Şimdi Ara

Panasonic Lumix DMC-GF5 video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videomuzda Panasonic'in aynasız tasarımlı SLR fotoğraf makinesi Lumix DMC-GF5'i inceliyoruz. Özellikle 0.09 saniyelik otomatik odaklanma hızıyla bu konuda dünyanın en hızlısı olan Lumix DMC-GF5, merak edilen yönleriyle bu videoda.

     

    Video incelemedeki fotoğrafların tam boyutlu hallerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. 

    NOT: Dosya boyutu 300MB


     


     

     








  • Çekilen örnek fotoğrafları videoda değil de burada paylaşsanız da bakabilsek keşke.
    Güzel inceleme olmuş...
  • İNCELEMELERİ GECE KOYUYORSUNUZKİ İZLAHAM OLMASIN DİYE DİMİ NASIL ÇÖZDÜM AMA :)

  • Monster ^^

  • Bu herifin nefes alışına hastayım :-)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dede17

    İNCELEMELERİ GECE KOYUYORSUNUZKİ İZLAHAM OLMASIN DİYE DİMİ NASIL ÇÖZDÜM AMA :)

    Burda sürünüyosun kardeş
  • Fiyatı ne kadar bir bilgisi olan varmı videoyu izlemdim.

  • şimdiye kadar aynasız model çıkarmamaları çok saçmaydı 3 inç lik ekran olduğu halde kim vizörden bakar ki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00

    şimdiye kadar aynasız model çıkarmamaları çok saçmaydı 3 inç lik ekran olduğu halde kim vizörden bakar ki


    Fotoğraf ve Fotoğrafçılık ile alakası olmayan bir kişinden yorum... Ayrıca bir teknoloji sitesinde fotoğraf makinesi incelemesi o da ayrı bir gariplik, fazla bir şey beklememek lazım ama fena da olmamış...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: aspirin_00şimdiye kadar aynasız model çıkarmamaları çok saçmaydı 3 inç lik ekran olduğu halde kim vizörden bakar ki
    Fotoğraf ve Fotoğrafçılık ile alakası olmayan bir kişinden yorum... Ayrıca bir teknoloji sitesinde fotoğraf makinesi incelemesi o da ayrı bir gariplik, fazla bir şey beklememek lazım ama fena da olmamış...



    bilgin varsa açıkla da bilmeyenler öğrensin... neymiş sebebi ?
    dün digital fotoğraf makinalarana karşı olan prof. takımcıkları bugün bakıyorum ellerinde digitalleri düşürmüyorlar...
    belli ki fotoğrafçılığın senin teknolojiden ne kadar uzak olduğunu gösteriyor... yarın öbürgün piyasadan aynalı makinalar kalktığında o zaman görürüm...
    Çok bilmiş.





  • Evet, bu incelemeden ziyade biraz tanıtım havasında bir video olmuş. Fakat video ile fotoğraf makinası sonuçlarını incelemek zaten mümkün değildir bence. Akıp giden ekranda ancak makinanın video yeteğini bir nebze incelemek mümkün olabilir. İncelemede ortaya tarafsız ve yorumsuz veri de koymak gerekir. Bu sebeple mesela ben burada böyle bir veri de göremiyorum. Makinanın videosu pek iyi değil denmiş, 1600 ve yukarı ISO'lar için pek kullanışlı değil denmiş. En azından bunların söylenmiş olması videonun makinanın reklamının yapılmış olduğunun iddia edilebilmesini imkansız kılıyor bana göre.

    Başarısız bir inceleme diyemem. Yukarıda da belirttiğim gibi eğer çekilen örnek fotoğraflardan birkaçı da eklense çok daha iyi olurmuş. İncelemeyi yapan arkadaşı tebrik ediyorum.
  • kalite

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Evet, bu incelemeden ziyade biraz tanıtım havasında bir video olmuş. Fakat video ile fotoğraf makinası sonuçlarını incelemek zaten mümkün değildir bence. Akıp giden ekranda ancak makinanın video yeteğini bir nebze incelemek mümkün olabilir. İncelemede ortaya tarafsız ve yorumsuz veri de koymak gerekir. Bu sebeple mesela ben burada böyle bir veri de göremiyorum. Makinanın videosu pek iyi değil denmiş, 1600 ve yukarı ISO'lar için pek kullanışlı değil denmiş. En azından bunların söylenmiş olması videonun makinanın reklamının yapılmış olduğunun iddia edilebilmesini imkansız kılıyor bana göre.

    Başarısız bir inceleme diyemem. Yukarıda da belirttiğim gibi eğer çekilen örnek fotoğraflardan birkaçı da eklense çok daha iyi olurmuş. İncelemeyi yapan arkadaşı tebrik ediyorum.

    Katılıyorum.

    Zaten karşılaştırmalı bir kritik videosu olabilmesi için elde benzer rakiplerin örnekleri olması gerekir. Daha çok ürünün genel özelliklerini, yeteneklerini, menülerini, modlarını gösteren bir tanıtım incelemesi gibi olmuş. Bununla birlikte cihazın olumsuz yönleri de açıkça belirtildiği için reklam yapılmadığı ve tarafsız olunduğu ortada.

    Şahsen incelemeyi beğendim. Tek eksiği örnek fotoğraf ve videoların eklenmemesi olmuş. Kaan da bu talepleri görünce zaten konuya ekler diye düşünüyorum.




  • Öncelikle herkese merhaba, bende kisisel olarak fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için bu tür incelemelerde tam boyutlu orjinal fotoğrafların veya %100 Crop adı verilen kesitlerin yer alması gerektiğini biliyorum :) Gün içinde incelemenin altına video ve fotoğraf örneklerine erişebileceğiniz bir link koyacağım.



    Şunu da belirtmek isterim ki bu incelemede veya başka incelemelerde kesinlikle taraflı veya yanlı bir bakış açımız yoktur ve olmayacak :)



    Herkese iyi günler

    Kaan

  • İnceleme için teşekkürler, kesinlikle çok gerekli ve faydalı bir inceleme diye düşünüyorum, ( bu incelemeyi gerçek boyutta çeşitli fotoğraflarla desteklemek şart ) tekrar teşekkürler,

  • Panasonic Lumix DMC-GF5'e ait örnek çekimlerin tam boyutlu versiyonlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

    http://goo.gl/aCMHE
  • @LesEnfantsTerribles
    Teşekkürler...
  • Şahsen bu fiyatlara aynalı makine alabilmek varken bu cihazlara hayatta para vermem, alana saygı duyarım o ayrı:)
    Yukarıda bir arkadaş ekrandan fotoğraf çekmek varken vizör gereksiz demiş, aynalı DSLR makina ile sadece birkaç fotoğraf çeksin o zaman vizörün ve manuel zoom'un fotoğrafçılık için ne kadar gerekli olduğunu anlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 10 Ağustos 2012; 12:59:50 >
  • INTRO DA PANACONIC YAZILMIS

  • İnceleme için teşekkürler.Bu tarzdaki ilk inceleme neredeyse.Belki ileride belirli konuklar alarak,belki forumdaki fotoğraf bölmünden, daha da ilerletilebilir.

    NOT:Ben fotoğraf bölümü serttir demiştim

    Tekrar elinize sağlık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.