Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
37
Favori
88.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spider-man Fan club


    Çizgi roman severler, birçoğumuzun çocukluk kahramanı kimimizinse kahramandan öte sıkı hayranı olduğu dost canlısı komşunuz örümcek adam/Spider-man hayran konumuzu açmış bulunuyorum.Önce bir karakterimizi tanıyalım sonrada çizgiroman tavsiyeleriyle ilerleriz...
    .
    .
    .
    .
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    Örümcek Adam, Marvel Comics tarafından yaratılmış bir çizgi karakterdir. Türkçeye Örümcek Adam olarak çevrilmiştir. Orijinal ismi Spider-Man olan kurgusal kahraman beyaz perdeye uyarlanmış ve oldukça başarılı olmuştur.

    Peter Benjamin Parker'ın gizli kimliği olan Örümcek Adam, Marvel Comics'e bağlı Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılmış kurgusal bir kahramandır. İlk kez Marvel Comics'in "Amazing Fantasy" isimli çizgi romanının 15. sayısında 1962 yazında ortaya çıkmıştır. O günden bu yana, dünyanın en popüler süper kahramanları arasındadır.

    Örümcek Adam, kendi duygusal ve kişisel problemlerini süper güçleriyle çözemeyen, süper güçlerinin çoğu zaman ilişkilerini olumsuz yönde etkilediği bir kahramandır. Kariyerinin ilk yıllarında "Daily Bugle" gazetesine Örümcek Adam fotoğrafları satarak yaşamını sürdürmüş ve adını yaygınlaştırmıştır. Birçok sorunu olmasına karşın, suçla mücadeleye büyük önem atfeder. Örümcek Adam'ın amcası Ben Parker'dan aldığı ilkesi "Büyük güç büyük sorumluluk getirir"dir. Bu ilke, tüm çizgi romanın temel konusunu özetler. Örümcek Adam karakterinin insani boyutları ve yaşadığı iç çatışmalar çizgi romanının popülerliğini artırmıştır.

    Örümcek Adam, günümüzde Superman ve Batman (Yarasa adam) ile birlikte en tanınan çizgi kahramanlar arasındadır. Yıllar boyunca, Örümcek Adam karakteri çizgi roman ve dizilerde, çizgi filmlerde ve 70'li yıllarda Tv filmi olarak, son yıllarda ise büyük bütçeli üç başarılı Hollywood filminde kullanılmıştır. TV filmlerinde Örümcek Adam'ı Nicholas Hammond, Hollywood'da ise Tobey Maguire canlandırmıştır.Yakınlarda gösterime giren yeni filminde spidey'i Andrew Garfield canlandırmıştır.

    Yaratılışı

    1960'lı yıllarda süper kahraman çizgi romanlarının çok satması nedeniyle yeni bir kahraman yaratmak isteyen Marvel Comics editörü Stan Lee, okuyucuların genelde gençler olmasından da faydalanmak için yaşı küçük bir süper kahraman yaratmak ister. Steve Ditko ve kısmen Jack Kirby'nin de katkılarıyla, eski fakat kullanılmayan karakterlerden esinlenerek Örümcek Adam isminde karar kılarlar. Aslında ilk başlarda Stan Lee Şöyle düşünmektedir "güçlü bir karakterim var (Hulk), güzel bir takımım var (fantastik dörtlü) " ancak artık hepsini birleştirmenin zamanı gelmiştir yani güçlü müthiş reflekslere sahip ve neredeyse uçabilen bir karakter olabilen ÖRÜMCEK ADAM! Bu fikri ilk başda Marvel'ın başkanı beğenmez "İnsanlar örümcekden nefret eder!" diye düşünür. Zaten Daily Bugle daki J.Jonah Jameson karakterinde ondan alıntı yapılmıştır. Örümcek-Adam sıradan bir derginin son sayfalarında çok popüler olur bunun üzerine 2 yıl sonra Marvel Örümcek-Adamın patentini satın alır.

    Şu anda Marvel'da Örümcek adamın 1000'den fazla çizgiromanı vardır.

    İlk çıkış tarihi

    Amazing Fantasy #15 (ilk görünmesi 1962'de)



    DÜŞMANLARI
    Akrep (Mac Gargan) (Scorpion)
    Dr. Ahtapot (Dr. Otto Octavius) (Doc Ock/Doctor Octopus)
    Carnage (Cletus Kassady)
    Hobgoblin (Gulyabani)
    Kum Adam (Flint Marco) (Sandman)
    Mysterio (Quentin Back)
    Gergedan (Alexander'O Hirn) (Rhino)
    Şokçu (Shocker)
    Dormamu
    Baron Mordo
    Kingpin (Wilson Fisk)
    Venom(Edward Brock Junior)
    Yeşil Cin (Norman Osborn)
    Akbaba (Adrian Toomes)
    Kertenkele (Dr. Connors)
    Morlun
    Vermin
    Kraven
    Electro (Maxvell Dillon)
    Tombstone
    Hammer head
    Cameleon
    Hydro-man
    New Venom(Mac Gargan)
    İron Patriot (Norman Osborn)
    Beetle
    Trapster

    .
    .
    .

    Çizgi romanları

    Spidey çizgi romanları birçok isim ve farklı seride hayat bulmuştur.Bunlardan en çok bilinenleri Ultimate Spider-man,Peter Parker:Spider-man,Spectacular Spider-man,Web of Spider-man ve günümüzede devam eden en köklü serisi The Amazing Spider-man dir..Örümcek adam çizgi romanları ülkemizde birçok yayın evi tarafından çeşitli zamanlarda yayınlanmıştır.

    --Bilka yayınları tarafından 80'lerde yayınlanan seriye şu an ulaşmak gerçekten zordur heralde.Kapağını hatırlayanınız olacaktır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    --Number 1 yayınları 90'lar çocuğu iseniz tanıdık gelecektir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    --Arka bahçe yayınları 90'lar sonu 2000'ler başında örümcek yayınlamaya başlıyor.Ayrıca ultimate seriside bu yayın evi ile bizlere gelmişti.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    --Hoz comics ile örümcek adamın iç savaş öncesi ve iç savaş esnasındaki maceralarına konuk oluyoruz.İron suit'le bu sayılarda tanışıyoruz..Peter artık bir avenger dır ve Stark tower'da halası ve karısıyla kalmaktadır. Tony Stark'ın asistanıdır ve artık ayak altı işlerde çalışmasına gerek yoktur..Hükümetin yeni yasasına destek veren Stark'ın ısrar ve tavsiyesi üzerine kimliğini halka açıklayan peter'ın hayatının nasılda dağıldığını ve en güvendiği dostlarının ona nasıl ihanet ettiğini bu sayılarda okuyoruz..Benim bu ciltler içerisinden en sevdiğim ''back in black'' oldu onuda belirteyim..
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    --Marmara çizgi ilede örümcek serisi güncele yetişmeye çalışıyor.(the amazing spider-man)2007-2008 arası sayıları ciltler halinde çıkaran marmara çizgi şimdiye kadar 5 cilt çıkardı ve 6. cilt yolda.Nerden başlayayım diyenler için iyi bir fırsat..İç savaş sonrası hayatı rezil rüsva olan Peter'ın Mephisto ile yaptığı anlaşma sonrası yaptığı hataların ve içinde bulunduğu kötü durumların geri alınmasıyla adeta sıfırdan başladığı hayatı anlatılıyor bu ciltlerde.Artık ne evlidir ne iç savaş öncesi yaptığı hatalar(kimlik ifşası) mevcuttur nede çok sevdiği halasını kaybetmiştir.Yepyeni bir hayat yaşamaktadır kısacası.(Güncelleme:6. ve 7. cilt çıkmıştır,8.cilti beklemedeyiz)

    Bu seriyi d&r,baykuş ve inklap gibi birçok kitap evinde bulabilirsiniz.Ayrıca Arka Bahçe'nin 2005e kadar devam eden Peter Parker:Spider-man ve The Amazing Spider-man serileride ciltler halinde ikince el olarak bulunabilir.

    Spider-man ayrıca 2005 de tekrar toplanan New Avengers'dada bulunmaktadır.Bu seriyide Gerekli Şeyler tarafından çıkan ciltlerle takip edebilirsiniz.4 mevcut cilt vardır ve 5.cilt yoldadır.(Güncelleme: 5 ve 6.cilt çıkmıştır,7. cilti beklemedeyiz)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .






    Spider-man'in Hayatındaki 10 büyük değişim..

    Spider-man'in çizgiroman hayatındaki 10 önemli ve büyük değişime bir geri sayım olarak göz atalım..




    10-Captain Universe

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Spidey'in 1989 yılında ''Acts of Vengeance'' serisinde kazandığı inanılmaz boyuttaki kozmik güç onu Magneto,Titania ve Tri-Sentinel gibi karakterlerin klasmanına taşıdı.Güçlerle beraber sahip olduğu görünüm öyle çok sevildiki bu kostüm birçok oyuna konuk oldu,figür olarak satıldı.




    9-Organik Ağ atıcıları

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Sam Raimi filmlerinden hatırlayacağımız ve fanların çok kızdığı bu bileklerden organik ağ çıkması olayı ''the other/öteki'' serisi ile çizgiromandada kısa bir süreliğine uygulanmıştır.Aynı zamanda gece görüşü ve bileklerden bio iğne çıkması gibi özellkiler kazanan örümcek örümceklikden iyice çıkmıştır o dönemlerde.




    8-Altı Kollu Örümcek

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Gwen ve Babasının ölümünden kendini sorumlu tutan Peter güçlerinden kurtularak birdaha böyle birşey olmamasını istemiş ama işler umduğu gibi gitmemiştir.Ortaya belkide en unutulmayacak en garip anlardan biri olan 6 kollu örümcek adam çıkmıştır.




    7-Iron Spider/Demir Örümcek

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Peter ve Tony Strak'ın yakın arkadaşlığı ve yaptıkları anlaşmalar sonucu ortaya çıkan Iron Spider kostümü belkide en çok sevilen kostüm değişikliklerinden biridir.Kostümün en dikkat çeken yanı ise 4 ekstra metal örümcek ayağıdır.




    6-Gizli kimlik İfşası

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    İç Savaşın yaklaştığı dönemlerde süper insan kayıt yayasına teşvik için Tany Stark'ın baskıları ve ısrarı sonucunda Peter basın toplantısıyla kimliğini dünyaya ifşa etmiştir.Tahmin edileceği gibi bu kararı Peter'a ailesine verilen zarar şeklinde dönmüş ve hayatı alt üst olmuştur.Kimlik ifşası olayı ''Yepyeni bir Gün'' serisi ile iptal edilmiştir.




    5-Avengers'a Katılması

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Spidey zaman zaman Avengersla omuz umuza savaşmış olsada 2005 yılında ilk kez gerçek üyesi olmuştur.Şimdilerde Marvel Now projesi kapsamında Avengers'ın Ana üyelerinden olmaya hazırlanıyor.




    4-Symbiot Kostümü

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    İşte orijinal kostümden sonra dünyada en çok sevilen kostüm.Siyah symbiot kostümü..Ortak yaşar symbiotla birleştikten sonra yeteneklerinde ciddi artış olan Peter artık hem daha güçlüdür hemde daha cool dur:).Fiziksel gücünü 5 kata kadar arttıran kostüm ona fazladan hız,çeviklik ve dayanıklılık kazandırmıştır.Tabi bunun götürüsüde misliyle fazladır..




    3-Klonları

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Farklı paralel evrenlerde farklı Peterlar olması durumu 70lerde işlenmiş ve ortaya değişik hikayeler çıkmıştır.Bunların içinden en çok sevilen şüphesiz Ben Reilly adı altında Scarlet Spidey olan kişiliktir.Bu Kostüm daha sonra birçok oyunda boy göstermiştir.





    2-Evlilik düğün dernek:P


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    1987 yılında Amazing serisinde evlenen Peter Parker ve Mary Jane belkide marvel evrenindeki en doğru ve uyumlu çifttir.20 yıl boyunca evli kalan çift yazarların gazabına uğramasaydı hala mutlu mesut yaşıyor olacaklardı.




    1-Ayrılık :(

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Joe Quesada yani Marvel'ın patron kişisinin Peter-Mj evliliğinden hoşlanmamasından mütevellit ''yepyei bir gün'' serisiyle bu ilişkiye son verilmiştir.Bu bir kavga yada boşanma değildir.Gizli kimlik ifşasından sonra yaşamı darma duman olan Peter Şeytanla(Mephisto) bir anlaşma yapar ve evliliğini alması karşılığında yaptığı bu ifşa hatası kader çizigisinden silinir.Artık yepyeni bir sayfa açılmıştır...



    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    GoodCrazy den alıntı;
    1-Kuvvet


    1.Bir treni kaldırır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Daily Bugle binasını kaldırır ve onu ağları ile dengede tutar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Kendini tonlarca ağırlıktaki metal enkazından çıkarır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    4-Kolayca bir arabayı kaldırır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    5-Sokak lambasını yerden koparıp bununla polis kamyonunu parçalar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    6-Altın heykeli parçalara böler.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    7-Wolverine'i ''kırılmaz'' camdan dışarı fırlatır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    8-Kolayca bir otobüsü kaldırır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    9-She-Hulk'un daha önce kaldırdığı devasa bir kayadan kendini kurtarır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    10-Gene kenidini tonlarca ağırlıktaki bir enkazdan kurtarır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    11-Düşen bir helikoptere inmesi için destek olur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    12-Ufak bir tankı kaldırıp yere çarpar daha sonrada başka bir ufak tankı ağlarıyla bir diğerine atarak parçalar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    13-Sadece 2 tane aracı tek koluyla taşır ve sallanırken cama doğru fırlatır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    14-Paladin'in kaldırmakta zorlandığı vagonu sadece fiske vurarak ters döndürür.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    15-Hızla gelen bir kamyonu sadece elleriyle durdurur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    16-Hulk'un attığı bir aracı bir sorun çıkmadan yakarlar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    17-Oldukça fazla molozu kaldırır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    18-Puma'nın robotlarını parçalar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    19-Koca bir binayı yıkar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    20-Iron-Man'ı yumruklar ve duvarı parçalar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    21-Doktor Ahtapot'un titanyum kollarını koparır.

    22-2 Sentinel'i parçalar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Çeviklik ve Hız


    1-O kadar hızlı harekekt eder ki arkasında yansımasını bırakır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Kolayca bir lazer sitemini geçer.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Elektro'yu yakalamak için direğin etrafında dönerek hız kazanır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    4-Doctor Ahtapot'un kollarından kaçar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    5-İnanılmaz bir çeviklik sergiler.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    6-Absorbing Man'ı hızıyla yener.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    7-Speed Demon'u durdurur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    8-10 Sniper'ın mermisini aynı anda savuşturur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    9-Lightmaster'ın kopyalarından gelen birçok enerji saldırısından kaçar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    10-Stilt Man'ın fabrikasındaki tüm robotlar Spider-Man'ı öldürmeye programlıyken attıkları hiçbir lazer veya füze Spider-Man'a erişememiştir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    11-Iron-Man'ın repulsor saldırılarını savuşturur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    3-Dayanıklılık ve İyileşme Hızı


    1-Doktor Ahtapot bir binayı üstüne yıkar ve Spidey hayatta kalır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Hızla giden bir füzeyi durdurmak için soğuk atmosfere,nefes alma zorluğuna,füze düşünce oluşan patlamaya ve füzedeki zehirli toksinlere bile dayanır.(Zehirli toksinler tedavi edilmezse onu birkaç dakika içinde öldürür)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Lizard'ın fırlattığı arabadan sağ çıkmıştır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    4-Patlayan bir binadan sağ kurtulur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    5-İnanılmaz miktarda elektriğe karşı hayatta kalır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    6-Kırık kolu ve kurşun yarası birkaç gecede iz bile bırakmadan iyileşir.

    7-Zehirli bir gazın etkilerinden saniyeler içinde kurtulur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    4-Zeka


    1-Dövüşün ortasında EMP yapar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Et yiyen bakteri için birkaç dakikada bir serum geliştirir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Morlun'un DNA'sı üzerinde çalışarak onu yenmenin bir yolunu bulur.Kendine radyasyon verir ve artık ''saf'' olmaz.Morlun'a vurarak zarar verir ve yener.Ayrıca o kadar radyasyon alması ve yaşaması iyi bir dayanıklılık örneğidir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    4-Hank Pym Spider-Man'a onun daha zeki olduğunu söyler.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    5-Reed Richards test sonuçlarında Peter'ın onunla aynı yaştayken aynı zeka seviyesinde olduklarını belirtir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    6-Yarattığı kimyasal ile Doktor Ahtapot'un titanyum kollarını birbirine karıştırır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    7-Iron-Man'ın güvenlik kalkanlarını geçmk için bir giriş kodu oluşturur.Bu onun ne akdar ileriyi düşünen ve makine bilgisinin iyi olduğunu gösterir
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    8-Yaptığı kimyasal ile altın zırhı birkaç saniyede eritir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    5-İrade Gücü


    1-Mr. Fear'ın korku iksirine karşı koyar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Fusion'un ilizyonlarına karşı koyar.


    6-Örümcek Hisleri


    1-Örümcek hislerini açıklar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Işınlanma saldırılarını hisseder.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Örümcek hisleri aceleci davrandığında da devreye girer.Örümcek hisleri camı kırdığı taktirde alarmın çalacağını hissettirir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    4-Örümcek hisleri kumarda birisinin blöf yaptığınıda söyleyebilir.

    5-Birisinin yalan söylemesine karşın Spidey'i uyarır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    6-Black Panther'in onu gizlice takip ettiğini farketmesini sağlar.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    7-İlizyonlarda onu uyarır.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    7-Dövüş Yeteneği ve Dövüşleri

    1-Dövüş konusunda eğitimle,elektrikli kılıç ve zırhlara sahip 117 kişiyi zorlanmadan dövmüştür.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-The Hand'dan birkaç ninjayı dövmüştür.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Daredevil ile dövüşür.(İlk sayfada aptalca dövüştüğü için Daredevil dövüşü elinde tutar daha sonra Spidey akıllıca düşünürek dövüşü eline alır.)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    4-Dr.Strange'yi yener.(Dr.Strange kendini tutmuştur.)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    5-Deadpool'u halleder.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    6-Iron-Man'ın sensörlerini devreden çıkaracak kadar sert vurur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    7-Blackheart'ı yenmek için Daredevil ile ekip olur.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    8-Firelord'u yener.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    9-Ezici bir şekilde Iron-Man 2020'yi yener (Arno Stark)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    10-Juggernaut'i kurnazlıkla yener.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    8-Örümcek Ağı


    1-Ağı milimetre kare başına 120 pound uygulamakta.Bir milimetrelik ağı kırmak için parçalamak için 54 kg'lık bir güç uygulanması gerekli.Bir santimetrelik ağı parçalamak için ise yarım tonluk bir basınç gerekli.Bir kişinin bütün vucudunun ağlarla kaplandığı düşünülürse ağdan kurtulmak için yüzlerce tonluk bir basınç gerekir.

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    2-Roket patlamalarını içinde tutabilir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    3-Büyük patlamalara karşı koyabilir.
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .



    İMZALAR


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/99/c9/c7/99c9c794530e797be6a109dfe4b5da07.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]




     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/49/15/c8/4915c88ce11a6caa2f227f42007020b9.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]





     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/e9/09/03/e90903da20d6b171c50eaad53e8f874c.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]





     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/93/82/67/938267c6fed086b9f646bbd4ec42740a.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]



     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/f2/e9/1f/f2e91fa0a7770a77a92ea3ff396e3450.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]




     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/c3/9e/72/c39e72b0bb5e2720b80b6e4c37156319.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]




     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/29/ac/4b/29ac4b775f0a927efb125e59db6500f7.jpg[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]




     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    *SPIDER-MAN Fan Club*

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/8f/7e/57/8f7e57783830e53b407394dc683541ee.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]





    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/d7/d3/99/d7d39951dbc6915054bea2759abd3eab.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]





    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/49/fc/67/49fc67061f4ba434b3edc7447191cf57.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]






    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/34/80/16/34801609c0cb3c3d09d8dfa6ba2fba77.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]






    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/6b/e1/9a/6be19a75cf08fca719243e27d0f14ccd.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]






    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][image]https://store.donanimhaber.com/fc/ce/b8/fcceb8e48cf04f892e8f2a713a1a2878.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_64318083/f_//tm.htm#64318083][color=#990000][b]*SPIDER-MAN Fan Club*[/b][/color][/link][/center]














     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


    Hayran listesi


    -Yalarca

    -urazs

    -Gabriel Van Helsing

    -Caped Crusader

    -nakashi

    -Waidmann

    -sigma6

    -Boss.dll

    -RevelationS16

    -YoğunBelKası

    -Moseone

    -regalangel

    -Emmesen

    -tor35

    -StimuluS

    -OlympoSSSSS1

    -ProxD

    -Dışkı

    -DoğaCan.

    -Carnage86

    -spider 24

    -double minded

    -Skate2000

    -alicho

    -berkaykaan

    -TheAmazingSemizotu

    -Cengiž

    -PastırmalıKuruFasulye

    -Hydra Mjollnir

    -Artyom33

    -aksiyon95

    -Génésis

    -Spider-Man

    -Rhaegar Targaryen

    -\mXm/

    -itachi237

    -Nassarien

    -Kellerman

    -SonictheHedgehog-MZ

    -FreezeTimes

    -hamisli

    -Heudérbaix

    -Gokhantiryaki1

    -lalilum

    -Crazy Fırat

    -Limon000

    -the deadpool

    -Zombi159

    -muccos

    -aderranyth

    -AtheistImam

    -bypire

    -napolyon94

    -Mikail-

    -Jim Carrey

    -toprak7272

    -Ashtray Girl

    -SenJi

    -Gwynn

    -StevieRae

    -bLack

    -Capaldi

    -Karlo

    -cmklmc

    -ratch

    -OsmanlıOyuncu

    -phantom_coal

    -Born To Die

    -adil rastgeldi

    -cin

    -Russell Crowe

    -BerkayCoskun

    -beyazcehennem

    -Uldyssian

    -AyberkGursel

    -Eisblume

    -emriva12

    -barcali33

    -Atatürk'ün Askeri

    -Dirkules

    -NarutoTR

    -flaivset

    -mehmedaltair

    -Grenguvar

    -HanGamer

    -auraxd200

    -The Amazing Spider-Man

    -Sir Wentor

    -Spread

    -.Ağkafa.

    -Ricardo22Kaka

    -RedBearded

    -1s2s

    -webhead

    -TheFlash42

    -Mehmet Can Kahraman

    -FB BURAK

    -Spidey is here


    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 26 Aralık 2014; 0:25:02 >







  • Dostum ekle beni spider man en sevdiğim kahramanlardandır. MC FARLENE yorumunu da ayrı bir severim. Müthiş bir ağ çizim tekniği vardır bu adamın.

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 9 Ağustos 2012; 7:28:41 >




  • Ekledim dostum.Herkes için söylüyorum,sizde çr önerilerinizi ve resimlerinizi paylaşabilirsiniz.

    üste: MC Farlane'i bende severim.Spidey'i en kaslı çizem adam diyebiliriz.En sevdiğim örümcek çizerleri John Romita JR. ve Paulo Siqueira'dır ayrıca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 9 Ağustos 2012; 1:41:45 >
  • Beni de alın!
  • Spider-man hakkında ufak anektotlar vereyim..

    Peter örümceğin orantılı gücüne sahiptir.rahatlıkla 10 katlı bir binanın tepesine tek zıplayışta çıkabilir.Tonlarca ağılığı kaldırabilir.

    ÇR de güç ölçüsü bakımından ilgimizi çeken birkaç nokta vardır.Normal haliyle otobüs,araba,jip gibi motorlu taşıtları rahatlıkla kaldırabilir hatta fırlatabilir.Bir keresinde limitlerini zorlayıp koca Daily Bugle binasını çökmek üzereyken sırtlayıp ayakta tutmuştur.Limiti budur diyebiliriz.

    Simbiyot ortak yaşarı kendisine ekstra dayanıklılık ve güç vermektedir.Götürüsüde büyüktür.Nefretle beslenen bu canlı direnci zayıf herkesi rahatlıkla karanlık tarafa çekebilir.

    Peter'ın 60 küsür yıllık çr hayatı boyunca türlü kostümleri olmuştur.Bunlardan bazıları evrensel bir güç olan captain universe kostümü,Tony Stark'ın sözde hediyesi olan İron spider kostümü,gelecekte yaşayan paralel evren peter'ının 2099 kostümü ve namı diyar simbiot (black costume) birkaç örnek olarak verilebilir.

    Peter öfkelenmediği sürece tam gücünü kullanmaz.Tam gücünü kullandığı çok az yer vardır.Halasını yatalak hale getiren Kingpin, spider-man tarafından birkaç saniyede ölümün eşiğine kadar dövülmüştür.Yine ihaneti yüzünden Tony(iron man)ye çok kızgın olduğu bir anda onu önce 2 tam ağ kartuşunu boşaltarak tamamen bağlamış sonrasındada kaskını tek yukmrukta çökertmiştir.Tabiki kask o esnada Tony'nin kafasında değildi:D

    Yine komik bir an olarak çok kızdığı bir anda Wolverine'i kurşun geçirmez cama fırlatıp camın kırılmasıyla birlikte aşağıya düşmesine sebep olmuştur.

    Yine Romitanın çizdiği bir sayıda hulk'la kapışırken yumruğuyla canını yakabilmiştir.Tabiki hulkun dengi değildir ama onun hamlelerinden kaçıp ufakta olsa canını yakabilmektedir.

    İç savaş esnasında Captain Amerika ile isteksiz bir şekilde kapışmış ve ancak yüzünü çizebilmiştir.Cap. ise beline sert bir şekilde vurarak örümceğe büyük bir hasar vermiştir.

    ....aklıma geldikçe yazarım:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 9 Ağustos 2012; 2:28:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalarca

    Ekledim dostum.Herkes için söylüyorum,sizde çr önerilerinizi ve resimlerinizi paylaşabilirsiniz.

    üste: MC Farlane'i bende severim.Spidey'i en kaslı çizem adam diyebiliriz.En sevdiğim örümcek çizerleri John Romita JR. ve Paulo Siqueira'dır ayrıca.

    John Romita JR nin yeri ayrıdır, onu bende çok severim !

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)




  • @urazs
    Resim çok güzel bayılıyorum JR JR in çizimine.

    .
    .
    .
    Birkaç küçük info daha:)

    Spidey'İn bir diğer özelliğide gevezeliğidir.Bu süper gücü :) örümcek ısırığıyla mı kazandı bilemeyiz ama egosu yüksek ve öfkesine kolayca yenik düşen rakipleri karşısında avantaj olduğu kesin.Onları aşağılayıp türlü şakalarla sinirlendirir ve düşünmeden saldırmalarını sağlar.Tamda bir bilim adamından beklendiği gibi.

    3 büyük kız vardır hayatında.İlk aşkı Gwen Stacy..Onun goblin tarafından öldürülüşü peter hayatında derin bir yaradır.Bu olaydan hep kendini sorumlu tutmuşur.
    Felicia Hardy yani namı diyar Kara kedi ağ kafanın bir diğer aşkıdır.Mary Jane Watson ise en büyük aşkı ve çok uzun süreli karısıdır.Mephisto ile yapılan anlaşma sonrası hiç evlenmedikleri bir hayata başlamıştır MJ-Pete ikilisi.

    Örümceği nerdeyse öldüren çok az düşmanı vardır.Bunların en beterlerinden birde Morlun dur.Süper kahramanların gücüyle beslenen morlun beslendiği her kanın dna'sını kendinde bulundurur.Yaşamak için başkalarının hücre ve dna sına ihtiyacı vardır.Hiç hasar almadığı için örümceği yorulana kadar oyalamış ve ölümün eşiğine getirmiştir.kendi kanına radyasyon verip onu emmesini sağlamak peter'ın aklına gelmese ölmüş olacaktı.

    Amazing serisinin yakın geçmişinde spidey'e yeni güçler verilmiştir.Bileklerinden örümcek iğnesi çıkarma, karanlıkta görme gibi güçler kazanan örümcek yavaş yavaş örümceklikten çıkınca hemen bu fikirden vazgeçen senaristler ''yeni bir gün'' serisiyle eski örümceği bize geri vermiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 9 Ağustos 2012; 3:01:27 >




  • Ekler misin severim spidey'i
  • beni de eklermisin
  • Liste güncellendi arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalarca

    Liste güncellendi arkadaşlar

    sağolasın
  • Beni de ekler misin ?
  • beni de ekle valla, favorimdir. gevezeliğine bayılıyorum en çok, tıpkı deadpoolu sevdiğim gibi unutmadan bu ay, örümceğin 50. yıl dönemü esasında. yani fan club'ın açılışı iyi bi aya denk geldi. ilgili yazı için: Örümceğin 50. yılı bu resim de 50. yıl anısına marcos martin'in hazırladığı kapaklar:  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    ayrıca bence JJJ fan club da açmak lazım, bence olabilecek en iyi yan karakter odur

    türkiyedeki yayın listesini verirken HoZ'u unuttun mu atladın mı noldu :D sanırsam 6 ciltti, iç savaşı da katınca 7 cilt hatta. hozunkiler de hala raflarda esasında, sadece kapandığı için ellerinde kalanı satıyorlar ve ilk giden alıyor :D hem gayet tadından yenmezler ya, iç savaş öncesi ve morlunla kapışmayı veren sayılardır onlar. ilk de ordan başlamıştım spidey ÇRlarını okumaya. sonra Brand New Day'i ilk okurkeni ki üzüntümü de unutmam. tüm renkli olanları aldım ama bi bilkanın siyah beyazlarına el süremedim :/ bilka da satılıyor ama 180 fasikül için aldığım fiyat 1 milyardı. hala düşünüyorum alsam mı almasam mı.. zira en çenesi düşük zamanlarının o siyah beyaz olduğu zamanlar olduğunu söylüyorlar.

    bir de gene marmara çizgiden çıkan spiderman-mavi var, marvel renkler serisinden. hazırlayan ekip sale-loeb ikilisi, superman 4 mevsimle epey ödül aldılardı sanırsam. konusu peter-gwen-mj aşk üçgeni. peterın ses kayıtlarını izliyoruz ve gwenle ilişkisinin şu son saçma filmdeki gibi basit olmadığını görüyoruz. ayrıca new avengers dışında görebileceğimiz bi ÇR daha var, gizli savaş. new avengers'ın hemen öncesidir burda da konu.

    bir de düşman listesinde verdiğin iron patriot'un iron man 3te boy göstereceğini söylüyorlar, zira bi foto sızmıştı medyaya.




  • Beni de ekle. Allah çıkardı seni karşıma. Marvel Comics'in büyük hayranıyım.
  • Liste tekrardan güncel arkadaşlar..

    @sigma6
    Ah haklısın hoz comics'i es geçmişim.Halbuki elimde ciltleride vardı.Bir ara ilk mesaja onu ekleyeyim.

    JJJ'i hem severim hem sevmem.Tavır,kişilik olarak çok özgün ve komik bir tip.Heleki nazi bıyığıyla çizildiği zaman.Ama örümcek hakkında durmadan asılsız haber yapışına çocukluğumdan beri gıcığım:) Marmara çizgi ile çıkan ciltlerde Daily Bugle, Daxter Bannet denen hıyar herife satılınca Jameson'ı özler gibi oldum.

    İron Patriot ile ilgili haberi duymuştum.Acaba filmde norman da mı gözükecek?


    çizgi romanda iron patriot
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    iron man 3 setinde iron patriot


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)




  • Sanırım İron Man 3 te Iron Patriot Stark'ın zırhını çalacak. Bire bir aynı zırh. :)
  • İlk mesaja yeni eklediğim hoz comics'in örümcek ciltleri hakkında kısa bir bilgilendirme..

    --Hoz comics ile örümcek adamın iç savaş öncesi ve iç savaş esnasındaki maceralarına konuk oluyoruz.İron suit'le bu sayılarda tanışıyoruz..Peter artık bir avenger dır ve Stark tower'da halası ve karısıyla kalmaktadır. Tony Stark'ın asistanıdır ve artık ayak altı işlerde çalışmasına gerek yoktur..Hükümetin yeni yasasına destek veren Stark'ın ısrar ve tavsiyesi üzerine kimliğini halka açıklayan peter'ın hayatının nasılda dağıldığını ve en güvendiği dostlarının ona nasıl ihanet ettiğini bu sayılarda okuyoruz..Benim bu ciltler içerisinden en sevdiğim ''back in black'' oldu onuda belirteyim..
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
    .
    .
    .
    .
    .
    Ultimate Spider-man animated series
    Çizgi dizilerden şu an devam etmekte olan Ultimate Spider-man'İ tavsiye ederim.Liseli parker'ın S.H.I.E.L.D komutanı Nick Fury için çalışmaya başlamasını konu alan seri bildiğimiz ''tek tabanca spidey'' olayını bir kenara itiyor.Artık takım arkadaşlarına sahip olan spidey her zamankinden büyük sorumluluk altında.Arkadaşları İron Fist,Nova,Luke cage,White Tiger dışında seride birçok marvel karakteride spider-man'e eşlik ediyor.Wolverine,İron Man,Hulk gibi..
    Bazen çocukça bir anlatıma kaysada genel olarak eğlenceli ve sürükleyici bir seri.Dizimag üzerinden alt yazılı olarak takip edebilirsiniz.

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 11 Ağustos 2012; 23:55:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yalarca

    İlk mesaja yeni eklediğim hoz comics'in örümcek ciltleri hakkında kısa bir bilgilendirme..

    --Hoz comics ile örümcek adamın iç savaş öncesi ve iç savaş esnasındaki maceralarına konuk oluyoruz.İron suit'le bu sayılarda tanışıyoruz..Peter artık bir avenger dır ve Stark tower'da halası ve karısıyla kalmaktadır. Tony Stark'ın asistanıdır ve artık ayak altı işlerde çalışmasına gerek yoktur..Hükümetin yeni yasasına destek veren Stark'ın ısrar ve tavsiyesi üzerine kimliğini halka açıklayan peter'ın hayatının nasılda dağıldığını ve en güvendiği dostlarının ona nasıl ihanet ettiğini bu sayılarda okuyoruz..Benim bu ciltler içerisinden en sevdiğim ''back in black'' oldu onuda belirteyim..
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
    .
    .
    .
    .
    .
    Ultimate Spider-man animated series
    Çizgi dizilerden şu an devam etmekte olan Ultimate Spider-man'İ tavsiye ederim.Liseli parker'ın S.H.I.E.L.D komutanı Nick Fury için çalışmaya başlamasını konu alan seri bildiğimiz ''tek tabanca spidey'' olayını bir kenara itiyor.Artık takım arkadaşlarına sahip olan spidey her zamankinden büyük sorumluluk altında.Arkadaşları İron Fist,Nova,Luke cage,White Tiger dışında seride birçok marvel karakteride spider-man'e eşlik ediyor.Wolverine,İron Man,Hulk gibi..
    Bazen çocukça bir anlatıma kaysada genel olarak eğlenceli ve sürükleyici bir seri.Dizimag üzerinden alt yazılı olarak takip edebilirsiniz.

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    back in black benim de en sevdiğimdi o seride. stark'tan da ilk kez nefret ettiydim ama starkı buna itenlerin neler olduğunu bilmiyordum, malum türkiyede o kadar düzenli çıkmıyor ÇRlar.

    spiderman'in boy gösterdiği çıkmış yayınlardan birini daha unuttuğumuzu şimdi hatırladım ki çok önemli bi tanesi: spiderman vs superman. yakın zamanda gerekli şeylerden çıktıydı, yakın derken 3-4 ay olmuştur.

    çizgi serilerden de favorim şu 94te yapılmış olan seridir. bu ultimate serisini de izliyorum hala ama olmamış bence, tamam spideynin esprili doğasını veriyor gibi ama bazı şeyler çok çocukça kaçıyor. ayrıca aşırı derecede zayıf göstermeleri de ayrı bi konu yani aynı dönemde gene disneyin avengers earth's mightiest heroes adlı serisinde de boy gösterdi ve orda mesela bu kadar ezik değildi, hatta new avengers'a liderlik etti. işin en gıcık olduğum kısmıysa, spectacular spiderman gibi tam tadında bi seriyi kaldırıp da bunu koymaları ki aynı şeyi avengers'a da yaptılar o disneye yönetici olacak şeroların canlarına öyle bi okuyasım geliyor ki, neyse sakinim.

    iron patriot konusunda da spiderman'i film hakları sony'ye aitken, kalan marvel disney'in. yani aralarında bi anlaşma olursa norman da çıkar yoksa büyük ihtimalle bi başkasını göreceğiz o zırhın içinde ki bu da marvel saçmalıklarından biri daha




  • Siz bu konularda baya bilgilisiniz belli ki. Ben daha çok filmleri takip ediyordum. Eskiden okuduğum bir çizgi roman geldi aklıma. Okumaya başlayacağım fakat hangisinden başlayacağımı bilmiyorum. Serinin ortalarında başlamak istemiyorum. Bir yardım edin lütfen. ?
  • @Boss.dll
    Bulabilirseniz Arka Bahçe'nin spider-man ciltlerinden başlamanız iyi olur.2001 den 2005'e kadar olan tüm sayıları ciltlemişlerdi.2. el olarak belki bulabilirsiniz..

    Arka Bahçe'nin ardından Hoz comics'in ciltleri hikayeyi devam ettiriyor.O konuda sana iyi bir haberim var..şu siteden online okuyabilirsin.İç savaşa kadar hepsi var:
    http://cizgiroman.mangavadisi.net/Spiderman/The_Amazing_001_ile_006/1

    Bunları okuduktan sonra Marmara çizgi ile devam etmelisin.Tüm d&r larda var.5 cilt çıkardılar ve şimdi Punisher'ında olduğu 6 cilt çıkacak.Genel hatlarıyla spidey'in hikayesine hakimsen sadece hoz comics ve marmara çizgi ciltlerini okuyarak nerden başlayacağım derdine son verebilirsin.Daha önce yazdığım gibi ''yepyeni bir gün'' serisiyle hikaye yeniden başlamış gibi oldu ve peter için temiz bir sayfa açıldı..Sözünü henüz etmemiş olduğum birçok yeni düşmanıda ilk kez bu ciltlerde çıkıyor..Umarım yardımcı olabilmişimdir.


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 12 Ağustos 2012; 19:25:02 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.