Şimdi Ara

STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    Merhaba arkadaşlar, Avusturalyalı STM tarafından üretilmiş Grip kılıfı ile ilgili 3 aylık izlenimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım.




     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    Kılıf güçlü yapıda plastikten üretilmiş. İç kısmı ise yumuşak bir malzemeyle kaplı. iPad’iniz için oldukça konforlu ve güvenli bir ortam sağlanmış.



     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    STM Grip, iPad 3 için tasarlanmış. iPad 2 de oldukça güvenli bir biçimde kılıfa oturuyor. iPad’inizin köşeleri için tasarlanmış kaliteli plastik tutaçlar, işlevini son derece başarılı bir şekilde yerine getiriyor.



     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    STM Grip, çok sağlam bir koruma sunmasının yanında, tüm çıkışlara da kolay ve engelsiz bir erişim sunuyor. Kamera, ses, şarj ve kulaklık bağlantı noktalarıya ses kontrol butonları çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor.




     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    Uyandırma fonksiyonu da sorunsuz çalışıyor. Kıvrımlı şekilde tasarlanmış ve yumuşak plastikten imal edilmiş çıkıntı, iPad’inizi sararak istenmeyen açılmaların önüne geçiyor.



     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    Kılıfın arka kısmında iç içe iki adet klips bulunuyor. Kısa klipsi açarak, kılıfı yazı yazmak için uygun bir hale getirebilir, uzun olanı ise daha dik bir stand için kullanabilirsiniz



     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    Klipsleri, özellikle de uzun olanı açmak başlarda biraz zor olsa da kullandıkça kolaylaşıyor. Stand iki şekilde de stabil, sallanma oldukça az ve oluşan açılar işlevine uygun.



     STM Grip for iPad 3 / 2 - Kılıf Kullanım Deneyimi


    Kısa klips ile standı ayarladığınızda, Smart Cover ile elde ettiğiniz alçak standa oldukça benzer bir forma kavuşuyor. Masa gibi düz zeminlerde sağladığı konforlu ve stabil kullanım deneyiminin yanında, kucağınızda ve bozuk zeminlerde oldukça rahat bir çalışma ortamı sağlıyor.
    Uzun klips ile daha dik, izleme-gezinme ihtiyaçlarına yönelik bir stand elde ediyorsunuz. Smart Cover’ın sağladığı dik formdan biraz daha eğimli olan bu seçenek, kullanım deneyimi açısından çok da fark yaratmayacaktır. Sadece düz zeminde ve sadece izleme amaçlı kullanacaksanız geri kalacağı söylenebilir. Bununla beraber, daha sağlam bir duruş sağladığını eklemek gerek.

    Sonuç olarak STM Grip'in stabil kullanımı, sağlam yapısı ve farklı stand seçenekleriyle piyasadaki ürünlerden farklılaştığı söylenebilir. iPad'inizle kafanız rahat etsin istiyorsanız Grip tam size göre.

    Soru ve yorumlarınızı bekliyorum...


    http://www.stmbags.com.au/catalog/ipad-cases/grip-ipad3rdgen/
    http://www.radtech.us/Products/stm-grip-ipad-case-with-stand.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 12 Ağustos 2012; 13:11:18 >







  • rezerve
  • Guzel , ayrintili bir inceleme olmus. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık faydalı bir inceleme olmuş. Hali hazırda kullandığım kılıftan çok memnunum ama eğer sıkılırsam bu kılıfıda deniyebilirim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • STM Grip'i nerden temin edebilirim? forumda satmak isteyenler bana ulaşabilirler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

    Ellerine sağlık faydalı bir inceleme olmuş. Hali hazırda kullandığım kılıftan çok memnunum ama eğer sıkılırsam bu kılıfıda deniyebilirim...

    siz hangi kilifi kullaniyorsunuz acaba? ben bir turlu karar veremedim hangisini alacagimia....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.