Şimdi Ara

Yan oda üyeliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Giriş paketi, belgesel-spor keyif paketi ve şampiyonlar paketi üyeliğim var yeni üye oldum. Yan odaya digitürk almak istersem sadece giriş paketi ve 1 yada 2 keyif paketi toplam ücretlendirme ne olmakta? Ve yanılmıyorsam ana paketimdeki keyif paketlerini alırsam yüzde 50 indirimli oluyor sanırım, 1 keyif paketi seçme şansımız var mı? Hd cihaz mı veriliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Merhaba

Giriş paketi, belgesel-spor keyif paketi ve şampiyonlar paketi üyeliğim var yeni üye oldum. Yan odaya digitürk almak istersem sadece giriş paketi ve 1 yada 2 keyif paketi toplam ücretlendirme ne olmakta? Ve yanılmıyorsam ana paketimdeki keyif paketlerini alırsam yüzde 50 indirimli oluyor sanırım, 1 keyif paketi seçme şansımız var mı? Hd cihaz mı veriliyor?

ana üyeliginizde bulunan paketler yan odanızda %50 indirimli. ana üyeliginizde olmayanlar yan odada normal fiyat. hd kutu isterseniz 4 tl bedelini ödemek durumundasınız.
  • İlginç, kendi sitelerinde hd kutu için ücret alacaklarından hiç bahsetmemişler.
  • Benim salonumda Bimeks'ten aldığım üyeliğim var. Giriş+ 2 Keyif+ Şampiyonlar +3D +HD
    Arka odama Giriş + 2 Keyif Paketi alırsam ödeyeceğim ücret ne olur? %50 olması için illa şampiyonların da olması mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_kharon

Benim salonumda Bimeks'ten aldığım üyeliğim var. Giriş+ 2 Keyif+ Şampiyonlar +3D +HD
    Arka odama Giriş + 2 Keyif Paketi alırsam ödeyeceğim ücret ne olur? %50 olması için illa şampiyonların da olması mı lazım?

Ben dün akşam online işlemlerden talepte bulundum sabah 9 da aradılar işlemleri bitirdik yarın gelecek kurmaya.

Süreç şöyle, aynı paketleri almak zorunda değilsiniz ama %50 indirim için ana paketinizdeki paketlerin yan oda paketinde alınması gerek.

Giriş ve 2 keyif paketi alırsanız eğer ana paketteki keyif paketlerinin aynısını alırsanız, 6 lira giriş, 2 şer lira keyif paketi 10 lira eder, hd kutu talep ederseniz 4 lira daha ekleniyor müşteri hizmetleri hd cihaz kirasıda 2 liraya düşer dedi ama satış noktası onda indirim olmaz dedi orası biraz karışık. Eğer keyif paketlerinden biri ana paketinizdekiyle aynı olur diğeri farklı olursa keyif paketlerinden birine 2 birine 4 lira ödersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Benim salonumda Bimeks'ten aldığım üyeliğim var. Giriş+ 2 Keyif+ Şampiyonlar +3D +HD

Ben dün akşam online işlemlerden talepte bulundum sabah 9 da aradılar işlemleri bitirdik yarın gelecek kurmaya.

Süreç şöyle, aynı paketleri almak zorunda değilsiniz ama %50 indirim için ana paketinizdeki paketlerin yan oda paketinde alınması gerek.

Giriş ve 2 keyif paketi alırsanız eğer ana paketteki keyif paketlerinin aynısını alırsanız, 6 lira giriş, 2 şer lira keyif paketi 10 lira eder, hd kutu talep ederseniz 4 lira daha ekleniyor müşteri hizmetleri hd cihaz kirasıda 2 liraya düşer dedi ama satış noktası onda indirim olmaz dedi orası biraz karışık. Eğer keyif paketlerinden biri ana paketinizdekiyle aynı olur diğeri farklı olursa keyif paketlerinden birine 2 birine 4 lira ödersiniz.

Hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. SD yayın alıp çamur gibi izleyeceğime 1 paket sigara parasına odamda da hem belgesel hem HD yayın izlemiş olurum. Çok teşekkürler tekrar.

• Hocam şimdi aradım başvuru için bana keyif paketlerinden hangisini isterseniz o açılır yarı fiyatına dendi. Yani şu an mevcut olanlar olacak diye bir şey yok dendi. Ben de farklı istedim doğal olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam şimdi aradım başvuru için bana keyif paketlerinden hangisini isterseniz o açılır yarı fiyatına dendi. Yani şu an mevcut olanlar olacak diye bir şey yok dendi. Ben de farklı istedim doğal olarak.

Bana satış noktası yanlış fiyat vermiş o zaman, dediğiniz gibidir :) Peki hd cihaz kirası için birşey dendimi müşteri hizmetleri bana o da yüzde elli indirimli dedi yani 2 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Ağustos 2012; 21:20:55 >
  • Özellikle sordum sizin mesajınız üzerine ama böyle bir indirim söz konusu değil dendi. Ben talebimi yaptım yarın gelip kuracaklar. Gerçi henüz TV yok ama nasıl olsa servis ilk 3 ay ücretsiz. Sıkıntı olursa ararım gelirler.
  • Bugün sabah geldiler yan oda üyeliğimide başlattım, vestel kutu getirmişler üstad humax olsun bizim olsun dedim, ikiletmeden getirdiler humaxı, adamda şaşırdı millet humax markasını tanımıyor bu ne biçim marka diye istemiyorlarmış vesteli bildikleri için sürekli vestel istiyorlarmış siz humax isteyince şaşırdım dedi, bende işi bilmeyenler vestel istiyordur dedim
  • Digitürk yan oda yakında ilk üç ay %50 kampanyası tekrar başlayacak (4.5 TL)
  • Benim üyeliğimde 12 ay boyunca hediye edilen kanallar var.
    yan oda üyeliği yaptığımda hediye kanallarım da yan odada olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionida

Benim üyeliğimde 12 ay boyunca hediye edilen kanallar var.
    yan oda üyeliği yaptığımda hediye kanallarım da yan odada olacak mı?

Büyük ihtimalle olmaz, kart numarasına tanımlı çünkü hediye kanallar, her kart numarasının üyelik durumu farklı oluyor.
  • Herkese Merhaba,

Yan oda üyeliği açtırmak isteyen arkadaşları uyarmak istiyorum, ayrıca yorum yapabilecek arkadaşlar varsa birkaç şey sormak istiyorum.

Bir haftadan beri Digiturk işkencesi çekmekteyim bu konuda, evimde sadece salonda üyeliğim vardı, kampanyalı almıştım standart yayın+1 adet keyif paketi = 18.99 TL'ye, sırasıyla yaşadığım olaylar şöyle gelişti:

1. Sanırım 3 hafta oldu, yılbaşından önce yan odaya sadece standart yayın açtırmak istediğimi belirttim, telefonda onay verdiler ve %50 kampanyası dahilinde ücretin 12.99/2= 6.5 TL olduğunu teyid ettiler müşteri hizmetlerinden, bunun üzerine kurulum onayı verdim.
    2. Kurulum yapan servis yan oda üyeliği için en az iki keyif paketi olması gerektiğini bildirdi, ben de müşteri hizmetlerinden tek standart yayın için teyid aldığımı belirttim, bunun üzerine konuyla ilgili telefon görüşmesi yapıp tamam dediler ve kurulumu yaptılar, hatta sözleşmede sadece standart yayın paketini seçtim ve öyle imzaladım, bu işlem için de kurulum+kablo ücreti=20 TL verdim.
    3. Kurulumdan bir süre sonra yan odada iki adet keyif paketi olduğunu farkettim, online işlemlerden faturamı kontrol ettiğimde vergileri saymazsam 41.45 TL'lik bir meblağ gördüm, eskiden vergiler hariç 16.24 TL idi bu rakam, yani eski faturamın 2.5 katını fatura etmişlerdi, bunun üzerinde müşteri hizmetlerini aradım, onlar durumu değerlendirip (ses kayıtlarını da inceleyerek) bilgi vereceklerini söylediler.
    4. iki gün sonra beni aradılar, ses kayıtlarını incelediklerinde müşteri hizmetlerinin bana yanlış bilgi verdiğini kabul ettiler, bunun telafisi için 1 ay film/dizi paketi hediye edebileceklerini belirttiler, ben de durumu değerlendirip geri döneceğimi belirttim.
    5. Bu arada bütün bu işlemlerde bana taahhüt şartı olduğu bilgisi verilmedi, tam tersine hem müşteri hizmetlerinden hem de kuran servisten taahhütsüz bilgisi almıştım. İnternet üzerinden yan oda üyeliğinin şartlarını inceledim, orada 12 ay taahhütten bahsediyor, ayrıca iki keyif paketi şartı sadece IQ özellikli kutu olduğunda zorunlu gösteriliyor, bana IQ özellikli kutu kuruldu, ancak böyle bir madde olduğu ve taahhüt olduğu bilgisi verilmedi, keza ben yan odada IQ özelliğini kullanmıyorum.
    6. Bu durumu müşteri hizmetlerine bildirmek için aradım, tekrar değerlendirmeye aldılar sanki daha bir haftadır değerlendirmemiş gibi, sonrasında bana internete yanlış bilgi yazıldığını söylediler, 2 keyif paketi şartının IQ özellikli alıcı ile alakalı olmadığını, tüm yan oda üyeliklerinde mecbur olduğunu belirttiler!? İki keyif paketi açma konusunda istisna yapamayacaklarını, mevburen sistemde açıldığını eklediler, toplam tutarı da 28.99 olarak ilettiler, bunun yanında 3 ay film paketi hediye edebileceklerini de eklediler, aslında ben müşterinin ciddi şekilde hem fiyat hem de taahhüt konusunda yanlış bilgilendirdiklerini söyleyince zorla hediye teklif ettiler, yada yapılan fatura hatasını düzeltip işlemi iptal edebileceğimi söylediler.

Özetle, ben halen tam ikna olmuş olmasamda yan oda üyeliğinde %50 kampanyasından faydalanmak için 2 adet keyif paketi açtırma zorunluluğu herkes için var ve bunun için ana üyelikte de bu keyif paketlerinin olması şartı da var. Digiturk sürekli bana farklı bilgi verdi ve hatalarını düzeltmek için de sadece 3 ay hediye film paketi veriyorlar ki yanlış bilmiyorsam forumda gözüme ilişti zaten şu sıra 1 ay hediye var üyelere. Bu nedenle zaten bilinen bir gerçeğe, Digitürk'e dikkat edilmesi gerektiği gerçeğine vurguda bulunmak istiyorum.

Konuyla ilgili sormak istediğim, bunun istisnasını yaşayan var mı? Yani tek keyif paketi yada sadece standart yayınlar için %50 indirimle yan oda üyeliği açtıran? Yada bunu indirimli alan? Birde ben bu durumda Tüketici Hakem Heyetine başvurulabilir mi? Eğer başvurulabilirse ben dava sonucunda ne alabilirim, sadece yapılan hatanın sonucunda benden kesilen tutarı mı geri alırım yoksa tazminat söz konusu olur mu?

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibanez@Forum -- 7 Ocak 2013; 15:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibanez@Forum

Herkese Merhaba,

Yan oda üyeliği açtırmak isteyen arkadaşları uyarmak istiyorum, ayrıca yorum yapabilecek arkadaşlar varsa birkaç şey sormak istiyorum.

Bir haftadan beri Digiturk işkencesi çekmekteyim bu konuda, evimde sadece salonda üyeliğim vardı, kampanyalı almıştım standart yayın+1 adet keyif paketi = 18.99 TL'ye, sırasıyla yaşadığım olaylar şöyle gelişti:

ben dediginizin tersini sormustum, yani ana uyelik: giris+2 keyif idi, yan oda sadece 6,5TL standart istedim veremeyiz dediler
  • Digitürk yan oda ilk 3 ay bedava kampanyası başladı detaylı bilgi içinwww.digiturkyanoda.com adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar,

Yan oda abonesi olunca antenden yepyeni bir hat mı çekiyorlar yoksa eve gelen hattı T ile falan 2'ye mi bölüyorlar?
  • Yan oda uyeligi ile akdigim cihazi isyerime gotursem izkeyebilirmiyim acaba suc olurmu yada digiturk tespit edebilirmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bişey sorcam yan oda üyeliği alcam !!! ama alt katımda kullancam acaba sorun olurmu ? ne diyorsunuz? zaten çiftli lnb var vede anten kablosunu uzatıyorlar sizce ne yapmalıyım ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.