Şimdi Ara

Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Kaliforniya eyaletinin San Jose şehrinde devam etmekte olan Apple ile Samsung arasındaki davada, Apple tarafından  Samsung'a ait 132 sayfalık gizli bir döküman mahkemeye sunuldu.




    2010 yılında Samsung ürün mühendisleri tarafından hazırlanan bu dokümanda Galaxy S ile iPhone'un karşılaştırıldığı bazı bölümler yer alıyor. Gizli olarak nitelendirilen bu dokümanda, Korece'den İngilizce'ye çevrilmiş bazı metinlerinde yer aldığı dökümanda, iki ürününde her bir özelliği değerlendirilerek Samsung’un daha ileri gidebilmesi için neler yapması gerektiği anlatılıyor.




    Apple'a göre, söz konusu döküman Samsung'un Galaxy serisi ürünlerinin arayüz ve tasarımlarını nasıl daha fazla iPhone'a benzetebileceğini anlatıyor. Samsung'un tasarım ve işlev patentlerini ihlâl ettiğini de kanıtlamak için tanıkların ifadesine başvuran Apple, Güney Koreli üreticinin ürünlerindeki benzerliklerin tesadüften öte olduğunu ve ihlale yol açtığı konusundaki iddiasını sürdürdü.




    Ürünlerinde ihlâle yol açacak herahngi bir durumun olmadığını savunan Samsung ise Apple’ın tasarım ve işlevlerinin patentler ile garanti altına alınamayacağını belirtiyor. Ayrıca Samsung, dokunmatik ekranların akıllı telefon sektörünü iPhone benzeri cihazlar üretmeye yönlendirdiği dile getiriyor. 



    Apple'ın delil olarak mahkemeye sunmuş olduğu Samsung'a ait bu gizli dökümanın duruşmanın seyrinde ne gibi etkiler yaratacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu







  • Bu dava daha çok su götürür.

  • İyice şeye sardı bu olay kedi köpek kavgası gibi rahatsız olmaya başladık

  • Ortada bir dava var taraflarda delillerini mahkemeye sunuyorlar sunacaklar tabikide en doğal hakları ben haksızım diyip gerimi çekilecekler rahstsız olan takip etmez açılan konuları okumaz olur biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAÇMALIK ... İkinizde anlaşın işte nereye kadar gidecek böyle

  • bıktırdınız artık saçma sapan başlıklar açmaktan vazgeçin herşeyi haber yapar oldunuz
  • tom ve jerry gibi oldu her mahkeme yeni bölüm gibi her bölüm yeni delil yeni kanıt arada bide bekçi köpegi oluyordu burda o rolü kim oynuyor acaba :D

  • samsung apple'ı taklit ediyor kısaca fandroidlerde bunun tersini savunuyo
  • Samsung için kötü bir durum. Belgenin üzerindeki "iPhone gibi çalışmasını sağlayın" gibi notlar Samsung'un iPhone'u daha gelişkin bir telefon olarak gördüğünün itirafı bir nevi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri

    SAMSUNG'UN BELGESI:

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    Apple, Samsung'a ait gizli dökümanları mahkemeye delil olarak sundu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakın yanlış anlamayın ama sonuçta Sony de android tabanlı telefon üretiyor ama menülerini gezenler ya da görenler anlıyacaktır ki gayet kendine özgü simgeler ve yapılanmaları var. İşte ben bunu savunurum, tamam bazı temel benzerlikler olur ama galaxy s ve s2 malesef facia bana göre :( donanımsal özellik var, gerisi boş, ya alıntı ya da tasarım da falan çok kötü :( Burada cidden haksız olan taraf Samsung :( Bir android kullanıcısı olarak bunu söyleyebiliyorum, sonuçta olay android tarafında değil, Samsung tarafında :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: paper59

    samsung appleı taklit ediyor kısaca fandroidlerde bunun tersini savunuyo


    samsung Apple'yi taklit etmiş hem de adam akıllı da bizimkilerde kururuya birini tutacaklar ya samsung'çularsa samsung haksız da olsa Apple'ye saldırıyor ve uyduruk iftiralar atıyor, yahu orası ABD bir çok hak patentle sabitlenmiş varsa bir ihlal herif tabi ki dava açma hakkına sahiptir, bunda ne var anlayamadım, ama maksat çamur atmaksa çamur atanlar da üstünü başını bulayabiliyor unutmayın!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    Bakın yanlış anlamayın ama sonuçta Sony de android tabanlı telefon üretiyor ama menülerini gezenler ya da görenler anlıyacaktır ki gayet kendine özgü simgeler ve yapılanmaları var. İşte ben bunu savunurum, tamam bazı temel benzerlikler olur ama galaxy s ve s2 malesef facia bana göre :( donanımsal özellik var, gerisi boş, ya alıntı ya da tasarım da falan çok kötü :( Burada cidden haksız olan taraf Samsung :( Bir android kullanıcısı olarak bunu söyleyebiliyorum, sonuçta olay android tarafında değil, Samsung tarafında :)

    Katılıyorum. Ayrıca Japonlar genel olarak dürüst adamlardır. Sony'i ben de bu yüzden takdir ediyorum.

    Bknz. Sony CEO'sunun özür dileme anı;

    />




  • karşılıklı belden aşaya vurmaya başladılar
  • Bende 'bıktım bu haberlerden' 'rahatsız oldum' diyen yorumlardan bıktım ve rahatsız oldum.

  • google in yerinde olsam samsungun android lisansini iptal ederdim imajimizi zedeliyorsun diye.ama googlein pek umrunda degildir bu:)

  • Ben yine de tebrik ettim Samsung'u. Nokia gibi olaya yabancı kalmamış adamlar. En azından en iyiden birşeyler öğrenmişler :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veleciraptor

    Samsung için kötü bir durum. Belgenin üzerindeki iPhone gibi çalışmasını sağlayın gibi notlar Samsungun iPhoneu daha gelişkin bir telefon olarak gördüğünün itirafı bir nevi.


    sahsen desifre gerekli,her haber yazildigi gibi kabul gormeyebilir,tarafli olabilir.

  • apple ı hiç sevmem. android kullanıcısıyım ama samsungun arayüzü falan bariz kopya yahu. göze hoş gelen bi yanıda yok. androidin stok arayüzü samsungun arayüzünden bence.

  • Mühendisin biri bir gün manüel vites arabasına otomatik şanzıman eklemiş tahmin edin daha sonra ne olmuş bütün araba markaları bu fikir çalmış.meraklının biri bir gün televizyonun düğmesini uzaktan yönetmek istemiş ve tahmin edin ne olmuş bütün televizyon firmaları bu fikri çalmis. hatta sony bile. yani rahmetli Steve Jops abinin, Apple çalışanlarına bagira bagira dediği gibi ; güzel bir fikri çalmak ve onu daha iyi kullanmak için ellerinden geleni yapmışlar. Davaya dönersek. Iç sesleri duyar gibiyim. Yahu benim adim Apple. Amerikaliyim ben oğlum. Dizayn for California falan. Amerika diyorum. Süper güç diyorum. Dünyanın pasasiyim diyorum. Karşımda kim var Samsung. Ne?! O kim lan? Güney Kore mı?Ney? Böcek yemiyo muydu lan onlar? Gelms benim memlekete. Benim akıllı telefon pazarima. benim kralligma. Yüzde 66 pazar payımi elimden almış. Hırsız zirtapozlar. Yüzde 66 ne demek oğlum? Hırsız lqn bunlar. Bak hakim bey benim menü ikonlarim kare. Onlarınki de. Benim ayarlar tusum gri,onlarınki de gri... uhuhuuu gri işte. Benim galeriler ikonumda lale resmi var. Onlarin kinde papatya. Uhuuuu papatya koymuş, böcek yiyen küçük pislikler.. ben sper gucüm oğlum. Siz kimsiniz pis çinliler. Aman körililer. Amaan batı koreliler. Her ne haltsaniz işte. Zaten hepiniz birbirinize benziyosunuz. Neyse konu biraz uzadı ama asıl meselenin ne olduğunu anlamissinizdr sanrim. Bu arada evet iphone 4 umu satıp Galaxy S 3 aldım. Fanboyluk esinlenmelik hırsızlık degistirmelik anlamam ben. Arkadaş adamlar öyle bir alet yapmış ki, oyle gelistirmisler ki, kurcaladikca mutlu oluyorum lan. Yemisim menü tusunun benzerligni. Manyakmisiniz oğlum. Galasxy s3 yapmış adamlar. Note gibi herkesin dalga gectgi tablet phone fikriyle milyonlarca satis yapmış. Note 2 yolda. Jelly bean geliyor eli kulağında... siz daha.. Neyse ya sustum ben...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.