Şimdi Ara

Sony LT29i Hayabusa, Xperia TX adıyla çıkış yapabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Sony LT29i Hayabusa, Xperia TX adıyla çıkış yapabilir





    Sony'nin LT29i model numarası ve Hayabusa kod adıyla uzun süredir söylentilere konu olan amiral gemisine ait gerçek isim ortaya çıktı. XperiaBlog'un güvenilir kaynakları, yılın ikinci yarısını hedef alan üst düzey cihazın Xperia TX olarak piyasaya sürüleceğini bildirdi.

     

    4.6 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) ekran, çift çekirdekli Snapdragon S4 çipset, 13MP kameraya sahip olması beklenen LT29i Hayabusa, Xperia Arc'a eşlik eden kavisli tasarımı yenilenmiş haliyle tüketiciyle buluşturacak. Amiral geminin satışındaki kilit nokta, Sony tarafından geliştirilen yeni nesil yığınlı CMOS sensörü olacak.

     

    Xperia TX isimlendirmesi LT29i'nin, DLNA sertifikası yayınlanan LT30 Xperia T'den daha üstün bir model olduğunu gösteriyor. Mint kod adlı Xperia T, Hayabusa ile benzer özelliklere sahip olsa da ekran hususunda tercihin 4.3 inçlik AUO üretimi AMOLED'den yana kullanıldığı düşünülüyor. Ayrıca sızan prototip görüntüleri, LT30'un daha sade bir dizaynla donatıldığını gözler önüne seriyor.

     

    Halihazırda Qualcomm'un 28nm üretim teknolojisini uyguladığı çift Krait işlemci ve Adreno 225 GPU'lu Snapdragon S4 Plus serisi yongadan güç alan üç model (LT25, LT29, LT30) üzerinde çalışmalarını sürdüren Japon üreticinin donanım parçalarında bazı değişikliklere gitme ihtimali de bulunuyor. En tepedeki Hayabusa'yı daha küçük AMOLED ekranıyla Mint ve orta segmentte konumlanacak LT25 Tsubasa izleyecek.

     

    Sony Mobile, tüketici elektroniği fuarı IFA 2012 kapsamındaki 29 Ağustos tarihli basın etkinliğinde yeni akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarını tanıtacak. 








  • şu telefon için kaç isim çıktı..çıkaçaksa çıksın yada bir daha haber çıkmasın
  • Çok gecikti. İsmi boşversinler telefonu çıkarmaya odaklansınlar.
  • bu sony arkadan gitmeye devam ediyor adreno 320 grafik birimi lazım bu telefona yoksa diğerlerinin önüne geçemezzzz en azından benim düşüncemmmm başkasını bilmememmmm

  • @yukuberk gelmeden yorumumu yapayım.


    Sony daha yeni S4 chipseti ile telefon çıkartmaya çalışıyor.Qualcomm un S3 yongaları bitti galiba.S4 yongaları ucuzladı simdi sıra ona geldi.Bu taktik türkiyede çok uygulanır.Cihazlar pahalı olduğu için teknolojiyi 1 yıl geriden takip edicen akıllıca:)) Ama Sony telefonu ucuza mal edip fiyatı tavan yapmakta üstüne yoktur.(Her sektörde olduğu gibi)

  • öncelikle haberde verilen bilgiler,benim gibi sony markasının ürünlerini eşitleri arasında her daim tercih edenleri çok memnun edecektir.sabırsızlıkla haberleri yapılan her 3 telefonu bekliyorum.makul fiyat aralığında olmak kaydıyla ve çeşitli karşılaştırmalardan sonra kuvvetle muhtemel yeni telefonum yukarıda bahsi geçen 3 telefondan birisi veya bir ihtimal iphone 5 olacak.
    sony nin geç kaldığı yönündeki eleştirilere ise katılmıyorum.sebebi ise;
    bu forumda ki çoğu kişi telefonların güncelliğinin korumasının(yazılım desteği verilmesi) öneminden bahsetmesine rağmen,aldıkları telefonu 1 yıl bile kullanmadan hatta sudan bahanelerle dahada kısa zamanda yenisi ile değiştiriyor.bir markanın diğerinden birkaç ay sonra aşşağı yukarı aynı donanımla telefon üretmesini bile bir handikap olarak görüyor.ben ise aldığım bir telefonu en az 3 sene kullanıyorum ve bu zaman zarfı içinde birkaç aylık gecikme tolere edilebilir oluyor benim için.ama hem 3-5 ayda bir telefon değiştirip,hemde telefonların yazılımsal ve donanımsal olarak güncel olmadığını eleştirmek biraz acımasız oluyor.




  • yukuberk bekleniyor..

  • bence lt25,lt29 ve lt30 modelleri şimdiye kadar ki haberler ışığında donanım konusunda ekran genişliği(çözünürlük aynı kalacak gibi 720p) ve belkide kamera çözününürlüğü(8mp-10mp-13mp) hariç cpu-gpu seti aynı olacak.yani telefonların fiyatını temel bileşen değil,bu yan bileşenler belirleyecek.
  • şimdi yukuberk baksırdan fırlar gibi fırlayacak

  • Selam beyler çok mu beklettim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukuberk

    Selam beyler çok mu beklettim?


    Eh biraz beklettin tabi.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Experianc

    @yukuberk gelmeden yorumumu yapayım.


    Sony daha yeni S4 chipseti ile telefon çıkartmaya çalışıyor.Qualcomm un S3 yongaları bitti galiba.S4 yongaları ucuzladı simdi sıra ona geldi.Bu taktik türkiyede çok uygulanır.Cihazlar pahalı olduğu için teknolojiyi 1 yıl geriden takip edicen akıllıca:)) Ama Sony telefonu ucuza mal edip fiyatı tavan yapmakta üstüne yoktur.(Her sektörde olduğu gibi)



    Tamam arkadaş anladık, her konuya aynı yorumu yapma, yok S4 çıkalı çok zaman olmuş da Sony yeni S4'lü çıkarıyormuş, yok Sony'nin en iyi telefonları hâla S3'müş. S4 yongayla çıkan bir tek HTC One S var o da TR'ye S3 ile geldi zaten. Şu anda TR'de Snapdragon S4 chipsetli bir telefon yok.(Resmi garantili satılan yerlerde. Spot vs değil.)Dolayısıyla Sony ilk defa GLOBAL anlamda S4'lü telefon çıkaran firma olacak. Ayrıca telefonu ucuza mâl etmek derken? Sony hem tasarım hem de malzeme kalitesi anlamında Samsung'un Laylon telefonlarına bin basar. Sadece telefon anlamında da değil, piyasadaki en iyi malzeme kalitesine sahip ve en dayanıklı Notebook'lar Vaio'lardır. Telefonlarda ise sadece donanım tarafında bir 6 aylık geriden geliş var o da 2013 ile son bulacak çünkü Sony 2013'te Cortex A15'li S4 ve Novathor işlemci kullanacak. Buna rağmen Sony'nin halihazırda f/p ürünü bolca telefonu mevcut:Xperia Neo V, LWW, Xperia Mini, Xperia U & sola gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 13 Ağustos 2012; 2:37:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukuberk

    Selam beyler çok mu beklettim?

    Ilk zamanlar sana gıcık olsam da şimdi ufaktan bi sempati oluşmaya başladı cansin :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukuberk

    Selam beyler çok mu beklettim?


    Az daha geç kalsan camdan atlıycaktım

  • lcd+bravia engine ile muhtesem ekran yapan sony amoled+bravia engine süper ötesi ekran olur piyasadaki ekranların hepsinden daha Iyi olur diye düsünüyorum umarım yaniltmaz beni sony.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak Nispeten geri kalmış sony telefonlarının aslında mantıklı bir sebebi olabilir.

    Deprem/nükleer reaktör faciaları baş göstermeden işlemci/gpu vs sipariş lerini vermiştir. yakın bir zaman sonra o felaket meydana gelmeştir. Netice itibari ile donanımı pahalıdan almış oldu satabilmeye başlayana kadar yeniler çıktı ve fiyatlar düştü. Kısacası malzemesini piyasaya çok geç sürmüş oldu.

  • çok yakında telefonlara birde fan takarlar sonra telefon büyür büyür sonrada bir bakmışsın ki laptop oluvermiş......

  • telefon iddalı olasına iddalı da piyasada samsung ve iphone hakimiyeti varken piyasada başarılı satış grafiği yakalamsı biraz zor gibi.

  • sony alt orta segmentte çok iyi f/p telefonlar çıkardı bu segmentin en iyi iki telefonu xperia sola ve u dur lt 25 i ile orta segment, lt 29 ve 30 ile de üst segmentte sağlam telefon çıkarmış olacak gelecek yıldan itibaren de donanım olarak da geriden gelmeyeceğini düşünüyorum
    saygılar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    Kardeşim bu benim düşüncem.Ben orada sadece S4 plus için demedim.Yenil nesil işlemcilere daha yeni geçildiğini belirttim.Ama onu tek siz anlamadınız.Bana kasa nın maliyetimi pahalı yoksa chipset veya ekran mi pahalı onu söyle baştan.Sırf yorum atmak için alıtntı yapmışın.Samsung un konuyla ne alakası var onuda anlamadım.Sony nin üst seviye cihazların hiç biri F/P ürünü değildir. Tek çekirdekli cihazlarını 1500TLden sattığını unutma...(Malzeme kaliteside senin tabirinle NaYLoN ,kasa soyulmasıyla meşhur)



    Novathor işlemcide orta segment telefonlar için üretilmiş yongadır.Sony o işlemcileride üst seviye telefonlara koyar.Yüksek fiyattan sunar.

    xperia p(düşük frekansta işlemci, mali-400 ün tek çekirdekli versiyonu) Orta segment telefona üst seviye fiyat.


    BAN yakışmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 13 Ağustos 2012; 16:49:21 >




  • ulen yok hayabuso s4 pro ile gelecekte ortaligin tozunu atacaktida teknolojiyi 1 yil geriden takip edip buyuk olunmaz diger markalar 320 yi cikariyor sony hala geriden geliyor

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.