ya reklamdaki grafikler neydi öyle O kadarını yapamazlar.Annelerin 5-6 yaşındaki çocuklarını ağlayınca kandırması için yapılan kıytırık bir oyun olacak orası kesin
Böyle Bir oyunun Cıkması Büyük hata.İğrenç grafikleri olacak O kesin.Reklamlardan Görüyorlar İşte cocukların dikkatini cekmek için hasılat yapmak için bu dandik oyunu cıkarcaklarya bıravoo..
Sonuçta bir emek harcanıyor emeğe saygı ama beleşe verseler kimsenin oynamica bir oyun yami yi kaç kişi yiyoki biz oyununu oynuyak?? PFFF yanlız arkadan gelen taksi güzel gözüküyo hehehe orjin Tofaş yanii.
İyi de neden tartışıyorsunuz, bu oyun bir gamer oyunu değil ki.. Oblivion yada cod2 oynayan adamı keser mi hiç :) Tabiki de reklam amaçlı bir oyun ama olsun, bişeyler yapılıyor olması hoş. Belki ETI ileride daha büyük projelere sponsor olur, kötülemek yerine biraz olsun hoş karşılamakta fayda var...
dağıtımcısı, sponsoru olan adam gibi türk oyunu çıkıyor işte ne banlıyorsunuz.. ?!? sürükleyici olur, çocuklar için olur, gerilim dolu olur nası olursa olsun gene de artıdır. kar kardır..
oyun nasıl olursa olsun.sonuçta türk malı bir oyun. oynamasam bile orjinalini alcam .hem hangi firma ilk oyunda çok güzel işler başardıki. hem daha oyunu görmedik bile önyargılı bakmayalım lüfen.
Vallaha oyunun grafikleri reklamdakiler gibi bile olsa mantık ne olacak ben onu merak ediyorum. Bu Cine5 de yayınlanan çocuk programı var robots felan diye onun gibi tipleri dövüp, pejo j9 minübüslerin üstlerinden atlayarak ETİ YAMİ felan mı toplayacağız acaba?. neyse bizimkilerde yapıyorya bişeyler hayırlısı olsun. umarın o ilk türk oyunu diye çıkan bizardinmi neydi, onun gibi olmaz
klasik eleştiriler yapıyorsunuz buna benzer bi flash oyun linki olsa hepniz saatlerce bitirmeye çalışırsınız tabi yabancılar yapmış olsa Türkler yapsa oralı bile olmassınız ondaan sonrada nolcak bu vatanın hali diye ağlanıp durursunuz biraz sabredin bakalım oyun çıksında ondan sonra eleştirin
haa bi de oyunu almak için 5 tane yami paketini bi yere yolluyomuşsun ama tam bilmiyorum. yani ekstra para vermicez. versek de 35.5=1,75 ytl ye oyun alcaksınız.
Berbat bir oyun istediği özellikler: pentium III 800mhz işlemci 32mb ekran kartı windows xp directX 9.0c desteği 256mb ram 1gb hard disk alanı cd-rom sürücüsü windows uyumlu ses kartı directX destekli fare ve klavye
Böyle dandik özellikler isteyen oyundan ne beklenir ama oyunda çok programlama hatası var benim pc bu özelliklerin neredeyse 4 katına sahip ama oyun takılıyor
Berbat bir oyun istediği özellikler: pentium III 800mhz işlemci 32mb ekran kartı windows xp directX 9.0c desteği 256mb ram 1gb hard disk alanı cd-rom sürücüsü windows uyumlu ses kartı directX destekli fare ve klavye
Böyle dandik özellikler isteyen oyundan ne beklenir ama oyunda çok programlama hatası var benim pc bu özelliklerin neredeyse 4 katına sahip ama oyun takılıyor
örn:gta 1. üstten bakışlı berbat bi oyun. ama san andreas a bakın, olayı bitirmişler.
örn2:counter strike. berbat görüntü. berbat grafkler. ama source daki grafik kalitesi kaç oyunda var?
demişsin ama ben gta 1 sabahlara kadar oynardım bana göre dönemin en güzel oyunudur.
yabizim arkadaş gitmiş bi markete çıkışta bi stant koymuşlar.fişini oraya veriyosun(yami aldığına dair)sana cd yi hemen veriyolar (arkadaş dedi bana)=) ya nerden aldın diyorum--marketten--- diyo ama hangisinden aldığını unutmuş
ben dowland sitesini buldum 1 bit muhaa muhaa muhaaaaa
beyler bu mesajı yazdıkdan sonra bir ezik gerçekten buldunmu diyo bana buldum gerçekten ama şu anda 1 bitede aşağıda olduğunu öğrendim muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Enerji deposu nuga bar Eti Yami, genç ve kendini genç hissedenlerle yepyeni bir platformda buluşuyor. Eti Yami, bilgisayar oyunu meraklıları için üç boyutlu bir PC oyunu hazırladı. “Eti Yami - Mekanik İstila” ismini taşıyan oyun İstanbul’da geçen ilk üç boyutlu PC oyunu.
Partları Upload Ediyorum Arkadaşlar Toplam 11 Part Oyunun Boyutu 574 MB Dosya Uzantısı : .nrg Nero İle Kalıbı Diske Yazdır Diyerek CD'ye Aktarın ve Oynayın.
produced by SpionymEnerji deposu nuga bar Eti Yami, genç ve kendini genç hissedenlerle yepyeni bir platformda buluşuyor. Eti Yami, bilgisayar oyunu meraklıları için üç boyutlu bir PC oyunu hazırladı. “Eti Yami - Mekanik İstila” ismini taşıyan oyun İstanbul’da geçen ilk üç boyutlu PC oyunu.
Partları Upload Ediyorum Arkadaşlar Toplam 11 Part Oyunun Boyutu 574 MB Dosya Uzantısı : .nrg Nero İle Kalıbı Diske Yazdır Diyerek CD'ye Aktarın ve Oynayın.