Şimdi Ara

iphone 4s'im şarjı yüzde 3 civarıyken kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha bir aylık iphone 4s'im var, ben de bugün batarya kalibre olsun ve kullanımda artış sağlar diye şarjı sıfırlayıp kapalı olarak şarj edeyim dedim. ama telefon yüzde 3'e geldiği zaman kapandı. telefon 5.1.1 ve jbsiz.

ayrıca sizi yakalamışken bir soru daha sorayım benim telefonu her gün şarj ediyorum. 4-4.5 saat kullanım 18-19 saat bekleme süresi gösteriyor genelde yüzde 20'ye indiği zaman. bu kullanım içinde yarım saat, bir saate yakın oyun oluyor (csr racing, com vs zombies, deadtrigger gibi hani tahminimce işlemciyi fazla yoran programlar), saatte bir twitter'a bakıyorum, yarım saat sabahları wi-fi ile reddit ve 9gag gibi sitelere bakıyorum yani sürekli resim yükleyen siteler. bunun dışında 3g kapalı ve parlaklık yüzde 50'de ve otomatik parlaklık seçili. bu değerler iyi midir, çünkü forumdaki araştırmalara baktığım zaman 5-6 gün giden iphone'lar görüyorum da imreniyor insan ben her akşam şarja takmak zorunda kalıyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• hocam iphone 4 kullaniyorum. " yanlis hatirlamiyorsam ( emin degilim ) " 5.0.1 jb siz kullandigim zaman benim tel %3 de kapanmisti.

ama suan 5.1.1 var %2 yi gordum acikti. sonra sarja taktim zaten.ama yeni versiyonda 3 de kapanmamasi lazim. ama benim ki 4. 4s de belki degisiktir bilemem ama sanmiyorum

bu arada 5-6 gun sarji giden iphone yok dunyada . sehpanin uzerine koyarsin durur tum gun o ayri. sabahtan beri internetteyim bir gun zor gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 9 Ağustos 2012; 22:48:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bilemedim hani o kadar sabahtan beri uğraş uğraş bileydim yüzde 20lerde takardım şimdi keyifli keyifli oyunumu oynar mesajımı atardım
  • bu iphone'larda şarj takılı iken oyun oynasak bataryaya bir şeyler olur mu iphone 4s alacam ama korkuyorum oyun delisiyim batarya dayanmaz bana diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

bu iphone'larda şarj takılı iken oyun oynasak bataryaya bir şeyler olur mu iphone 4s alacam ama korkuyorum oyun delisiyim batarya dayanmaz bana diye

hani tam bilemiyorum ama aleti ısıtıyor diye biliyorum. lityum pillerde de fazla sıcaklık pilin ömrünü kısaltan bir şey. çok tavsiye etmem ama tabi çok fazla da bilgim yok.
  • Sarjin normal forumdakiler uyduruyorlar bence 2 gun bekleme 12-13 saat internet kullanimiyla mumkun degil idare etmez iphone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

hocam iphone 4 kullaniyorum. " yanlis hatirlamiyorsam ( emin degilim ) " 5.0.1 jb siz kullandigim zaman benim tel %3 de kapanmisti.

ama suan 5.1.1 var %2 yi gordum acikti. sonra sarja taktim zaten.ama yeni versiyonda 3 de kapanmamasi lazim. ama benim ki 4. 4s de belki degisiktir bilemem ama sanmiyorum

bu arada 5-6 gun sarji giden iphone yok dunyada . sehpanin uzerine koyarsin durur tum gun o ayri. sabahtan beri internetteyim bir gun zor gidiyor

ya bir böyle herkesin screenshot koyduğu bir konu vardı orada öyle 2-3 gün bekleme süreli 8-9 saat kullanımlar gırla gidiyordu ama iphone 4 onlar büyük ihtimal ama gene de iphone 4s ler gene bir 1-2 gün bekleme 6-7 saat kullanımlar vardı gibi hatırlıyorum. belki telefonu sadece alo demek için kullanırsam gidebilir de bana da mantıksız geldi çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.