Bildirim
evde lemur beslenir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ahaha kerata ya çok tatlı :D _____________________________ 
-
Gerçekten çok tatlı ama evde besleneceğini sanmıyorum. _____________________________ aaaa kikiki aaaa -
Ben çok severim lemurları, değişik bir çok çeşiti var bunların. Ama bu tür canlıların evde beslenmesine karşıyım, köpek besle kedi besle ama doğal ortamından kopardığının canlıları besleyip ''hayvan sevgisi var bende'' demek çok saçma. _____________________________ 
-
harbi cok tatlı bişeymiş _____________________________ -
tembel heralde bunlar zararda vericegini sanmıyorumda dogal alandan kopması biraz kötü
ama bence beslenebilir baksana elinden aliyor agzına götürüyo auheueh_____________________________ Dzkk -
Gordugum en tatli yaratik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evcil mi bu
_____________________________ -
Bir hayvanı doğal ortamından koparmaya kimsenin hakkı yoktur. _____________________________ -
Beslenmez
-
büyüyünce evi bir birbirine katar. _____________________________ -
bende alpaka beslemek istiyorum ama yazık la o hayvanlara anası babası vardır şimdi onları bahçeye falan koymak olur mu hiç mühebbetlik hapis gibi _____________________________ Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! -
Bulamassınki zaten Türkiyede hayvanat bahçeside vermez
-
-

Bende Koala istiyorum
Benzer içerikler
- ses kalınlaştırma
- ziraat bankası eski dolar alıyor mu
- şeytanın çocuklarının isimleri
- kulağa kaçan pamuk kendiliğinden çıkar mı
- random kopyala
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- discord açılacak mı
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler