Şimdi Ara

Kuyt un Eliyle yaptığı saat işareti???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar adam resmen saat isareti yapti biraz mucadele edin dedi ama nerde...
    Sizce bunu diger futbolcular nasil yorumladi...

• 5 dakika kaldı hadi doldurun buraları dedi. Kimsede tık yok. Onlar anlamışlardır ki, -okundu mu? Kaç dakka var? diyor.
  • Bizimkiler o mesajı alırmı sence?
  • 2 gün önce takıma katılan oyuncu onlardan hırslı.
    Maçın adamı Dirk Kuyt'tı.
  • Hocada sorun hocada.
  • Kuyt'ın bu uyurgezer ruhsuzları görüp onlara benzemesinden korkuyorum. Acil bir şeyler yapılmalı.
  • Hacı bu mu dikkatini çeken aklında kalan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş insan biraz hırslanır takımımdan soğudum GS gerçekten çok iyi bir oyun anlaşına sahip bize topu arkadan alıp ileriye taşıyacak hırslı adam lazım bunlar topal gibi mevkisi belli olmayan adamla bi işler çeviriyor.
  • Kuyt için üzülüyorum gerçekten onun gibi oynayan 3 tane daha futbolcumuz olsa .. Nerede, ruhsuz kaynıyo takım. Yazık Kuyt gibi oyuncuyu kaybetcez. Ne Alexe ne Aykuta yanarım defolsun gitsinler artık yanarım bileğinin hakkıyla alın teriyle oynayan futbolcularımıza yanarım.
  • Aykut hocaya yuklenmekte haklisiniz. Bu takima hic mi fizik kondisyon yuklenmedi yahu. 70den sonra bitikleri oynadilar, ustelik 10 kisi kalmis rakibe karsi. Sampiyonlar ligi maci oncesi hic ic acici bir mac olmadi Fb icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklabel1907

Hacı bu mu dikkatini çeken aklında kalan

Ben Bütün maçın tercümanıydı o hareket
  • Skorboard bozulmuştu dakikayı öğrenmek için kenara işaret yaptı gibi geldi bana.
  • Dirk Kuyt müthiş oynadı, sahanın her yerine ayak bastı. Her taç atışında rakibe bastı, 2-3km rakibin peşinden koştuğu oldu. Ama bu adam 5-10 maç böyle yapacak, takımdan reaksiyon gelmez ise oda bırakır. Sırf Kuyt'ın bu çabası yetmeyecek FB'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Dirk Kuyt müthiş oynadı, sahanın her yerine ayak bastı. Her taç atışında rakibe bastı, 2-3km rakibin peşinden koştuğu oldu. Ama bu adam 5-10 maç böyle yapacak, takımdan reaksiyon gelmez ise oda bırakır. Sırf Kuyt'ın bu çabası yetmeyecek FB'ye.

ben de beğendim. fener'in en iyisiydi. ama 10 kişi yatar biri oynamaya çalışırsa sonuç böyle oluyor
  • Şu Kuyt'taki ruh hiçbirinde yok adam canla başla mücadele ediyor helal olsun,bizim artislerde seyrediyor.Kıçı kırık Caner,Orhan,Baroni vs. lan hiç mi ruh yok sizde yürüyerek top oynadınız resmen yazık size verilen paraya Beşikteş gibi bunların ücretini yarıya düşüreceksin haketmiyorsunuz o paraları millet belki çocuğuna ayakkabı almıyor destek olsun diye forma alıyor maça gidiyor sizin yaptığınıza bak utanmaz herifler saç uzatıp şekil yapmaktan başka bir halta yaradığınız yok.
  • helal olsun şu herife iyiki almışız ama takımın gerisinde onun yaptıklarını anlayacak adam yok maalesef
  • Kuty : Beyler kaç dakka kaldı ? 5 mi ? Olm sen 5dk kalmış koşsanıza lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Şu Kuyt'taki ruh hiçbirinde yok adam canla başla mücadele ediyor helal olsun,bizim artislerde seyrediyor.Kıçı kırık Caner,Orhan,Baroni vs. lan hiç mi ruh yok sizde yürüyerek top oynadınız resmen yazık size verilen paraya Beşikteş gibi bunların ücretini yarıya düşüreceksin haketmiyorsunuz o paraları millet belki çocuğuna ayakkabı almıyor destek olsun diye forma alıyor maça gidiyor sizin yaptığınıza bak utanmaz herifler saç uzatıp şekil yapmaktan başka bir halta yaradığınız yok.

Aklımdan geçenleri yazdınız Teşekkür Ederim

• Alex'in de işi bitmiş arkadaşlar hiç kızmayın sadece tekniği kurtarıyor artık 2 adım atmaya korkuyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

Alex'in de işi bitmiş arkadaşlar hiç kızmayın sadece tekniği kurtarıyor artık 2 adım atmaya korkuyor adam

İlk yarıda belini tuttuya içim gitti aha yandık 10 kişiyiz dedim ama bir yandanda stochu düşünüp sevindim çok ağır kalıyor çok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.