Şimdi Ara

İddia : Eylül ayının üçüncü haftası HTC, 3 yeni Windows Phone 8 cihazı tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İddia : Eylül ayının üçüncü haftası HTC, 3 yeni Windows Phone 8 cihazı tanıtacak






    Nokia'nın 5 Eylül'de Windows Phone 8'li Lumia cihazlarını tanıtması ihtimali ağırlık kazanırken, HTC de iddialara göre 3 yeni modelle rekabete katılmaya hazırlanıyor.




    WPDang sitesinin iki farklı kaynaktan teyit ettiği bilgilere göre Rio, Accord ve Zenith adlı 3 yeni WP8 cihazı Eylül ayının 3. haftasında resmi olarak tanıtılacak. Tanıtımın Londra veya New York'ta yapılması bekleniyor.




    Ailenin en iddialı modeli Zenith olacak. 720p çözünürlük, 4.7 inçlik Super LCD2 ekran, 42Mbps'a kadar HSPA+ desteği, 8MP çözünürlükte kamera, 1080p video kaydı, 4 çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, Retina ekran standardı şeklinde modelin bilinen özellikleri bulunuyor.




    Accord ise 4.3 inçlik Super LCD2 ekranda 720p çözünürlük sunacak. Qualcomm Snapdragon S4 MSM8260A işlemci, 1GB RAM, 42Mbps'a kadar HSPA+ desteği, 8MP çözünürlükte kamera, 1080p video kaydı şeklinde özellikleri bulunuyor. İşlemci tercihinin değişebileceği de not düşülmüş.




    Rio ise serinin giriş seviyesi modeli. 4 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte ekran, 512MB RAM, 14.4Mbps'a kadar HSPA+ desteği, 5MP çözünürlükte kamera, 720p video kaydı, 1GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227 çift çekirdekli işlemci ve Adreno 305 grafik birimi şeklinde özelliklere sahip.




    Modellerin Android tarafındaki One serisine benzer bir şekilde lanse edileceği tahmin ediliyor. HTC One X-Zenith, HTC One S-Accord, HTC One V-Rio şeklinde bir strateji karşılaştırması yapabiliriz.




    Rio ve Accord Ekim ayında tüketicilerle buluşurken, Zenith ise yıl sonuna doğru piyasaya sürülecek. İddialar doğruysa Eylül ayında resmi bir tanıtım olması muhtemel.

     








  • oha zenith öyle bir sistem ile gelinir ise çok süper olacak.

  • Zenith iddalı gözüküyor,Eylül'ü bekleyelim bakalım :)

  • windows 8 görsellik olarak hiç göze hitap etmiyor. Piyasada hiç bir zaman ios ve android kadar yayılamayacak zaten bunu da bir eski sürümde görmüştük

  • Farklı bir arayüzü var ama pek ısınamadım açıkcası.

  • Güzel cihaz bence Samsung ve Nokia tarafınıda beklemeliyiz

  • winphone şu anda en iyi görselliğe sahip işletim sistemi. yahu canlı gerçek resimli ikonlar ve güncellenen içerikler var. örneğin mesajlarını direkt ana ekrandan okuyabilirsin bu pratiklik hangisinde var bu görsellik hangisinde var. Winphone sevmedim diyeni anlarım da. Görsellik yok diyenler ya bu işleri bilmiyor ya da küçük bi dünyaları var yeniliklere adapte olamıyorlar :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wustti

    winphone şu anda en iyi görselliğe sahip işletim sistemi. yahu canlı gerçek resimli ikonlar ve güncellenen içerikler var. örneğin mesajlarını direkt ana ekrandan okuyabilirsin bu pratiklik hangisinde var bu görsellik hangisinde var. Winphone sevmedim diyeni anlarım da. Görsellik yok diyenler ya bu işleri bilmiyor ya da küçük bi dünyaları var yeniliklere adapte olamıyorlar :)


    Arayüz mekaniği iOS ve Android'den farklı olduğu için insanlara ilk başta itici ve kullanışsız gelebilir .
    Aynısı bana WM'den Android'e geçtiğimde olmuştu .
    Ama kullandıkça , ve kullanım özelliklerine göre kişiselleştirdikçe winPhone'un da fazlasıyla ilgi çekeceği görüşündeyim .

  • metro arayüzünü bi ben sevmedim.

  • İşletim sistemlerini farklı kılan şey bence uygulama mağazası.Uygulama mağazası yeterince geniş ve herkese hitap ediyorsa arayüz pek önemli değil.

  • Bunlar çıkarır bir tane güncelleme ya verir ya vermez.

  • microsoft 3 yıldır bu proje için çalışıyor. emin olun 100.000 in üzerinde uygulama yaptılar daha hic bir telefon çıkmadan. bu donanımla çıkarsa, ve arkasında microsoft olursa kim dur diyebilir ki? güncellemeyi telefon şirketleri değil de bizzat microsoftun kendisi vereceği hakkında dedikodular okudum yabancı bir forumda.

  • firmalar degil yazılımçılar update yapmalı böylece modeller kısa sürede ölmez
    samsun htc lg gibi firmalarda yeni telefon işine younlaşabilirler kullanıçıda madur olmaz örnek 3gs hala ios güncellemesi alırken c7-00 belleden sonra güncellenmeyecek ama donanım olarak 3gs yi döven bir cihaz

  • Kullanıcılardan çok üreticilerin wp8'i bekledikleri malum, androidden farklılaşmak için piyasaya bol miktarda wp8'li cihaz çıkacaktır, çıksada bizde bir denesek :)

  • Her zaman sony 1 numara sony çıkarırsa alırım yoksa win 8 felan almam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter61

    Bunlar çıkarır bir tane güncelleme ya verir ya vermez.



    normalde güncelleme denen şey ne kadar az olursa. yazılım o kadar başarılı demektir. millet android e alıştığı için artık her ay güncelleme bekliyor. yani huç güncelleme vermeyen bi firma kaliteli bi iş çıkarmış demektir.

    işin yazılım desteği kısmına gelirsek. adamlar wphone9 u çıkardıklarında bunu wphone8 li cihazlara vermek zorunda değiller. bunu hiç bi firma yapmaz. ama winphone 8,1 - 8,2 gibi hataları kapatacak ve bazı yenilikler getirecek güncellemeler olacaktır. güncelleme kısmını android den dolayı herkes yanlış yorumluyor. olayın doğrusu budur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter61

    Bunlar çıkarır bir tane güncelleme ya verir ya vermez.


    hocam her başlıkta senin firmaların sürüm güncellemeleri ile ilgili şikayetlerin var heralde baya problem yaşadın bu konuda :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnLord

    Her zaman sony 1 numara sony çıkarırsa alırım yoksa win 8 felan almam


    burdan sony cilere selam ve cesaretlerinden dolayı onları tebrik ediyorum siz herhangi bir konuya bile bir şekilde sonyi sıkıştırabilen insanlarsınız :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnLord

    Her zaman sony 1 numara sony çıkarırsa alırım yoksa win 8 felan almam


    Troll Detected.

  • HTC bence cok abartiyor bir anda onlarca model cikartiyor. Sonu umarim BB gibi olmaz. Htc, samsung senelerdir windows phone veya eski adiyla windows mobile isletim sistemli telefonlar cikartiyor ama ulkemizde goremedik daha gelse de kullansak. Bence en iyi bilgisayar isletim sistemi olan windows, ayni zamanda en iyi mobil isletim sistemi adayida. Bunun en buyuk kaniti dell, lenovo, acer, hp gibi dunya devlerinin android isletim sistemini birakarak tabletlerde windows 8 e gecmeleri. Bende android aldigima cok pisman oldum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.