Şimdi Ara

ana konu - xperia sola/u şebeke problemi (çekiyor ama ulaşılamıyor ve mesaj yollamıyor konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
14.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eş-dost-anne-baba-sevgili-kardeş-bacı vs kim böyle bir sorun yaşıyorsa buraya yönlendirsin. bu konu altında toplaşalım bu konuyu vodafone a mail atalım. mail bonbandırmanına tutalım bence. sorun artık vodafonedan kaynaklı kesinleşti yani. vodafone bizden değil desede öyle bir şey yok. ben usandım bu durumdan artık. bekliyorum diğer arkadaşları da

arkadaşlar sorun kesinlikle güncelleştirme den kaynaklı değil. sorun kesin ve kesin vodafone kaynaklı nereden biliyorsunuz diyeceksiniz

varan 1= benim hattım 6 yıllık vodafone bu sorun bundan 1 hafta önce baş göstermişti. telefonumu alalı 2 hafta oldu. son bir haftadır telefon arkadaşımda kendisi turkcell kullanıyor herhangi bir ulaşılamama veya mesaj gitmeme sorunu olmamış.

varan 2= locke78 nickli arkadaşımız kullandığı hat vodafone 4 aydır vodafone da. aynı sorun bu arkadaşta da var

varan 3= HanRa bu arkadaşımız u kullanıyor fakat aynı sorun bu arkadaşımızda da var. kendisi 3 yıllık vodafone kullanıcısı

varan 4= _-_bluedragon_-_ bu arkadaşımızda vodafone kullanıcısı fakat kaç yıllık bilmiyorum.

buradan anlıyoruz ki sorun kesinlikle telefonda veya güncelleştirme de değil sorun vodafone da. zaten son bir kaç aydır batırmıştı şimdi sıvıyor.bu gidişte beni kaybedecek. böyle sorunu olan arkadaşlar önce telefonlarını başka bir hat ile 1 hafta kadar denesinler. sorundan tam emin oluruz ama sorun %99 vodafone dan

sorunun tek çözümü ya telefonu uçak moduna alıp uçak modundan çıkarmak yada telefonu açıp kapatmak. ya da avea veya turkcell e taşımak. başka çözüm yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 9 Ekim 2012; 22:54:07 >

• benim hattimda 64 kb sim kartlı vodafone idi, sony sola icin hep sorun sorun yaşanıyordu, telefon açık ve çekiyor görünmesine rağmen, arandığında çoğu zaman telefon ulaşılamıyor oluyordu, hatıı turkcelle taşıdım, 256 kb lik sim kart ile kullanıyorum artık böyle bir sorun kalmadı. ancak etrafta vodafone kullanmamış olmalarına rağmen turkcell çok iyi vodafone kötü diyenlerden aldığım gaz ile turkcellin cok iyi olacağını bekliyordum, ancak sonu sola cihazım ile cumartesi günü alaçatıda 3G hız testi 8 kbps download 400 kbps upload hızını göstermeyi başardı, diğer bir çok yerdede vodafone 4000-8000 kbps aralarında gezerken, turkcellin 3000 kpbs üzerine çıktığını henüz göremedim.

İşin özeti turkcell görüşmede iyi ama internette çok sıkıntılı, bu işin orta yolunu nasıl buluruz bilmiyorum.
  • 16 yıllık Vodafone abonesiyim, Eskişehir'deyim.

Aynı sorun bende de var. Telefonu uçak moduna alıp, sonra uçak modunu kapatınca düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

arkadaşlar sorun kesinlikle güncelleştirme den kaynaklı değil. sorun kesin ve kesin vodafone kaynaklı nereden biliyorsunuz diyeceksiniz

varan 1= benim hattım 6 yıllık vodafone bu sorun bundan 1 hafta önce baş göstermişti. telefonumu alalı 2 hafta oldu. son bir haftadır telefon arkadaşımda kendisi turkcell kullanıyor herhangi bir ulaşılamama veya mesaj gitmeme sorunu olmamış.

varan 2= locke78 nickli arkadaşımız kullandığı hat vodafone 4 aydır vodafone da. aynı sorun bu arkadaşta da var

varan 3= HanRa bu arkadaşımız u kullanıyor fakat aynı sorun bu arkadaşımızda da var. kendisi 3 yıllık vodafone kullanıcısı

varan 4= _-_bluedragon_-_ bu arkadaşımızda vodafone kullanıcısı fakat kaç yıllık bilmiyorum.

buradan anlıyoruz ki sorun kesinlikle telefonda veya güncelleştirme de değil sorun vodafone da. zaten son bir kaç aydır batırmıştı şimdi sıvıyor.bu gidişte beni kaybedecek. böyle sorunu olan arkadaşlar önce telefonlarını başka bir hat ile 1 hafta kadar denesinler. sorundan tam emin oluruz ama sorun %99 vodafone dan

turkcelde oyle bı sorun yok (xperia u)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmalt1

16 yıllık Vodafone abonesiyim, Eskişehir'deyim.

Aynı sorun bende de var. Telefonu uçak moduna alıp, sonra uçak modunu kapatınca düzeliyor.

hocam sorun hatlarımızn 64 kb olmasından kaynaklanıyor sanırım. 256 kb lik alınca düzelir gibi. şebeke değiştimi şebekeyi otomatik güncellemiyor
  • Vodafone 'da 64kb dışında 256kb yada 128kb kartlar varmı ? Bu sorun yaklaşık 2 aydır bendede var. İnterneti açıp kapatıyorum sorun düzeliyor. Aramalarımdada hat düşmüyor ve arayamıyorum

SOLA kullanıyorum
  • aynı sorun bende de var 32 kb sim kart vodafone kullanıyordum 64kb yedeğini çıkardım biraz düzelir gibi oldu. eskisene göre daha iyi. yazılım sorunundan da yapabilirmi acaba yardımcı olurmusunuz. cihazım xperia sola
  • sorun hat değişimi ile baya bir çözülsede bazen gene yapıyor.

oly sony ile vodafone anlaşamamazlığı herhalde aynı sorun p de de baş göstermiş.
  • ne yapcaz peki var mı bir çözümü? lanet gitsin telefondan soğuttu vodafone beni.
    işletim sistemi yükseltmesi yapsak düzelmez mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_serrkan

ne yapcaz peki var mı bir çözümü? lanet gitsin telefondan soğuttu vodafone beni.
    işletim sistemi yükseltmesi yapsak düzelmez mi acaba?

çözüm ya hattı taşımak ya da vodafone ile kavga etmek
  • aynı sorun bende de başgösterdi. vodafone kullanıcısıyım ve xperia u aldım turkcellden. uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor. bu sorunun sözümü yok mu ya... lanet!
  • arkadaşlar vodafone geççem sola cihazım var sorunlarınız düzelmedimi
  • arkadaşlar siim kart dediler cihazın sim kartını değiştirdim, yazılımsal dediler yazılımıda güncelledim 4.0 yüklü şu an cihazımda. yine aynı hata var. bilmiyorum ne yapcaz...
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Telefon Sola. Hat Vodafon. Simkarttandır dedim simkartı yeniledim 64 bit. Sorun çözülmedi. Bu gidişle eski telefona geri dönecem herhalde. Eski dediğim de bayağı eski Nokia 3310. Sağ olsun sola bütün ümitlerimi soldurdu.
  • bence sorun ram'in yetersizliğinden kaynaklı. galaxy s1 kullanıyorum ram kullanımı 300mb üstüyse (385mb ram gözüküyor.) birisi aradığında meşgul çalıyor ve mesaj gönderemiyorum. memory booster (marketten indirebilirsin.) ile arada telefonun ramini temizlersen belki sorunun çözülebilir çünkü telefonun kendi stock görev yöneticisi pek başarılı değil.
  • ramdan olabilirde arkadaşım bu ramdan sadece vodafone mi etkilenir. bu gün 6 saat trcell kullandım. tık demedi.
  • Sonuç olarak Vodafon kullanıcısı olarak bu sorunu çözme imkanımız varmı arkadaşlar, yoksa hat değiştireceğim. Gerçekten sinir bozucu bir durum...
  • arkadaşım dün akşam vodafone ile kavga ettim. arıza tutanağı tuttular. 24 saat içinde geri dönüleceğini sölediler. sorum yokmuş öyle sms attılar. yani eğer türkcellde iyi bir tarife bulursan hemen geç hatta bana da haber ver bende geçeyim.
  • her ne kadar vodafone sorun bizden değil dese de sorun vodafone dan kaynaklı arkadaşlar:
    2 hafta turkcell hat takılıydı cihazda en ufak bir sorun yoktu. gittim hattı değiştirdim 64 kb 3g li cafcaflısınında yedek sim kart çıkarttım gene aynı sorun devam ediyor.

bu sorunun bir benzeri p de de varmış fakat onda şarı çabuk bitiriyormuş. bakalım 4.0.4 e geçtim bunda da yapacakmı aynı sorunu deneyip görecem.
  • 4.0.4 kullanıyorum sorun halaa var malesef sorunu telefonun internet hattını sürekli açarak aştım gibi ama, internet sürekli açık oluncada şarj hiç dayanmıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.