Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (1165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53.705
Cevap
448
Favori
3.662.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

quote:

gündüz farları için kırtasiyeden cam boyası aldım, turuncu
    sonra ampülleri çıkartıp boyayıp yerine taktım amber far,
    yaptım oldu.

resim çekip paylaşır mısnız ?

Foto tamamda hangisinin fotosunu istersin
    Ampülü söktüm, ampülün içinde tek tel olunca
    Sadece gündüz farı ampülüdür düşünmüştüm
    Birde ne göreyim
    Aynı ampülün görevi, uzun farlar,park lambaları,
    Gündüz farı, üçü biyerde çıktı

Çok geçmiş olsun hocam inşallah normal H7 fardır sadece.

h7 far kısa far ampul türüdür.
    hem gündüz hem park hem uzunlar tek ampuldeyse ki ben bugüne kadar böyle bir ampule denk gelmedim, orijinale dönmek için muhtemelen servisin kucağında kaldınız

Uzun farlarda iyi gosteriyir sorunyok. Parklar ve gunduz farlari dahada guzel olmuş, eski haline getirmek için tinerle silmek işi halleder sanırım. Ampülün 3tırnağı var anahtar düğmesi her devre için, kısa uzun fündüz, ayrı bir voltaj gönderiyor olabilirmi? Kısmalı lamba hesabı.
    Golf8 tek ampüle bütün lambaları sıkıştırır, uzun kısa gündüz sinyal park.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoşuma gitti,paylaşmak istedim... Serron jantlar yakıyor yani :)
  • ahh ulan ahh getirmediler 3 kapıyı alamadık highline trim seviyesinde 1.4 tsila
  • trsinapsis T kullanıcısına yanıt
    ortalama hız 25-30 km arasında. ortalama tüketim ise 6, 6.5 lt arasında değişir. çok yoğun trafiğe girdiğimde oluyor. ortalama 70 km hızla seyahat ettiğimde.
  • quote:

ahh ulan ahh getirmediler 3 kapıyı alamadık highline trim seviyesinde 1.4 tsila

Ben bu Serron Jant ları opsiyon listesine ekletmeyi denemek istiyorum...opsiyon listesinde yok ama renkli katalogda opsiyon olarak var
  • Yaz lastiklerinin hız grubu V.
    Kışlıklar T grubu olursa problem olurmu???
    Sipariş verdim 205/55/16 T goodyer ug8
    H grubu almakmı gerekir?
    Lastikci arkadaş gerek yok dedi (H) grubu almaya.
    Jant korumalı lastik olacak oda önemli, ug8 lerde jant koruma varmı onuda öğreneyim.

• quote:

Yaz lastiklerinin hız grubu V.
    Kışlıklar T grubu olursa problem olurmu???
    Sipariş verdim 205/55/16 T goodyer ug8
    H grubu almakmı gerekir?
    Lastikci arkadaş gerek yok dedi (H) grubu almaya.
    Jant korumalı lastik olacak oda önemli, ug8 lerde jant koruma varmı onuda öğreneyim.

en azından h almaya çalışın derim. 210km/h son hızı vermesinin yanında hız endeksi arttıkça hamur daha kaliteli oluyor. zaten fiyat farkı da burdan kaynaklı. bende ug8 veya ts850 arasında seçim yapacağım jant arayışındayım şu aralar
  • 1.2 tsi manuel Comfortline beyaz golfü bugün teslim aldım. Cobra marka arka park sensörü taktırdım.

Aracını yeni alan herkese hayırlı olsun. Tüm kullanıcılara da kazasız, sağlıklı günler diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper029 -- 12 Eylül 2013; 19:16:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper029

1.2 tsi manuel Comfortline beyaz golfü bugün teslim aldım. Cobra marka arka park sensörü taktırdım.

Aracını yeni alan herkese hayırlı olsun. Tüm kullanıcılara da kazasız, sağlıklı günler diliyorum...

Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin...
    Keyifli sürüşler dilerim...

• Dün aracın lastiğine metal bir parça girmiş. Yurdum insanına bir kez daha sövdüm. Herşeyi sağa sola atmaya, sağ duyusuz düşünmeden yaşamaya ne kadar meyilli millet aklım almıyor bazen...

Eşime verecektim aracı çevre yolundan işine gidecekti. Allah'tan lastik basınç sensörü uyarı verdi üst üste. Lastikçiye gittim yaptırdım hemen. Yalnız 17" jant için önerilen 30psi basınç yerine 32psi bastırdım lastiklerime. Aracın konforundan çok daha memnunum şu anda. Dijon jantlı aracı olan arkadaşların aklında olsun. Kapakta yazan değerler biraz düşük gibi sanki.

quote:

Orijinalden alıntı: oesakici

Ve sanırım turbodan gelen ses (güya) onarıldıktan sonra sesin tekrarı ile ilgili ilk kötü haber benden geliyor. 31 Ağustos 2013 tarihinde aracıma daha önceden sipariş edilen yay kıskacı (veya segman pulu) denen parça takıldı. Bugün 10 Eylül 2013 ve 10 günde yaptığım yol ise maksimum 750-800 km. Ve bu kahrolası ses yine gelmeye başladı. Başka bir sestir belki umuduyla defalarca denedim. Ama ses aynı ses ve onarım öncesinde ses ilk duyduğum günlerdeki gibi az henüz. O zaman da giderek artmıştı. Ama ses kesinlikle aynı ses.
    4448924 ile görüşmeyi denedim. Ancak çok yoğunlarmış, numaramı aldılar ve dönüş yapacaklar.

offf offf offf......

Bende aynı değişim işlemini yaptırdım. Servise verdiğimden beri epey km yaptım ama bende henüz bir ses gelmedi. Umarım ses geri gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Arkadaşlar aranıza bende katıldım

Araç Golf 7 1.6 tdi 105 hp manuel Highline + metalik renk + panoramik sunroof + u ledli adaptif bi xenon far var üstünde

• Çok teşekkür ederim. Ben de aynı dilekleri sizin için paylaşıyorum.
  • quote:

1.2 tsi manuel Comfortline beyaz golfü bugün teslim aldım. Cobra marka arka park sensörü taktırdım.

Hayırlı olsun kardeşim. Ben aynı aracı sipariş edecek yer bulursam sipariş edeceğim. Aaçla ilgili geniş bir değerlendirme yapma fırsatı dogdugunda pm uzerinden haber verirseniz sevinirim.
  • dromur52 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, ben de aynı sesten dün serviste idim. Tespit ettirmek için ön iki camı da açtırıp eğer aracınız DSG ise manuel modda 1500-2000 devir arasında bir hızlanıp bir yavaşlayın. Ses varsa hemen duyuluyor. Teste çıktığımız usta duyar duymaz olayı anladı ve turbo yay kıskacı (segmanı) değişecek dedi. Almanyadan sipariş edildi, gelince arayacaklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamlegendfb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylc

quote:

Kendi sorumun cevabını bugün Bursa Doğuş Oto'dan öğrendim. Comfortline kullanan arkadaşlar müjde olarak sayabilirler: İşçilik dahil 950 TL.'ye manuel-otomatik fark etmeden cruise control takılabiliyor.

Vatana , millete hayırlı olsun...

Bu takılan cruise control ACC değil sanırım değil mi. Golf opsiyon listesinde de göremedim ACC yi. Higline da standart görünüyor Cruise control ama içeriği nedir anlayamadım. Bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?

Normal, Highline donanımında olan cruise control ünitesinin aynısı... ACC ile ilgisi yok. Zaten ACC'yi o fiyata alamazsınız.

Şuradaki http://www.youtube.com/watch?v=2BJJ7YUlJdA testte ACC'li bir araç test ediyorlar ben opsiyon listesinde göremedim. Türkiye'de ACC, sürüş kontrol modları (eco,spor vs..) ve adaptif şasi almak mümkün mü?

mümkün ancak accyi sadece otomatiklere reva görmüş doğuş.
    bayiyle sıkı inatlaşırsanız koydurabilirler accyi eğer manuel düşünüyorsanız da
    ben adaptif şasi sipariş ettim accyi çok mantıklı bulmadım. arkadaşımın volvosunda test ettim tüketimi inanılmaz artırıyor. şahsen güvenli de bulmadım sistemi. arıza yapabilecek ufak tefek önden çarpmalarda hasar görebilecek bir yapısı var

Hocam acc manuel de nasıl çalışacak açıklarmısın vitesi kim düşürüp arttıracak. Acc nasıl kaza yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: automovil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamlegendfb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylc

quote:

Kendi sorumun cevabını bugün Bursa Doğuş Oto'dan öğrendim. Comfortline kullanan arkadaşlar müjde olarak sayabilirler: İşçilik dahil 950 TL.'ye manuel-otomatik fark etmeden cruise control takılabiliyor.

Vatana , millete hayırlı olsun...

Bu takılan cruise control ACC değil sanırım değil mi. Golf opsiyon listesinde de göremedim ACC yi. Higline da standart görünüyor Cruise control ama içeriği nedir anlayamadım. Bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?

Normal, Highline donanımında olan cruise control ünitesinin aynısı... ACC ile ilgisi yok. Zaten ACC'yi o fiyata alamazsınız.

Şuradaki http://www.youtube.com/watch?v=2BJJ7YUlJdA testte ACC'li bir araç test ediyorlar ben opsiyon listesinde göremedim. Türkiye'de ACC, sürüş kontrol modları (eco,spor vs..) ve adaptif şasi almak mümkün mü?

mümkün ancak accyi sadece otomatiklere reva görmüş doğuş.
    bayiyle sıkı inatlaşırsanız koydurabilirler accyi eğer manuel düşünüyorsanız da
    ben adaptif şasi sipariş ettim accyi çok mantıklı bulmadım. arkadaşımın volvosunda test ettim tüketimi inanılmaz artırıyor. şahsen güvenli de bulmadım sistemi. arıza yapabilecek ufak tefek önden çarpmalarda hasar görebilecek bir yapısı var

Hocam acc manuel de nasıl çalışacak açıklarmısın vitesi kim düşürüp arttıracak. Acc nasıl kaza yapacak?

Almanyada manuelde acc opsiyonu var. Bildiğim kadarıyla standart cruise controlde de cc devreden çıkmadan vites değiştirilebiliyor. Acc nin nasıl kaza yapacağı ise bu tarz sistemler medeni avrupa ülkelerinde iş görür ülkemizdeki trafik düzeninde bu sisteme ben güvenmem

• Herkese selam

Yılın sonuna doğru golf 7 1.4 tsi highline düşünüyorum. Highline da standart gelen donanıma kesinlikle ekletilmesi gerektiğini düşündüğünüz var mıdır? Bir de hiç teklif alan oldu mu? 58700 fazla gibi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

Herkese selam

Yılın sonuna doğru golf 7 1.4 tsi highline düşünüyorum. Highline da standart gelen donanıma kesinlikle ekletilmesi gerektiğini düşündüğünüz var mıdır? Bir de hiç teklif alan oldu mu? 58700 fazla gibi biraz

%1 ineceklerdir muhtemelen düz highline alacaksanız

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Arkadaşlar aranıza bende katıldım

Araç Golf 7 1.6 tdi 105 hp manuel Highline + metalik renk + panoramik sunroof + u ledli adaptif bi xenon far var üstünde

Şimdilik ilavesini eklememişim :)

• arkadaşlar 1.2 tsi aracımı 1.4 tsi ile değiştirmek istiyorum.sırf bağımsız süspansiyon için,aracımı vdf den kredili almıştım.bunun bir yöntemi var mı?böyle bir şey olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.