Şimdi Ara

Pokémon : Explore the New Planet!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar uzun zamandır yazdığım bir pokemon senaryosu vardı.Bir forumda yayınlamıştım burdaki bazı arkadaşlarda bilir. Senaryomu burda yayınlayıp devam ettirmek istiyorum. İlgi ve alakanızı eksik etmemeniz umuduyla, ilk bölüm birazdan yayınlanacaktır. İlk 4 bölüm resimsiz devamı tamamen resimlerle desteklenmiştir. Birkaç bölün sonra konuya hakim olacaksınız.

Pokémon : Explore the New Planet!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 5 Nisan 2014; 1:46:31 >

• 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:28:28 >
  • Yok mu devamı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piplupslake'den beri takip ederim arkadaşın senaryolarını, gayet de güzel.Devamını bekliyorum.
  • 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:30:24 >
  • Bölüm 3
    Arkadaşlar hikayemin 3. bölümü yayınlıyorum,lütfen olumlu olumsuz yorumlarınızı esirgemeyin.
    Bölüm 3:Korkunç gerçekler
    Oğuz, koşar adımlarla tepeyi aştı.Karşısına çıkan manzara hiçte yabancı değildi.Oğuz kasabaya girdi ,sokaklar pek kalabalık değildi,daha çok köy gibi yemyeşil bir kasabaydı burası.Oğuz güneş batmadan kuzey rüzgarının bahsettiği elm adında bir profesöre ait olan laboratuarı bulmak istiyordu.Sora sora buldu sonunda laborotuarı,ama bu arada kasabayı geçerken bir çok şey öğrendi oğuz.
    Oğuz kapıyı çaldı,ama açan yoktu,tekrar çaldı arkadan geliyorum diye bir ses yükseldi.Kapı açıldı,beyaz önlüğünden anlaşılan professör elm di kapıyı açan.
    -Buyrun ne istemiştiniz dedi elm
    -Ben Oğuz,aslında sizinle konuşmak istiyorum profesör,gerçekten uzun bir hikaye.
    -Peki genç adam içeri gel bakalım.
    Oğuz profesörün arkasından içeri girdi,burası gerçekten ilginçti,çeşit çesit poketopları ,bilgisayarlar ve birçok bilmediği araç vardı.
    -Evet genç adam şimdi hikayeni dinleyelim dedi elm
    -Oğuz başından beri yaşadığı tüm olayları profesör elm e anlattı.
    O çok bilgili görünen profesör elm bile ilk kısma şaşırmıştı.
    -Başka bir dünya ha! dedi elm kendi kendine
    Sonra profesör bilgisayardan bir resim açtı kuzey rüzgarı bu muydu dedi?
    -Evet buydu profesör dedi

Profesör elm bu çocukta ilginç bir şeyler var diye düşündü.
    -Oğuz bu suicune adındaki efsanevi pokemondur.
    -Efsanevi pokemon mu?O da ne? diye sordu Oğuz
    -Efsanevi pokemonlar,çok az rastlanan ender pokemonlardır,çok nadir ortaya çıkarlar yani en azından yakın zamana kadar öyleydi...dedi elm.
    -Ne? Niye yakın zamana kadar dedinizki?
    -Oğuz,pokemon dünyası savaşta... dedi elm
    -Ne savaşta mı?
    -Evet,artık gym salonları bile kapandı,insanlar artık sokaklarda dolaşmıyor,efsane pokemonlar dünya üzerindeki görevlerini yerine getirmiyorlar,hemen hemen hepsi saflara ayrıldı,savaşıyorlar.Ve normal vahşi pokemonlarıda savaşa sürüklüyorlar. dedi elm
    -Anlamıyorum profesör,savaş neden çıktı ki?
    -Aslında biz de tam olarak bilmiyoruz oğuz,ama profesor oak ve profesor ıvy ile beraber bir teori geliştirdik
    -Duymayı çok isterim profesör.Lütfen anlatın.
    -Oğuz,bundan birkaç ay önce mewtwo adındaki efsane pokemon(bu arada anlattığı pokemonları bilgisayardan gösteriyordu) kendi arkadaşlarının sayısını arttırmak için binlerce pokemonu klonladı.Bunun üzerine pokemonların yaratıcısı olanak bilinen efsanevi arceus klonları kendisine hakaret olarak gördü.Ve yüzlercesini öldürdü.Bunun üzerine mewtwo ile şiddetli bir çatışmaya girdiler,mewtwo arceusu yenemesede onu yıpratabildi,ama kendide büyük yara aldı.Arceus yıllar sonra kendine bir rakip çıktığını düşündü ve kıyasıya düşman oldular.Mewtwo klon dostları ve kendi taraftarı olan vahşi pokemonlarla
    Hoenn bölgesini ele geçirdi ve burada arceus a karşı isyan başlattı.Bazı efsane pokeler mewtwo nun tarafında saf tuttu,ama çoğu arceus un tarafında,yani anlayacağın dünyada denge kalmadı.
    -Peki profesör hangi efsane pokemonlar hangi safta?
    -Bizim anladığımız kadarıyla,Lugia,moltres,articuno,zapdos,deoxys,rayquaza,groudon ve kyogre,latias ve latios mewtwo'nun tarafında saf tutuyor.Biz onlara ayrılıkçılar diyoruz.
    Darkrai,palkia,dialga,giratina,ho-oh,entei,suicune,raikou,reshiram,zekrom,regigigas,regirock,registeel,regice ise arceus tarafında saf tutuyor.Ayrıca,mewtwo ve arceusun ordular kurduğunu tespit ettik efsaneler de vahşi pokemonlardan kurulu orduların komutanlıkları yapıyorlar.
    -Bu korkunç bir durum profesör.
    -Neyse oğuz bu günlük bu kadar lakırdı yeter,artık yatalım sana yarın bir sürprizim var!
    -Peki profesör elm dedi oğuz

Oğuz o gün yatarken pokemonları ve savaşı düşündü,sonrada annesi ve babasını, onların iyi olduğunu düşünmek istiyordu.Daha sonra kötü düşünceleri aklından uzaklaştırdı ve yarınki sürprizi düşünerek uykuya daldı
    -Bölüm Sonu-

• 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:31:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güzel gidiyo devamını bekliyoruz
  • 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:33:28 >
  • 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:33:51 >
  • Güzele benziyor fakat okumaya üşeniyorum.
  • Vallahi o kadar yazıyorum birkaç bölüm okusanız devamı gelir diye düşünüyorum
    Tabi birazda yorum atsanız fena olmaz:)
  • 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:34:31 >
  • Harika olmuş.
  • B8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:35:32 >
  • Özlemişim hikayelerini.
  • sağol dostum
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süpersin kanka "-Hey bu Sercan dedi Leqi.Sercan koşarak yanlarına geldi. "
    ben geldim :D
  • 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 7 Ağustos 2016; 11:36:03 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Shade_ -- 29 Eylül 2012; 15:47:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.