Şimdi Ara

-Hazırlık Maçları Sonrası Futbolcu Yorumları-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 hazırlık macınıda izledim hazırlık maclarımız suanlık bitti ve bu 3 mac da izledigim kadari ile kendi yorumları yazmak istedim isteyen arkadaslar kendi yorumlarını ekleyebilir,saygı çerçevesini aşmadan istenilen eleştiri yapilabilir.3 mac da yorum mu yazilir gibi laflar edecek arkadaslar lütfen konuyu kirletmesin.6yili askın dh üyesiyim nickim hiç degişmedi gs taraftariyim ama at gözlügü ile bakan grupdan degilim her oyuncuya süper yazmam.Kişisel görüşlerimdir herkesin futbolu izlerken anladıgı ve gördügü farklı olabilir.

Muslera, Takımdan gidene kadar kale icin yorum yapmaya gerek yok

Eboue, Gecen seneki performansının daha üstünde bir yıl olacak gorusundeyim hazırlık maclarından cok iyi oynadı hep önde kaldı gecen sene bukadar aktif degildi bu sene her mac eboue i önlerde cokca görecegiz sanırım.

Dany Ben dany e güveniyorum genellikle begenilmiyor ama antepin cok macını izledim gecen semih neyse dany orda oydu.

Semih, Gecen sene 2.yarı da semihin kendini geliştirmesi gerektigini yazmıstım herkes saldırmıstı göruyorumki dogruları yazmısım semihde 2-3ayda büyük gelişme var ama gene o basit hataları yapiyor şimdi diyeceksinizki 1-2hata yapmasınmı apsın lafım yok ama öyle calımlar yiyorki anında adamlar muslera ile karsı karsıya kalıyorlar.Tabi suan müthiş yorgunluk var üstünde birde hazirlık macı konsantrasyonu düşük olur dogaldır.Bence semih 1gömlek daha atladı.

Hakan Balta, Bütün gs lilerin cok sevdigi ama benim alındıgından beri hosuma cok gitmeyen bir oyuncu bence bekler kısa adamlar olmalı hızlı calım atan kosabilen adamlar,balta defans yonu iyi ama fatih terim ilerde oyunu tutması icin 2 bek ilerde duracak ve 2 5 3 oynayacak gs icerdeki maclarda balta bu yonu bence cok zayıf.bana cok düz futbolcu geliyor yani +sı pek yok.

Hamit, Alışma surecinde selcuk cıktıktan sonra daha iyi oynadı orta sahanın ortasi onda olmuyor milli takımdada iyi oynamıyordu orda,selck melo ortada o sag kanatta yerini alacaktır.hamitten beklentimiz büyük.

Selçuk, Yorum yapmaya gerek yok

Engin, Zor adam 1 mac cok iyi 2 mac vasat oynarken birden cıkıp birşeyler yapabiliyor hırslı ve saldırgan oldugu icin takımda olmalı.(emre ve aydın varken engin kesin oynar)

Emre Çolak Ayaklarına hakim ama 2 pas hata yapınca oyundan düşüyor ve ondan sonra hayir gelmiyor emreden.emre 2 yarı oynayacak kondisyonda degil vucududa celimsiz oldugu icin en ufak omuzda yerde kalıyor iyi bir yedek olacaktır.amrabatın arkasında. 70den sonra oyuna girer.

Necati, en sevdigim futbolculardandır necatidir yaşi belli oynayacagı dakikalar belli yoruma gerek yok.

Elmander Keşke 25 yasında ve 5 yillik kontratı olan bir futbolcu olsa son 10 senede yabancı olarak elmanderden iyi forvet gelmedi gs ye.Saglam cevik yıkılmıyor sutları isabetli saga sola vurmaz pas vercegi yerde pas atar orta acar gider basar top alır top tutar herşey var benim ilk 3 oyumcumdan biri elmander.

Burak Umarım elimizde patlamaz misal son dk bu macda top cizgide adam hala sag ayagına alamya calısıyor yahu icerde umut var sag ile ac işte zaten 1sn lik iş acamazsan cıkacak orda c ronaldo bile ayak degiştirmeye calısmaz.kuvvetli futbolcu form tutarsa iyi olur. bende soru işareti burak.

Umut Yorum a gerek yok umut bulut enerjisi bitmez saldırı basar top kapar hep aynı çizgide oynar form u düşmez .

Culio Gs nin yedek oyuncusu bile olamaz + yabancı olması ilk gönderilmesi gereken adam.

Aydın Gs de oynayacak bir futbolcu degil 24 yasına geldi hala atlama yapamadı her sene 2 macda kendini gösterip gitmekden kurtuluyor.Konya da bir gol atti kurtardı gecen sene attı kurtardı malesef aydın olmaz zaten yedek oturcak önemsiz maclarda yada sakatlık durumunda oynar.

Amrabat İlk macını oynadı girdiginde aşiri heycanlıydı ayakları yere basmıyordu resmen aldıgı topları adamalra verdi 2. yari ve sonlara dogru güzel haraketleri var takıma alısıp kondisyonuda tamamladımı efsane olacaktır.(olmpiyat maclarınıda izledim ordada döktürdü)

Rieara Hemen gönderin bukadar bencil bir futbolcu olamaz asla takım icin oynamıyor öylesine oynuyor bekde asla oynamaz her mac penalti yapar yada en tehlikeli yerlerden friki kullanırlar adamlar bol bol.2.9 milyoun eu almasıda cabası.

Tomáš Ujfaluši emektar keske 3-4 sene önce alsalardi tadi damagimizda kaldı.ilk geldiginde bek de cok etkiliydi arada oynasa fena olmaz :)

Yekta: Ben spikerin bukadar abarttigi bir oyuncu görmedim yahu topu önundeki adama atiyor bildigin dümdüz onunde adam ara pas falan yok spkier : "selcugu aratmadı" hadi yürü git ordan selcugun yarısı olamaz yekta. yekta girdi zaten defasın onunde durdu 2yada3 defa topla oynadı 20dk oynamsıtır oyunda .. yekta paşada forver arkası oynayip gol attıp attırdıgı icin almıslardı gs ye nerdeyse defansif orta saha olacak adam.1tane ara pas yok 1 tane adam gecmedi 1 tane orta acmadı ee alıyor saga sola arkaya. 3.5milyon civarina almıstık büyük kazıktır rieara ile yekta. yekta allahtan türk.İnşallah kasımpaşadaki formunu yakalar. yoksa takımda hep yedek oturur.

Not:Yorumlarımı begenmeyenler lütfen yorum yazmasın benim dememle ne 1 oyuncu iyi olur ne kötü bunlar benim izleyip yorumladıklarımdır.Sizlerde kendi yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.(Yorumlar 3 maclık hazirlik macı serisi icerir. Macların hazırlık macı oldugu futbolcuların kondisyon yuklemesi yaptıgı vs bilinmektedir.Lütfen bölümde bazılarına yaranmak icin gereksiz saygısız yorumları yapmayalım bosuna şikayet ile ugrastıramyınız.Herkesden kendi futbolcu yorumlarını bekliyorum.İyi geceler

• Yorumlarını beğenmeyen niye yorum yazmayacakmış? Yekta,Aydın,Culio ve Emre'nin tek kelimesine dahi katılmıyorum.

Bir ihtimal daha var.
  • yekta'ya çok yüklenmişsin diğerlerine hemen hemen katılıyorum. ayrıca amrabat çok heycan yaptığı için biraz vasat oynadı yoksa herkesin laflarını yutturucak bi oyuncu amrabat

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ ‡
  • Hemen hemen katılıyorum.
  • Yekta hariç hepsine katılıyorum ayrıca bu takıma sol bek lazım Hakan Balta ile bu iş yürümez bir de Riera elde kaldı sanırım Fatih hoca sol bekte deneyip duruyorda o adam ne sol bek de ne de sol açıkta oynar çünkü adam sırf para için geldi bize

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • şu aydına verdiğimiz keşke şansı yiğite verseydik. riera ile birlikte takımda etkisiz eleman konumundalar.
  • Dany'e bugun Fiorentina'nin 77'dakikada korner atişinda resmen sinir oldum.. Arkadaş SADECE POZİSYONU seyrediyo.. Ulan hazirlik maçida olsa bi Atla bi zipla Kafani sok orda.. Adamin önündesin Aval aval üstüne gelen topu seyrediyosun.. Zaten antepteki oyununuda beğenmiyodum şimdi iyice içime ateş düştü.. Ne demek istedigimi Anlamayanlar maçin özetinde 77. dakikada ki pozisyonu izlesin.. Maç boyuncada Böyle durgun koşsamda koşmasam mi gibi düşüncelerdeydi..

Hamit..: Onlar nasil orta olm.. Sanki dövecekler adami bi gergin böyle bi çekingen.. Bi rahat ol ya Aç düzgün ortalarini bitir işi.. O da önümüzdeki maçlarda kendini bulacaktir..

Amrabat...: Maçta genel olarak Amrabat çok tutuktu... Ben kondisyonu yerinde koşar uçar diye beklemiştim ne yalan söylim.. İlk maçidir Tabi ki hş görülmesi lazim... İlerde Melodan daha çok sevilebilir.. Herşey onun elinde... Ama '' Bugünlük '' değerlendirmek gerekirse çekingen bi yapidaydi.. Motorunun açilmasi ümidiyle...

Burak..: Kim ne derse desin (Trabzon zamanlarinda da Sevmiyodum Beğenmiyodum Hala Beğenmiyorum Sevmiyorum Tıksınıyorum Daha ileri gidiiyorum Nefret ediyorum) Gs topçusu Değildir.. Anadolu klüplerinde Gol krali olabilir ama Benim gözümde Galatasarayda forma giyecek kumaşa sahip degil... Hala çok Bencil Hala bilmem nerelerde Kale Diplerinde Top düzeltme peşinde, Yaninda kim var kim yok kim müsait Düşünmeden Golu Ben Atayim derdinde... Kendinden önce Bizleri Galatasarayi yakar bu davranişlari.. Umarim kendine çeki düzen verir yoksa Kimsenin kimsenin gözünün yaşina bakacagi o dönemler geride kaldi.. Bundan yillar sonra Övünecegi tek şey '' 4 büyük klüptede Top oynadim '' Diyebilmesi olacaktir bu gidişle.. İlk günden beridir Alinmasini Karşiydim Halada İyi yapilmadigini düşünüyorum.. Galatasarayda Gol krali fln Anca rüyasinda olur.. Hele 2 3 maç üst üste Bi kaç pozisyonda Bilinen bencil yapisini göstersin İpini boynuna bağlayip çekerler... Biraz sert bir yorum olmuş olabilir ama Malesef durum böyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

şu aydına verdiğimiz keşke şansı yiğite verseydik. riera ile birlikte takımda etkisiz eleman konumundalar.

Yiğit'in bizde olduğunu unutmuştum yeminle, mesajı görünce hatırladım.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Yorumlarını beğenmeyen niye yorum yazmayacakmış? Yekta,Aydın,Culio ve Emre'nin tek kelimesine dahi katılmıyorum.

Aynen Yekta, Culio ve Emre gibi adamlar görev adamıdır kullanmasını bileceksin. Aydın'da biraz haklısın ama berbat bir oyuncu değil orta şeker.
  • Hemen katiyorum,bazilarinda haklisin.Yekta ise bugun ciplak gozle izledim,iyi performans gosterdi.Toplam pasi belki 5-6dir ama oynadigi sureye gore cok iyi.Sanki melo her mac 320 isabetli pasla oynuyor.Melo'nun iyi bir yedegi olur gorusundeyim,kendini gostericektir bu yil.Burak konusunda herkes erkenden sallamaya basladi,ama bence Burak cok yakisicak takima.Ozellikle Selcuk'la ve Elmander'le uyum saglamaya baslayinca o zaman cok cok iyi olacak gorusundeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fontomizer

Hemen katiyorum,bazilarinda haklisin.Yekta ise bugun ciplak gozle izledim,iyi performans gosterdi.Toplam pasi belki 5-6dir ama oynadigi sureye gore cok iyi.Sanki melo her mac 320 isabetli pasla oynuyor.Melo'nun iyi bir yedegi olur gorusundeyim,kendini gostericektir bu yil.Burak konusunda herkes erkenden sallamaya basladi,ama bence Burak cok yakisicak takima.Ozellikle Selcuk'la ve Elmander'le uyum saglamaya baslayinca o zaman cok cok iyi olacak gorusundeyim.

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum.Cl'de bizden güçlü rakiplerle oynayacağız ve yeri geldiğinde kendi sahamıza kapanıp ölümüne defans yapacağız.İşte o zaman Burak sahneye çıkacak ve defans arkasına sarkıp golümüzü atacak.Müthiş bir kontra oyuncusu benim gözümde.Şu an Burak hakkında yapılan yorumların benzerini geçen sene de çok duyduğumuz için umursamıyorum pek.Lig başladıktan 4-5 hafta sonra Burak takımın en önemli silahlarından birisi olacak bundan eminim.

• aydın yapacağı atlamayı geçen sene yaptı. şimdi atlamanın meyvelerini vermesi lazım...

Muslera : Kalemiz güven ellerde 2-3 kritik top çıkardı , çalım bile attı fiorentina forvetine

Eboue : Tam bir bek pozisyonları sürekli takip ediyor her pozisyonun içinde çok verimli oynuyor.

Semih : Ara ara pas hataları yaptı ama kritik anlarda çok güzel mudaleleride vardı.

Dany : Belkide transferlerin arasında en çok tedirgin olduğum isimdi ama canlı olarak izleyince adamın ne kadar seri bir defans olduğunu anlıyorsun.Yukarda birkaç arkadaş dany hakkında kötü şeyler belirtmiş ama ben kesinlikle katılmıyorum izlediğim kadarıyla urfa yı bile yedeğe çekebilir bu sezon.

Hakan : Defansta iyi işler yapabiliyor ama kesinlikle hucum yönü sıfır.Vargasıda izledik arada dağlar kadar fark var iki bek arasında.

Hamit : Eboue ile iyi anlaşıyorla kanatta ve iyi işler çıkaracaklardır sezon boyunca ama ben bu maçta ondan beklediğimi göremedim bilmiyorum biz mi çok beklenti içine girdik hamitte.

Selçuk : Tek yarı izledim her zamanki gibi orta sahamızın bel kemiği.

Emre Ç. : Maçta gerek top çekişiyle gerek rakiplerine karşı attığı çalımlarla göze hoş geliyor keşke birazda vucüt yapsa

Engin : 38. dk da sakatlanıp çıktı pek fazla birşeyini göremedim.

Amrabat : Engin sakatlanınca müthiç bir alkışla oyuna girdi heyecanı çok belliydi belki adaptasyon belki heyecanı pek fazla birşey yapamadı.Tabi bunda diğer oyuncuların 2-3 kere amrabat bomboşken topu dağlara taşlara atmasıda etkili olabilir.

Elmander : En beğendiğim oyunculardandı maçta hertürlü mücadeye atlayan her topu kovalayan bir adam forvet bir çilek alınsa bile mutalaka bu adam ilk 11 de olacaktır.

Umut : Fiziği ve sert vuruşlarıyla göze battı etkiliydi çok şey bekliyorum ondan bu sezon.

Burak : Varlık gösteremedi kayboldu resmen maçta.

Necati : Necati de fazla etkili değildi ilk yarı elinden gelenini yaptı.

Culio-Yekta : Mücadele dışında hiç bir numaraları yok.

• hakan baltanin hucum yonu sifir diyenler, saracoglundaki 2 golunu unuttuyorlar sanirim. sazan.avi
  • Yorumlar icin teşekkurler işgüzar arkadaslar yada kendilerini burda ispatlamaya calısanlar veya popüler olma yönunde calısmalar yapan arkadaslar gene lafı arka taraflardan anlamıs yorum yapma derken kalın yazılar ile belirtilmiş SAYGI CERCEVESİ dısına cıkmadan diyorum yoksa begenmeyen istedigi yorumu yapar
    Eleştiren arkadaslarada teşekkurler aşag yukarı herkes benimle aynı goruste 2-3 kişi farklı yazmıs 1-2kişide 2-3futbolcuya yazdgıma katılmamıs ama aradan biri cıkmıs "ince çok ince " nickli arkadas kimse katılmıyor demiş nekadar ironik attıgı postun 1 üstünü okusa tamamen katılıyorum yazılmıs 1 altını okusa oda katılıyorum demiş :) İşte demek istedigim bu tarz mesajalrdi yani belli kişiler var sadece fanatikler herkes süper onlar icin onlara "yav he he" diyip geciyoruz zaten ben takip ediyorum cogu yazıları belli başlı kişiler hep korurlar o onların sorunu ben yorumumu yazarım. 25 futbolcunun 25 inide iyi diyorsa biri zaten yorumları dinlenilmeye degmez.

Genellikle 1-2 arkadasımız emre colaga takılmıs burda neresi yanlıs yazın bizde bilelim

Emre colak: ayaklarına hakim mi ? hakim,iyi oynarken 2 tane üst üste pas hatası yaptıgmı oyundan dusuyormu ? dusuyor istediginz macları izleyin hep ayın.Vücüd yapisi celimsiz mi ? yada kaslı ve yıkılmıyorsa farklı adamlardan konusuyorz demekki:) ee burda yanlıs nerde ?
    Aydın:hep birlikte görecegiz 1-2sezon icinde gs den ayrılacak bariş özbek gibi yok olacak aydın kendini falan ispatlamadı koca bir sezonda 1penatli aldı 1 tane gol atti.bu muhteşem kadroda aydın yedek bile olamaz ama anca yedek olur yazmam o yuzdendir.
    Yekta: şimdi bir oyuncuya iyi demek bukadar kolay degil ne yaptı da iyi ? 2 mactir izliyoruz ne yaptı ? 1 tane ara pas atabildimi 1 tane sut cekebildimi 1 tane adam gecitimi 1 tane ortasi varmi ? yahu ofansif oyuncu olarak oyuna giren adam bunları yapmıyorsa ona iyi oynuyor demek akıl işi degil. iyi futbolcu demek baska iyi oynuyor demek başka. :)
    Burak:Hiçbir sallamam yok buraga 33 gol atmıs adama ne sallıcam :) sadece bende soru işareti dedim yorum yapmadım gaza gelmeyin hemen :)
    --------------------------------------------
    Birde şöyle yorumlar katılmıyorum ..... lar görev adamı kullanmayı bilecen yahu başlarında dünya kariyeri olan bir teknik adam var + bu adamlar barca ile her kupayı almıs td lede calıstılar ne oldu sen oyuncu isen kendini gösteririrsin. kullanmayı bilmek diye birşey yok görev adamı nın türkiyede acılımı nedemek bilmiyoruz sanırım yetenekleri kısıtlı ama cok kosan saldıran mucadele eden adamlara denir mehmet topal gibi ibrahim üzülmez gibi mehmet topaldan 3 kişiyi calımlayip gol atmasını kimse beklemez görev adamıdır bulundugu bölgede kalır orayi korur. emre colak görev adamı fln degil yeteneklerini gösterip adam eksiltmesi gereken vs arda neyse oyle oynaması beklenen adam aydında ona yakın yekta hele.
    Yigiti bende unuttum ulan ne sevindiydim hikmet karaman cok övüyordu dingil volleybol oynarken plajda serce parmagınımı ne kırmıs ondna oynayamıyor. aydının oynadıgının yarsını oynasa aydını serbest birakirlar :)

Bu arada yazmayı unutmusum karsıda oynayan defans oyuncusu vardi arjantinli adam mükemmel ne calım yiyor ne top geciriyordu

Olumlu olumsuz (saygı sınırını aşanlar haric) yorum yazanlara teşekküler Yukarda yazdıgım gibi futbol bu herkes farklı gözle izler emre colak birine yakın gelir onu daha fazla korur bana daha uzak gelir bunlar normal şeyler hemen galyana gelip saldırmayın. Genel ile düşüncelerimin aynı olması güzel dedigim gibi yorumlara katılmayan hakaret etmeden istedigini yazabilir ilk paragrafda belirtmişim 2.paragrafda yazmaya gerek duymamısdım nedense 1.paragraf atlanip oraya gözler cevrilmiş

• Bu arada fiodaki muhteşem oynayan defans oyuncusu 25 yasında ve bedelsiz olarak alınmıs...

Dany Çok kritik müdahelelerde bulundu, kornerlerde pasif kalsa da Semihle uyum sağlamaya başlamış.

Semih, Her zamanki gibi basit hatalar yapsa da, telafi etmek için elinden geleni yapıyor ve telafi ediyor. Semih bugün havadan gelen topları geçirmedi.

Hakan Balta, Hakan bu maç birkaç pozisyonda atağı iyi şekillendirse de(Yekta'yla girdiği verkaç mesela) yanlış pas tercihleri yaptı.

Hamit, Sanki çok stresli oynuyor gibi geldi bana, üzerinde bir baskı var gibi. Bugun Lazio maçına göre daha iyiydi. Ortalarının çoğu isabetsiz olsa da, isabetli ortasında Elmander kafayla gol atıyordu az kalsın, Eboue'yle de uyum sağlamaya başlaması lazım.

Selçuk Her zamanki Selçuk, çift taraflı oyununu geliştirmeye devam ediyor. Umut'a verdiği ara pası çok iyiydi. Basit pas hataları yapmadı değil fakat güzel bir oyun koydu ortaya.

Engin, Ciğersiz Engin bugün elinden geleni yaptı. Melo'nun yerinde pek aksamadı diyebiliriz. Selçukla uyumu çok iyi.

Emre Çolak Özgüveni artıyor, 0a iniyor. Ters ayakta yakalanmasa iyi işler yapacak ancak 2-3 pas hatası yapınca oyundan kopuyor. Fizik olarak da geliştiğini görebiliyoruz fakat hala fizik olarak yeterli değil. Emre'nin pas tercihleri konusunda çalışması lazım.

Necati, Ölü gibi oynadı bugün, Elmander'e kafayla indirdiği top dışında pek efektif değildi.

Elmander Aslan kaldığı yerden devam ediyor, baskıyı hiç bırakmadı. 3 kişinin arasında bile topu rakibe vermeyişi, rakip alanda kurduğu baskı, topun dışarı çıkmasına izin vermeyişi, geçen seneden daha hırslı oynadığını gösteriyor.

Burak. Şimdi konuşmak için çok erken 15 dakika gibi bir süre aldı ve Fio atakları izledik daha fazla bu sürede. Top ayağında olduğu sürede de yanlış tercihlerde bulundu. Elmanderle veya Umutla uyum sağlarsa takımımızın gol ayağı olacağını düşünüyorum.

Umut Umut, alıştığımız baskılı oyununa devam ediyor. Bir pozisyonda pas vermek yerine zayıf bir vuruşu tercih etse de, uyum sağlamaya başladığını görebiliyoruz. Sezon içinde çok iş yapacak.

Culio Bugün Culio fazla ortalarda değildi, adını bile fazla duyamadık.

Aydın "Aydın gönderilsin, bu takımın oyuncusu değil" tarzı yorum yapanlara katılmıyorum. Sezon içinde bize çok katkılı olacağını düşünüyorum. Amrabatla birlikte takımdaki en süratli isim denilebilir. Fio maçında fazla süre alamayan oyunculardan.

Amrabat Heyecanlıydı. Elinden geleni yaptı fakat karşısındaki bek oyuncusu ona fırsat vermedi. Sağdan geliştirilen ataklarda, solda hep boş kaldı fakat topu ona çeviremedik. Bunu başardığımız takdirde Amrabat ve Hamit daha katkılı oynacaktır.

Riera Vasatı geçemedi.

Tomáš Ujfaluši Fazla süre almadı bu maçta.

Yekta: Yekta'yı yerden yere vurmanın anlamı yok. Selçuk kadar etkili olmasa da, gayet etkili oynadı bu maçta. Geçen sezon sakatlıklarla boğuşmuş bir isim. Bu sezon Selçuk'un yedeği olarak rotasyonda çok iş yapacağını düşünüyorum. Ortasahamızda çok önemli bir isim olacak.

• Adam Yekta'ya mok atmış.

Futbolu 2011 2012 sezonundan itibaren mi izledin arkadaşım.Adam yeni yeni topluyor.

Gayet te iyi oynamıştı adam.bir numarası yok diyorlar birde peh.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.