Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.704
Cevap
452
Favori
3.651.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

1UMR1 Kardeş 1.2 den 1.4 comforda kaydık . Şimdi de 1.4 highline olsun diyorum ama 3-4 daha koysam dizel comford alınır.

1.4 highline süper karar.Ama çok km yaparım dersen dizel olursa yine highline şart derim.1.4 highline daha atak olur,yaş kaç vs kullanım şartları bunları siz daha iyi bildiğinize göre bir terazileme yapın bence.
  • genelde son gün yatırırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

genelde son gün yatırırlar

Twitter dan taciz ediyorum zaten yatırmayacak olsalar da yatırırlar sosyal medya ayağına.

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

quote:

Twitter dan taciz ediyorum zaten yatırmayacak olsalar da yatırırlar sosyal medya ayağına.

Kardeş rahat ol.Ben internet vergi dairesinden şimdi baktım.Benimkide aldıktan 4 gün sonra yatırılmış.Yatırırlar rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fletcher_id

quote:

Highline larda 17 jantla birlikte spor süspansiyon var mı? ( Bu arada sırf jant ve 5.8 ekran için comforttan highline a kayıyorum )

Ben çok emin değilim 2013 yılı içinde karar verebileceğinizden :)

Aslında aracın (1.4 comford manuel) siparişini vermek için bayiye gittik,( kesin beyaz istiyorum) siyah vardı(ledsiz xenonlu) 46000 fiyat aldım, (aralık 15 gibi teslim ,trafik sigortası dahil )beyaz için şubat başı dedi bayi bende sipariş vermedim . Opsiyonlarıda görmüş oluruz hemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKSPRESOSO -- 27 Kasım 2012; 20:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1umr1

quote:

quote:

Kardeş rahat ol.Ben internet vergi dairesinden şimdi baktım.Benimkide aldıktan 4 gün sonra yatırılmış.Yatırırlar rahat ol.

sağolasın hocam o zaman ben hiç aramayayım adamları.

• ben kararımı verdim, 1.4 highline manuel beyaz + u led + xenon yeterli benim için. sunroofta falan gözüm yok, yaklaşık 54.000 lira fiyat bekliyorum
  • araçlarını alan arkadaşlar dsg nasıl? dsg problemleri vs yazılıp çizilmiş çoğu yerde. yeni alacak ve karar verme aşamasında olanlar açısından görüşleriniz önemli. bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

araçlarını alan arkadaşlar dsg nasıl? dsg problemleri vs yazılıp çizilmiş çoğu yerde. yeni alacak ve karar verme aşamasında olanlar açısından görüşleriniz önemli. bekliyoruz

dsg'nin sıkıntısı söylenenlerden anladığım kadarıyla 20-30 bin km den sonra başlıyor. şu an birşey söylemek için erken ama vites geçişleri falan çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

quote:

araçlarını alan arkadaşlar dsg nasıl? dsg problemleri vs yazılıp çizilmiş çoğu yerde. yeni alacak ve karar verme aşamasında olanlar açısından görüşleriniz önemli. bekliyoruz

dsg'nin sıkıntısı söylenenlerden anladığım kadarıyla 20-30 bin km den sonra başlıyor. şu an birşey söylemek için erken ama vites geçişleri falan çok iyi.

20bin ile 30 bin km sonra ne oluyor mus ki dsg ne alaka sorun başlasın .

açıkcası benim ne olduğuna dair bi fikrim yok a3 te 50bin km yapmıştım hiçte şanzıman sorunu yaşamadım fakat satış temsilcisine dsg sıkıntılı falan diyorlar doğru mu diye sordum 30 bin kmden sonra sıkıntı yaratabiliyor dedi ama bu bütün otomatik vitesler için geçerli dedi. tam olarak ne sorun yaşatıyor detaylı bilemeyeceğim gerçi burada tecrübeli arkadaşlar var bu konuda onlar daha net bilgi verebilirler.

• aman nolur yeni bir tartışma olmadan şu konuyu konuşalım. gerçekten herkesin kafasında bu soru işareti. lütfen yeni alan arkadaşlar yazsın yorumları ve bizde bilgilenelim
  • Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım yaklaşık 10 gündür takip ediyorum. Kısmet olursa yarın bende dizel highline manuel aracımı teslim alacam. Manuel araç teslim alan var mı?
  • yeni araç alan arkadaşlar araçlarınız hayırlı uğurlu olsun . evet kıskanıyorum özellikle pasifik mavi sanroflu araç alan arkadaşları. allah kaza bele vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidartha123

yeni araç alan arkadaşlar araçlarınız hayırlı uğurlu olsun . evet kıskanıyorum özellikle pasifik mavi sanroflu araç alan arkadaşları. allah kaza bele vermesin.

Allah daha iyisini sizlere nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: drcacikgoz

Hocam aynı lastikleri 240 almıştım. Hatta 205"50"17 ebattakinide 195 e almıştım. Zam mı geldi acaba?

sanırım. bi de bu kış lastiği zorunluluğu da etkili oldu galiba.. tabi otel hizmeti gibi durumlar da eklenince fiyat artıyo ama goodyear ug8'de de 375 fiyat aldım. tabi bunlar hep kurumsal yerlerdi..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

20bin ile 30 bin km sonra ne oluyor mus ki dsg ne alaka sorun başlasın .

açıkcası benim ne olduğuna dair bi fikrim yok a3 te 50bin km yapmıştım hiçte şanzıman sorunu yaşamadım fakat satış temsilcisine dsg sıkıntılı falan diyorlar doğru mu diye sordum 30 bin kmden sonra sıkıntı yaratabiliyor dedi ama bu bütün otomatik vitesler için geçerli dedi. tam olarak ne sorun yaşatıyor detaylı bilemeyeceğim gerçi burada tecrübeli arkadaşlar var bu konuda onlar daha net bilgi verebilirler.

Yuh! 30 Binden sonra sıkıntı yaratabiliyor demiş satış görevlisi. Butun otomatikler için gecerli diyerek bir de sıvamış resmen.

Forumda DSG ile ilgili birçok bilgi var. Yeni Golfte DSG'de bazı değişiklikler yapıldığı belirtiliyor.

Şangırtı sesi, kavrama ve mekatronik problemleri bilinen sıkıntıları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaslar bilen varsa muhakkak yazsın dsg de ne gibi sorun olabilir 20-30 bin km sonra sıkıntı olabilir demiş satıcı firma.ne alaka neden olsun ki lütfen bilen varsa yardım etsin aracımı dsg alicam

arkadaşın dediği gibi yeni dsg lerde bazı sıkıntılar giderilmiş, satıcının bunu bilmesi gerekirdi tabi ama neyse. birde +2 yıl garanti var 1350 tl fiyat verdiler bana bugün 1 ay için de onu da alacağım ondan sonra 4 yıl kafam rahat olur dsg falan düşünmem.
  • quote:

aman nolur yeni bir tartışma olmadan şu konuyu konuşalım. gerçekten herkesin kafasında bu soru işareti. lütfen yeni alan arkadaşlar yazsın yorumları ve bizde bilgilenelim

dsg şu an için sorunsuz sarsıntısız çalışıyor

dsg nin olayı balataların çabuk bitmesi yada mekatronik ünitesinin bozulması, mekatronik için yapabileceğimiz bir şey yok bozulacaksa bozulur.

balata olayı ise, arabayı kullandığımız koşullarla birebir ilintili, tampon tampona trafikte yoğun kullanıyorsanız balatalar daha çabuk aşınacaktır.

benim gözlemlerime göre araba 1'den 2 ye çok çabuk atıyor,ve 2. viteste bir kaç metrede olsa yarım debriyaj gidiyor,devir saatinden anlayabiliyorsunuz. sarsıntı olmasın diye böyle bir yolu seçmişler bence.yoğun trafikte manuele alıp 1.viteste kalabilirsiniz balataların ömrünü uzatmak için. tabi bu dediklerim benim gözlemlerim,belkide yanlış düşünüyorumdur bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

1UMR1 Kardeş 1.2 den 1.4 comforda kaydık . Şimdi de 1.4 highline olsun diyorum ama 3-4 daha koysam dizel comford alınır.

Arkadaşım dikkat et o yolun sonu 77 ye doğru gider haberin olsun bir yerde nokta koymak lazım. 1,4 manuel higline ideal bence. Benim manuel alam gibi alternatifim olmadığı için mecbur otm. secenegini düşünmek zorundayım.

Bununkide benim hesaba dönecek 25.000 tl fark verelim derken 43.000 tl fark verdik olduk 77.000 lik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rgulseven -- 27 Kasım 2012; 21:39:13 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bilen varsa muhakkak yazsın dsg de ne gibi sorun olabilir 20-30 bin km sonra sıkıntı olabilir demiş satıcı firma.ne alaka neden olsun ki lütfen bilen varsa yardım etsin aracımı dsg alicam

arkadaşın dediği gibi yeni dsg lerde bazı sıkıntılar giderilmiş, satıcının bunu bilmesi gerekirdi tabi ama neyse. birde +2 yıl garanti var 1350 tl fiyat verdiler bana bugün 1 ay için de onu da alacağım ondan sonra 4 yıl kafam rahat olur dsg falan düşünmem.

Tüm dsg olan farklı araçlarda olabilir yani öylemi .golf e özel durum değil değil mı?ayrica ekstra 1350 tl odeyerek arabanın garantisi mı artıyor dsg sanzimanin mı.birde arabanın garantisi kac yıl veya kac bin km

Tabi ki de tüm DSG'li araçlar için geçerli bu.

Ek garanti 2 yıl daha uzatılan bir sigorta policesi gibi birsey aslında Arabayı kapsıyor ama birsürü kapasamadığı şey var. Sözleşmeyi dikkatli okuyun. DSG'yi ile kapsamadı diyenler olmuştu daha önce.

Araba standart olarak ilk 2 yıl üretici garantisinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.