Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
FLYVİDEO 98 VE XP NAPACAM YAA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> FLYVİDEO 98 VE XP NAPACAM YAA Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
paşalı

29 Mart 2006; 20:03:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR BÖYLE BİR TV KARTIM VAR AMA XP YE NASIL KURACAM BUNU MİLENYUMDA ÇALIŞIYORDU AMA ŞİMDİ BİR TÜRLÜ XP YE KURAMADIM NASIL YAPACAĞIM YARDIM EDİN BİRAZ YAA PEN. 3 700 MHZ. BİLGİSAYARIM LÜTFEN YARDIMMMMMMMMMM

p4 3.0 ghz 120 gb sata samsung hdd 512*2 kingston 533mhz ddr2 ram 512mb hilevel533 ram 512mb aidata 533 ram 256 nvidia ge force nx6600 vga philips spd2514t sata dvd writer philips170x6fb lcd monitör
*HP 530 LAPTOP

http://www.325donem.com/

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Kısa Dönem Eğitim Çavuşu
hado

29 Mart 2006; 20:11:11 

www.lifeview.com bu adresten tv kartının çipine göre uygun xp driverini indiirp kurabilirsin

sonersec

29 Mart 2006; 20:18:23 

ben driverını çok aradım ama bulamadım. sana kolay gelsin. canını sıkmak gibi olmasın ama o kartın xp driverı yok herhalde...

hado

29 Mart 2006; 20:23:26 

caca07

29 Mart 2006; 21:43:34 

kardeşim hemen elinden çıkart ve avermedia al ben 1 sene süründüm fly ile şimdi çok mutluyum

sonersec

30 Mart 2006; 18:44:43 

quote:

Orjinalden alıntı: hado

http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/discontinue.htm#2 bu linke var

ayrıca ben bu sayfadaki bütün driverları denedim hiçbiri çalışmadı. çalışan oldu ama makineyi kilitledi. caca07 arkadaşıma katılıyorum, derhal kartı sat bence de.

Jordan Collier

30 Mart 2006; 18:57:05 

Ya amma heyecan yapmışsınız. O lifeview.com.tw'deki driverların hiçbiri çalışmaz arkadaşın dediği gibi. Bende sorunsuz kullanabileceğin xp driverı mevcut. İsteyen pm yollasın linki gönderirim bir ara upload edip.

Referanslarım: DurduAslan, mkoyuncu, alkolikcihan, yilmazeest, $idikli, sbasol1981,mec,cliorsi,research_assistant,alcanzar,cosibik,sienen...

acılar çürütmüş hayallerini ama gözlerine dokunmamış yar...
ibyalcin

30 Mart 2006; 21:26:10 

çöpe at bendede wardı ben attım
driverı yok onun işe yaramıyor ositedeki

i tocuh

HayatBoş

30 Mart 2006; 22:30:35 

Hamza arkadaşım linkini buraya koysan da bizlerde faydalansak. Sevap kazanırsın valla. Tv kartını elden çıkar diyorsunuz ama kim alır ki bunu. Para verip alması için çalıştığını görmesi lazım. en azından onun bilgisayarına kurduğunda çalışmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatBoş -- 30 Mart 2006; 22:31:22 >

Yaptığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma; pişman olacağın şeyleri de ASLA YAPMA!
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
kaanraso

30 Mart 2006; 23:02:34 

burdanindir ve güle güle kullan

http://w w w.filestock.com/download/download.php?id=271

Jordan Collier

30 Mart 2006; 23:11:29 

Buyrun

http://www.h emenpaylas.com/download/356054/Fly_98.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamza Ertüm -- 30 Mart 2006; 23:11:57 >

Referanslarım: DurduAslan, mkoyuncu, alkolikcihan, yilmazeest, $idikli, sbasol1981,mec,cliorsi,research_assistant,alcanzar,cosibik,sienen...

HayatBoş

30 Mart 2006; 23:37:51 

hemenpaylaş adresindeki dosyayı yükledim ama olmadı. programı açmaya çalıştığımda Can't get device hata mesajı veriyor ve program kapanıyor. Hata mesajı göndermeye kalkıyor windows :)

Jordan Collier

31 Mart 2006; 0:02:02 

Hocam önce driverı yükledin mi? O setup tv programını kuruyor.

HayatBoş

31 Mart 2006; 0:21:38 

önce dosyaları bir klasöre açtım, daha sonra setup dosyasını çalıştırdım. Yeniden başlattığında yeni donanım bulundu ve dosyalarını gösterdim. Birkaç defa böyle donanımları yükledikten sonra yine hata mesajı verdi. Ancak kaanraso arkadaşın verdiği adresteki çalışıyor. Bazı kanallarda parazitler var. Bunu da çözebilirsem kullanabilirim. Ekranı dörde bile bölüyor program.

Embrio

31 Mart 2006; 0:42:58 

quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

ben driverını çok aradım ama bulamadım. sana kolay gelsin. canını sıkmak gibi olmasın ama o kartın xp driverı yok herhalde...

The person you have called can not be reach at the moment...

Please try again later...
azure

31 Mart 2006; 1:10:59 

bnde de war aynı kartdan kullnamıyodm nette bi suru driver buldum hepsi faso fiso... driver icin tessekkrler denicem yarın

leopars

31 Mart 2006; 8:51:08 

AMD Opteron 165@2,5GHz - DFI Lanparty NF4 Ultra-D - Ninja PLUS - 2x1gb OCZ Platinum DDR500 - Palit 7600 GT Sonic @600/1600 MHz - CM Stacker - Enermax Noisetaker 600W - Seagate 640GB 32MB - 250GB WD2500KS 16MB - Nec 3540A Dvd-Rw - Philips 170X6FB - ZyXEL 660 HW - HP Deskjet 5652 - APC 800VA UPS - Creative T7900 - Logitech FFGP - Philips SPC900NC - A4Tech X-718&KB-8(F)
Jordan Collier

31 Mart 2006; 10:37:06 

quote:

Orjinalden alıntı: leopars

http://www.lifeview.com.tw/drivers/dis_continued/flyvideoII_98/10361.zip

Arkadaşım yukarıda da defalarca verildi bu driver, çalışmıyor bu. Lütfen konuları düzgün okumadan cevap vermeyin.

leopars

31 Mart 2006; 10:44:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

quote:

Orjinalden alıntı: leopars

http://www.lifeview.com.tw/drivers/dis_continued/flyvideoII_98/10361.zip

Arkadaşım yukarıda da defalarca verildi bu driver, çalışmıyor bu. Lütfen konuları düzgün okumadan cevap vermeyin.

Denediniz mi peki? Ben XP'de ses sorununu bu driverla çözdüm.

AMD Opteron 165@2,5GHz - DFI Lanparty NF4 Ultra-D - Ninja PLUS - 2x1gb OCZ Platinum DDR500 - Palit 7600 GT Sonic @600/1600 MHz - CM Stacker - Enermax Noisetaker 600W - Seagate 640GB 32MB - 250GB WD2500KS 16MB - Nec 3540A Dvd-Rw - Philips 170X6FB - ZyXEL 660 HW - HP Deskjet 5652 - APC 800VA UPS - Creative T7900 - Logitech FFGP - Philips SPC900NC - A4Tech X-718&KB-8(F)
HayatBoş

31 Mart 2006; 17:01:07 

demek ki bu driverlar bilgisayardan bilgisayara ve fly tv kartının chipsetine göre değişiklik gösterebiliyor. Kiminde çalışan diğerlerinde çalışmayabiliyor. Bu tv kartlarıyla aynı anda 2 kanalı birden seyredebiliyormuyduk? arkadaşın birisi cnn türk izliyor ve aynı anda 2 kanalı izliyor. Hem de fly tv kartıyla. Driverını bize de yollasın.

sonersec

31 Mart 2006; 20:27:28 

şimdi sorun şurda bu kartın 2 versiyonu var biri fly98 diğeri fly98 II diye. sorun burdan kaynaklanıyor. fly 98 in xp driverını çok buldum ama benim kart fly98 II di. ondan dolayı driverını bulamadım. bir driver çalışır gibi oldu ama (Eternal Hollow gösterdiği ekranda çalışıyordu) o da çok kilitleniyordu stabil değildi....

ALTILIM

31 Mart 2006; 21:12:01 

sonersec kardeşim sana sorayım.

Ben üç aydır bunu kurmaya uğraşıyorum ama olmadı more tv ve dscaner programlarında görüntüyü buldumda sesi bulamadım .ayrı ses kartı yok bende ondanmı acaba.
Birde bu kartın FLY98 , FLY98II , FLY 2000, FLY 3000 mi olduğunu nerden anlıyorsunuz benim kartın üzerinde FLY TV/CAPTURE FLY TV 878 RF yazılı

İndirmediğim sürücü kalmadı
Ankaradayım sonunda bilgisayarcıya götüreceğim

"Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez."
sonersec

31 Mart 2006; 21:34:55 

more tv de ses ayarı yapman gerekiyordu onu yaptın mı? ses kartım yok demişsin. ses kartın onboard herhalde.
tv kartından ses atlama kablosu bağladın mı?

ALTILIM

31 Mart 2006; 21:54:56 

more tv de ses ayarları (wilma diye bir ses dosyası vardı) çok uğraştım kurcaladım olmayınca programı kaldırdım. Yeniden indirebilirim
Ses kartım anakartın üzerinde. Tv kart çıkış-ses giriş kablosu bağlı(kasanın dışında kısa bir kablo)
Şimdi DScaler kurdum görüntü nefis ama ondada ses yok

Fly sürücü ve yazılım indirdim oda tam siyah ektan geliyor otomatik tarama başlayacak diyor sonrada hata ile karşılaştı deyip kapatıyor.
Fly'ın modeli ile ilgili soruma na diyorsun.
Ben formattan önce bu karttan tv .uzaktan kumanda,radyo gayet güzel kullanıyordum-Bilgisayarcı kurulum CD vermemiş.Ama kılavuzu vermiş orada conexat 878 tv kurulumunu anlatıyor.

"Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez."
sonersec

31 Mart 2006; 21:59:31 

more tv de ses ayarı yapmak için wilma yı indirmene gerek yok. wilma sadece şifreli sesleri çözmek için yazılmış bir program. bende yüklü değil ama ben de ses sorunuyla karşılaşmıştım zamanında 2 sene önce. more tv nin ayarlar bölümünde ses ayarları var. ses frekansını seçmen gerekiyordu. denem yanılma yöntemiyle bulabilirsin.
http://www.verikenti.net/site_eski/incelemeler/moretv.htm
bu sayfayı internetten buldum. aratırsan daha birçok çözüm bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonersec -- 31 Mart 2006; 22:01:16 >

architect57

31 Mart 2006; 22:27:23 

Hamza Ertüm arkadaşım çok teşekkür ederim verdiğin program sayesinde hallettim bende çözememiştim ama şu an kullanıyorum sayende.

HayatBoş

1 Nisan 2006; 1:08:18 

Arkadaşlar çok ilginç birşey keşfettim. Fly tv kartının bazı kanallarda parazit yaptığını defalarca söylemiştim ama kimse çözüm bulamamıştı. Tam ekran yapıldığında parazitlenmeler ortadan kayboluyor.

palyan

1 Nisan 2006; 1:43:44 

quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

Arkadaşlar çok ilginç birşey keşfettim. Fly tv kartının bazı kanallarda parazit yaptığını defalarca söylemiştim ama kimse çözüm bulamamıştı. Tam ekran yapıldığında parazitlenmeler ortadan kayboluyor.

evet arkadasım bende cok cekiyorum bu parazit olayından. hem driveri bulana kadrda anam agladı. sonunda bitane buldum ama hepsini denedim genede çok parazitli. bi avermedia almanın zamanı geldi galiba.

dengesiz_boy

1 Nisan 2006; 10:00:56 

MORETV diye bişi var onu yükle drivera bile gerek kalmıyor...

SENİ SEVİYORUM AŞKIM
cosef

1 Nisan 2006; 14:48:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

Buyrun

http://www.h emenpaylas.com/download/356054/Fly_98.zip.html

bu driver sorunumu çözdü
Tv kartım Fly video 98

Sağolasınız teşekkürler

İnsanlar yalnızca anladığı şeylerden konuşsaydı dünyadaki sessizlik dayanılmaz olurdu.Max Lemer
leopars

1 Nisan 2006; 16:25:16 

quote:

demek ki bu driverlar bilgisayardan bilgisayara ve fly tv kartının chipsetine göre değişiklik gösterebiliyor. Kiminde çalışan diğerlerinde çalışmayabiliyor. Bu tv kartlarıyla aynı anda 2 kanalı birden seyredebiliyormuyduk? arkadaşın birisi cnn türk izliyor ve aynı anda 2 kanalı izliyor. Hem de fly tv kartıyla. Driverını bize de yollasın.

Diğer arkadaşın verdiği 10.345 ve benim, kendi sitesinden verdiğim 10.361 driverı ile kart sorunsuz çalışıyor. Kendi sitesindeki diğer driver olan 10.400 ile sorun çıkabiliyor.

ibyalcin

1 Nisan 2006; 18:28:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ALTILIM

sonersec kardeşim sana sorayım.

Ben üç aydır bunu kurmaya uğraşıyorum ama olmadı more tv ve dscaner programlarında görüntüyü buldumda sesi bulamadım .ayrı ses kartı yok bende ondanmı acaba.
Birde bu kartın FLY98 , FLY98II , FLY 2000, FLY 3000 mi olduğunu nerden anlıyorsunuz benim kartın üzerinde FLY TV/CAPTURE FLY TV 878 RF yazılı

İndirmediğim sürücü kalmadı
Ankaradayım sonunda bilgisayarcıya götüreceğim

aynen sadece more tv calısıyor baska driverı yok sitesindeki iişe yaramıyorsa ne demek buu?
boşuna uğraşma sinirlerin bozulmasın derim ben

i tocuh

digitalgokhan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Nisan 2007; 0:29:55 

arkadaşlar konunun üzerinde çok zaman geçmiş ama ben bişey sormak istiyorum. bendede bu karttan var. more tvde çalışıyo fakat donanımda görmüyo nasıl iş anlamadım. niye donanımda görünmüyo? bide radyo özelliğini kullanımıyorum yardımcı oluursanırız sevinirim.
gnecmi

17 Nisan 2007; 19:30:29 

Tahmin ederim eski cd leriniz duruyordur.Fly Tv98/2000/3000 Radyolu-Radyosuz Tv kartı olan arkadaşlar denemenizde fayda var.Ben denedim ve hem eski radyosuz hemde radyolularda çalıştırdım.Yalnız bendekiler Bt 8x8 çipsetli.Diğerleri elime geçmediği için deneyemedim.

Elinde tv kartının eski cd si veya driveri ve programı WınMe olanlar: Olmayanlar için aşağıda program ve driverini veriyorum.
Tv kartını taktığınız zaman her zamanki gibi önce yeni donanım bulundu deyip driverini kuruyoruz.Ve kurulumda iki sefer Fly Tv98 ....... diye kuruyor.Neticedede programı kurup çalıştırıyoruz.Veeeee çalışmıyor.Biz öyle yapmayacağız.Eğer Önce kurduysanız bütün driverlerini ve programını kaldırın ve,pc yi yeniden başlatın.İki sefer driver bulacak.Her bulduğunda iptal diyeceksiniz.Kesinlikle kurmayacaksınız.

1-web cam kurar gibi önce WınMe programını kuruyoruz,
2-Pc yi restart edecektir.Yeniden başladığında yeni donanım bulunacak.
3-Driverleri otomatik olarak aratın ve kurun.(Dört sefer driver bulacak hepsindede aynı işlemi yapacağız)
4-Kurulumlarda İmza sınamasından geçmedi diyecek,siz devam diyeceksiniz.
5-Her driver kurulumunun belli bir yerinde driverin yerini göster diye pencere açılacak.Buradan gözat deyip cd nin driver kısmından WinMe yi açıp içindeki dosyayı göstereceğiz ve tamam deyip kuracağız.(Aynı işlem dört sefer tekrarlanacak)Veee işte:
WDM Video Capture,
WDM Audio Capture,
WDM Tv Tuner,
WDM Crossbar.
6-Kurulum bittiğinde Pc yeniden başlayacak ve bildiğiniz gibi programı çalıştırıp gerekli ayarları(Ülke adı,Pal BG,Anten durumu,Scan gibi) yaptıktan sonra güle güle kullanın.

Netice olarak : Birçok netten indirdiğim fly ın xp driverleride dahil çalıştıramadım.
Aver Medıa Tv kartının driverlerini yükledim.Sorunsuz kurdu,fakat programı çalıştıramadım.
PixelViev Tv kartının driverlerini yükledim.Çalıştıramadım.
Fly ın WınNt yi kurdum.Programda çalıştı.Fakat radyosunu çalıştırmak bilen için kolay ama bilmeyen için zordu.Kayıttada problem çıkarıyordu.Tavsiye etmem.
Unutmayın : ÖNCE PROGRAM SONRA DRİVER.
Uğraşan arkadaşlar neticeyi bildirirseniz çok memnun olurum.Umarım derdinize çare olmuştur.Bana oldu.Bakalım ne kadar başarılı olmuşuz.Saygılar.

Elinde cd si olmayanlar için upload ettim.Aşağıdan indirebilirsiniz.İçinde 98 driveride var.
http://****.com/files/26486949/Yeni_Klasoer__2_.rar.html

xxnusxx

17 Mayıs 2007; 8:12:27 

arkadaş diyorsun aşağida kurulum cd var ama link çalişmıyor benimde tv kartım fly 878rf idir ama malesef bunun driverini bulamıyorum anlamadım cidisi var ama kurmuyorr niye kandi cidsi kurmuyoryoksa sahte birşeymi

sevmek
falconbir

17 Mayıs 2007; 9:06:52 

Yazılanları baştan sona okuyamadım ama gmail adresini verirsen sana fly driverlarını gönderirim zamanında bende çok ugraştım bu illetle ama şimdi iyi çalışıyor, 4 senedir pc den fly tv kartı ile tv izliyoruum. dosyalar 2, 3 , 8 mb.

Pirincinde siyah taştan korkma, beyaz taştan kork. (Arif Nihad Asya)
xxnusxx

25 Mayıs 2007; 18:37:49 

sayın arkadaşlar bana acil fly tv kartın driveri lazım bulan arkadaş varsa lüyfen foruma koysunlar buarada bir çok driver denedim amasonuç yok bende cd var ama aygıt yöneticinde yükleme yaptığım zaman yüklüyor tam biterken bilgisayar kendini resetliyor hata diyor normal cd den yükleme yaptğım zaman no davice driver birçok siteden driver indirdim ama olmadı yanlızca 878 rf driverini istiyor aradım ama bulamadım eger bulan arkadaş varsa lütfen foruma koysunlar bende bu çileden kurtulayım herkese teşekür ederim

sevmek
leopars

25 Mayıs 2007; 19:00:40 

haldunbar

26 Ağustos 2007; 11:33:43 

http://download.pc-news.org/drivers/23/0/GRAPHICS-BOARD/LIFEVIEW.html

Bu adreste de derdine derman bulamayan daha aramasın. Kart genelde 10.345 ya da 10.361 ile çalışıyor. Kendinizi 10.400 kurup çalıştırmaya uğraşmakla boşa yormayın. 10.345 ya da 10.361 le tanıtmaya çalışırken de sürücüyü xp nin seçmesini engelleyin, hatta diğer aygıtlar bölümünden "disketi var" ı seçip oradan bt848 i siz seçin. Yoksa xp inatla sürücüyü kurmamak için direniyor. Ama aynı sorunu ben de yaşayan biri olarak hem 10.345 hem de 10.361 i xp ye manuel olarak tanıttım ve şu anda hiçbir sorunum yok.

Profesyonel Acemi
maresaLx

3 Aralık 2007; 14:10:33 

quote:

Bu tv kartlarıyla aynı anda 2 kanalı birden seyredebiliyormuyduk? arkadaşın birisi cnn türk izliyor ve aynı anda 2 kanalı izliyor. Hem de fly tv kartıyla. Driverını bize de yollasın.

ahaahahahahahahahahahahha

o an ki o programda ekran ikiye bolunmus sadece, yoksa iki kanal izleme durumu soz konusu degil :D

image is nothing coding is everything
Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> FLYVİDEO 98 VE XP NAPACAM YAA Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac GTX275 AMP! Edition
Nvidia'nın ATI HD4890'a karşı cevabı gecikmedi! Zotac GTX275 AMP! Editon üst seviye kartlara meydan okuyor!!!
Empire: Total War
A'dan Z'ye imparatorluk yönetmeye hazır olun!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız