görünümünde. Telefonu dik veya yatay kullanabildiğiniz kaide su geçirmez ve sert darbelere dayanıklı polikarbonat materyalden imal edimiş. Beraberinde gelen uygulaması ile de kendi profilinizi oluşturarak videolarınızın veritabanını oluşturabilir, sosyal ağlarda videolarınızı kolayca paylaşabilirsiniz.




    Kameranızın üzerine yerleşen lens ile de daha geniş açılarda çekim yapabiliyorsunuz.




    GoPro gibi aksiyon sporları kameralarına ekstra para vermeden mevcut imkanları kullanmak isteyen spor severlere hitap eden Mophie Outride, Eylül ayında 130$-150$ arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.





     







  • Ürün gerçekten iyi düşünülmüş,güzel tasarlanmış ve bana göre iyi fiyatlandırılmış ancak bu kadar iyinin yanında birde gerçekler var ki kaç iPhone kullanıcısı bu aksesuarı kullanır ? Bekledikleri kadar iyi bir satış yapacaklarını düşünmüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Ürün gerçekten iyi düşünülmüş,güzel tasarlanmış ve bana göre iyi fiyatlandırılmış ancak bu kadar iyinin yanında birde gerçekler var ki kaç iPhone kullanıcısı bu aksesuarı kullanır ? Bekledikleri kadar iyi bir satış yapacaklarını düşünmüyorum.


    tek fiyat konusunda katılmıyorum.(telefona para veren bunada veren olur düşüncesini yok sayıyorum tabi) türkiye fiyatıyla en az 250 tl olur oda çok pahalı 100 tl olsa neyse de.

  • ayfon çıkarılır masaya konur, aksiyona gelmez.

  • Bekledikleri kadar iyi bir satış yapacaklarını düşünmüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    ayfon çıkarılır masaya konur, aksiyona gelmez.

    n'oluyo ki çıkarıp masaya koyunca?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.