Şimdi Ara

Yeni pencere arkaplanda açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir türlü çözemedim bu problemimi. Başlıktada belirttiğim gibi yeni bir pencere açtığımda örenk olarak browserin arkasında kalıyor. Klavyemden Hesap makinesine tıklıyorum. Browserin yada ne bileyim herhangi bir pencerenin arkasında kalıyor. Format attıktan sonra böyle oldu. Bunun bir ayarı var mıdır ? Sanki tüm pencereleri önplanda tut diye seçmişim gibi bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 9 Ağustos 2012; 15:05:38 >

• Sırf hesap makinesinde değil tüm şeyler böyle açılıyor. Lütfen yardım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

Sırf hesap makinesinde değil tüm şeyler böyle açılıyor. Lütfen yardım arkadaşlar
    Hadi arkadaşlar bilen yok mu ?
  • quote:

Hadi arkadaşlar bilen yok mu ?

Alıntıları Göster
    bilgisayarı içini dışını araştır bakim pencereyi en üste tut gibi bi seçenek hatırlıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

bilgisayarı içini dışını araştır bakim pencereyi en üste tut gibi bi seçenek hatırlıyorum ben

Hocam görev yöneticisinde felan var da tüm klasörler için bulamadım. Bende arıyorum onu çünkü
  • quote:

quote:

Hocam görev yöneticisinde felan var da tüm klasörler için bulamadım. Bende arıyorum onu çünkü

klasör yöneticisinden bakmayı dene bende bi bakarım şimdi
  • quote:

quote:

quote:

Bakıyorum zaten ordan. Ama bişey bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende bulamadım başka arkadaşlar belki biliyordur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orda tüm klasörleri aynı pencerede aç yap

• quote:

Orijinalden alıntı: ercoban25

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten o işaretli hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercoban25

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten o işaretli hocam

Alıntıları Göster
    internette baktım combofix ile güvenli modda tara virüs olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: AthenaPB

internette baktım combofix ile güvenli modda tara virüs olabilir

Alıntıları Göster
    klasör seçeneklerinden bir de varsayılana dön seç.
    sıfırla ayarları belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

klasör seçeneklerinden bir de varsayılana dön seç.
    sıfırla ayarları belki düzelir.

Alıntıları Göster
    Yok hocam virüs vs. Daha yeni format attım zaten.

Ayarlarıda sıfırladım ama değişen bişey yok. Bişey daha fark ettim. Hep 1 klasörün arkasında açılıyor. Mesela Önplanda chrome var tuşa tıkladığımda chromeun arkasında, önplanda chrome onun önünde herhangi bir klasör açıksa o klasörün arkasında açılıyor. Hep 1 kademe geride açılıyor anlıyacağınız

• quote:

Yok hocam virüs vs. Daha yeni format attım zaten.

Ayarlarıda sıfırladım ama değişen bişey yok. Bişey daha fark ettim. Hep 1 klasörün arkasında açılıyor. Mesela Önplanda chrome var tuşa tıkladığımda chromeun arkasında, önplanda chrome onun önünde herhangi bir klasör açıksa o klasörün arkasında açılıyor. Hep 1 kademe geride açılıyor anlıyacağınız

Alıntıları Göster
    Selam
    Bunun için şu yolu deneyin.
    Araçlar >Klasör Seçenekleri >Görünüm sekmesinden, Klasör pencerelerini ayrı bir işlemde başlat karşısındaki tik varsa kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve fark görebiliyor musunuz bakın.

Eğer olmamışsa, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturarak o hesapla giriş yapın. Durum normale dönmüş ise, kullandığınız diğer kullanıcı hesabı içindeki dosyalarınızı bu yeni hesaba kopyalayın tamamdır.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Bunun için şu yolu deneyin.
    Araçlar >Klasör Seçenekleri >Görünüm sekmesinden, Klasör pencerelerini ayrı bir işlemde başlat karşısındaki tik varsa kaldırın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve fark görebiliyor musunuz bakın.

Eğer olmamışsa, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturarak o hesapla giriş yapın. Durum normale dönmüş ise, kullandığınız diğer kullanıcı hesabı içindeki dosyalarınızı bu yeni hesaba kopyalayın tamamdır.
    Kolay gelsin..

Denedim hiç bir değişiklik yok
  • quote:

Yeni hesapta da değişiklik olmuyor ise, sistemde bir sorun var kardeş..

Tamir etme yöntemini deneyin. Olmazsa iş formata kadar gidebilir. Eksik dosyaları taratmak veya tamir etme yöntemini, Çalıştır'a sfc /scannow yazarak düzenlemeye çalışın.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Yeni hesapta da değişiklik olmuyor ise, sistemde bir sorun var kardeş..

Tamir etme yöntemini deneyin. Olmazsa iş formata kadar gidebilir. Eksik dosyaları taratmak veya tamir etme yöntemini, Çalıştır'a sfc /scannow yazarak düzenlemeye çalışın.
    Kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    kardeş yeni bir format at arada olur böyle sorunlar bendede format atmıştım pc çok yavaştı formatı dene bi

• quote:

Orijinalden alıntı: AthenaPB

kardeş yeni bir format at arada olur böyle sorunlar bendede format atmıştım pc çok yavaştı formatı dene bi

Alıntıları Göster
    Bilgisayarda da hiç sorun yok yav. Üşeniyoum format atmaya. Neyse kalsın böyle bakarız bi çaresine
  • quote:

Bilgisayarda da hiç sorun yok yav. Üşeniyoum format atmaya. Neyse kalsın böyle bakarız bi çaresine

Alıntıları Göster
    Belki yaklaşık 1,5 yıllık bir konuyu hortlatmış oluyorum ama bu sorun benim de başıma gelince, arama motorunda da burası üst taraflarda çıkınca göz atayım dedim.
    Maalesef burada çözüme yönelik bir şey yazılmayınca mecburen yabancı kaynaklardan destek alarak problemi gidermiş oldum.

ÇÖZÜM

Not : Yabancı sitelerde belirtildiği üzere, bu sorun sürekli veya ara sıra tekrarlayan tarzda olabiliyormuş, yazacağım çözüm bu durumu sürekli yaşayanlar için olacak..

1) Tedbiri elden bırakmamak adına, Sistem Geri Yükleme noktası oluşturabilirsiniz (link).
    2) Başlat / regedit yazıp enter'a basarak Regedit uygulamasını açıyoruz.
    3) HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop bölümüne geliyoruz.
    4) Sağ tarafta yer alan bölümde, "ForegroundLockTimeout" yazan değeri sıfırlamak için (ondalık'ı seçerek) 0 değerini giriyoruz.
    5) "ForegroundFlashCount" değerini ise 3 olarak değiştiriyoruz.
    6) Regedit uygulamasından çıkıp, bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Geçmiş olsun..

Kaynak - 1 | Kaynak - 2 | Kaynak - 3

Not 2 : Elbette yapılacak hatalardan ötürü mesuliyet kabul etmiyorum. Burada yazılanları anlamıyor veya ne yapıldığından emin olamıyorsanız, boşverin yapmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: jordi

Belki yaklaşık 1,5 yıllık bir konuyu hortlatmış oluyorum ama bu sorun benim de başıma gelince, arama motorunda da burası üst taraflarda çıkınca göz atayım dedim.
    Maalesef burada çözüme yönelik bir şey yazılmayınca mecburen yabancı kaynaklardan destek alarak problemi gidermiş oldum.

ÇÖZÜM

Not : Yabancı sitelerde belirtildiği üzere, bu sorun sürekli veya ara sıra tekrarlayan tarzda olabiliyormuş, yazacağım çözüm bu durumu sürekli yaşayanlar için olacak..

1) Tedbiri elden bırakmamak adına, Sistem Geri Yükleme noktası oluşturabilirsiniz (link).
    2) Başlat / regedit yazıp enter'a basarak Regedit uygulamasını açıyoruz.
    3) HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop bölümüne geliyoruz.
    4) Sağ tarafta yer alan bölümde, "ForegroundLockTimeout" yazan değeri sıfırlamak için (ondalık'ı seçerek) 0 değerini giriyoruz.
    5) "ForegroundFlashCount" değerini ise 3 olarak değiştiriyoruz.
    6) Regedit uygulamasından çıkıp, bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Geçmiş olsun..

Kaynak - 1 | Kaynak - 2 | Kaynak - 3

Not 2 : Elbette yapılacak hatalardan ötürü mesuliyet kabul etmiyorum. Burada yazılanları anlamıyor veya ne yapıldığından emin olamıyorsanız, boşverin yapmayın..

- Kardeşim Ellerine sağlık kaç gündür bunu arıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.