Şimdi Ara

İkinci Dragon's Dogma Demosu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Capcom, çıkışını geçtiğimiz haftalarda yapan aksiyon-RPG oyunu Dragon's Dogma için ikinci demoyu çıkarmaya hazırlanıyor. Yalnızca Playstation 3 platformuna yayınlanacak olan bu demo önümüzdeki hafta Playstation Network'teki yerini alacak.
     
        İkinci demoda, oyun, sizin Hydra'yı yok etmeniz için gönderilmenizden önce gerçekleşen 'prologue' kısmı ve karakter özelleştirme ekranına odaklanılıyor. Önceki demoda onaylandığı gibi bu demoda da oluşturduğunuz kayıt dosyalarını oyunun tam sürümüne aktarabileceksiniz.
     
         Yeni Dragon's Dogma demosu, 15 Ağustos'ta Avrupa için yayında olacak. Amerika hesabına sahip olanlarınız varsa bu yöreye demo, 21 Ağustos'ta çıkacak. 
     








  • demoların ps3 veya xbox önce çıkması bazı oyunlar ps3 iyi grafik olarak bazı oyunlar xboxda burda güc meselesi deyil para gucu. kim çok para ve anlaşma yaparsa ilk demo yada grafikler o konsolda daha iyi olur bosuna kimse ps 3 vs xbox tartısmaı yapmasın
  • Allahım, bende ikinci oyunun demosu geliyo diye anladım başlığı korktum lan daha ilk oyunun yarısına bile gelmeden^^

    Bide işin komik tarafını ben sonrada öğrendim, daha hydrayada gelmeden önce uyandığımız ilk şehirde bir sürü quest varmışda, ben hiç birini görmeden dümdüz basmışım dışarı :/ Bildiğin oyunun ilk 5 saatini felan atlamışım, sonra ana şahre varığ esas questlere başliyinca diyodum bende halla halla niye bu kadar zor bu oyun diye, ulan hıyar, göre yapmamışsın exp almamışsın sen ne bekliyodun^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.