Şimdi Ara

Riven'ın Pasifi Değişmiş?! -ve kısa bir tartışma konusu-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah first win alıp çıkmak için co-op girdim, Riven pickledim ve pasifinin değiştiğini gördüm. Eskiden Q + AA + Q + AA + Q + AA yapılırdı pasifinden doğru yararlanmak için şimdi ise Q + Q + Q + AA + AA + AA yapılabiliyor.

Eski hali
    quote:

Riven can store up to 3 charges, and will only expend one at a time

İken

Yeni hali
    quote:

Riven can store up to 3 charges, and expends one charge per attack

Bence Riven daha kolay hale geldi. Zaten gittikçe oyunu kolaylaştırıcı eklemeler yapıyorlar bence buna son vermeliler 'Oyunculuk' öne çıkmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aferin
  • Tam olarak farkı söyler misin anlamadım tam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Bu sabah first win alıp çıkmak için co-op girdim, Riven pickledim ve pasifinin değiştiğini gördüm. Eskiden Q + AA + Q + AA + Q + AA yapılırdı pasifinden doğru yararlanmak için şimdi ise Q + Q + Q + AA + AA + AA yapılabiliyor.

Eski hali
    quote:

Riven can store up to 3 charges, and will only expend one at a time

İken

Yeni hali
    quote:

Riven can store up to 3 charges, and expends one charge per attack

Bence Riven daha kolay hale geldi. Zaten gittikçe oyunu kolaylaştırıcı eklemeler yapıyorlar bence buna son vermeliler 'Oyunculuk' öne çıkmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dostum ikisi arasında cok bir fark yokki yani görende guitar hero +expertte combo yapıyorsun sanacak

• değişen bi şey yok sen biraz saçmalamışsın
  • kardeş Q AA daki A ney
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

kardeş Q AA daki A ney

Nota
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

kardeş Q AA daki A ney

Nota

• Yanlış anlamışım beyler vurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 8 Ağustos 2012; 16:37:04 >
  • quote:

kardeş Q AA daki A ney

"A"uto atack
  • Ayrıca cidden ikisi de aynı anlama geliyor kafandan değişiklik mi uyduruyorsun?
    eskidende Q + Q + Q + AA + AA + AA yapabiliyordun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

Arkadaşlar açikliyim mesela her skill kullandığında pasif 1 stack geliyordu 3 tane varsa pasif stacki 3 vuruş atınca hepsini kullanıyorduk.Şimdi ise 3 stackide aynı anda 1 vuruşta kullanabiliyoruz

(rivenin pasifi her skill kullanıldığında bir sonraki vuruşu daha güçlü vuruyordu 3 stack oluyordu en fazla , 3 stackide kullanmak için 3 vuruş atıyorduk )

Böyle kafa cidden görmedim

• LoL zaten çok basit. DOTA 2'ye katılanlar görücekler ki DOTA 2 daha zor. Oyunculuk öne çıkıyor. Yetenek Refleks Hızlı düşünme yetenekleri öne çıkıyor. Sanırsam DOTA 2 çıkınca çoğu insan LoL'u bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

LoL zaten çok basit. DOTA 2'ye katılanlar görücekler ki DOTA 2 daha zor. Oyunculuk öne çıkıyor. Yetenek Refleks Hızlı düşünme yetenekleri öne çıkıyor. Sanırsam DOTA 2 çıkınca çoğu insan LoL'u bırakır.

bir kere dota2 dotanın çok kolaylaştırılmış halidir.dotanın belli zorlukları vardır ama hala neden lolden daha zor olduğunu anlamadım bir kere herolar lolden daha kolay deny sistemide o kadar bir zorluk katmıyor oyuna ama tabiki de creep kesmek daha da zordur dotada.Aktif itemler oyuna ayrı bir hava katsada açıkçası loldeki eğlenceyi dotada bir türlü bulamadım.Özellikle dotadaki herolardan sonra loldekiler çok iyi geliyor.
  • quote:

Arkadaşlar açikliyim mesela her skill kullandığında pasif 1 stack geliyordu 3 tane varsa pasif stacki 3 vuruş atınca hepsini kullanıyorduk.Şimdi ise 3 stackide aynı anda 1 vuruşta kullanabiliyoruz

(rivenin pasifi her skill kullanıldığında bir sonraki vuruşu daha güçlü vuruyordu 3 stack oluyordu en fazla , 3 stackide kullanmak için 3 vuruş atıyorduk )

hayır şimdi girip baktım pasif aynı 1 vuruşta 1 stack
  • quote:

Adam kendi anlamamış fakat anlamış gibi anlatıyor başkalarına.

O buff ne zaman geldi Riven'a? Çıktığından beri aynı diye biliyorum pasifinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Adam kendi anlamamış fakat anlamış gibi anlatıyor başkalarına.

O buff ne zaman geldi Riven'a? Çıktığından beri aynı diye biliyorum pasifinin.

Değildi

Edit : ben yanlış anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 8 Ağustos 2012; 16:36:38 >

• Eski hali, yeni hali diye belirttim değişikliği... Hatta şuan lolwikia da bile eski hali yazıyor ve patch notlarında böyle bir şey yok

Anlamayanlar için anlatayım:

Eskiden eğer Q yu ard arda vurursanız sonraki tek basic atağınız pasiften etkileniyordu, stackler kayboluyordu bu yüzden Q normal vuruş Q normal vuruş kombosu vardı şimdi ise Q yu ard arda vursanız bile sonraki vuruşunuzda stacklerin hepsi değil sadece biri gidiyor böylece 3 vuruştada pasiften yararlanılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım gibi, bi nevi buff olmuş bu riven için. Eğer dediğin gibiyse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgeksa

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

LoL zaten çok basit. DOTA 2'ye katılanlar görücekler ki DOTA 2 daha zor. Oyunculuk öne çıkıyor. Yetenek Refleks Hızlı düşünme yetenekleri öne çıkıyor. Sanırsam DOTA 2 çıkınca çoğu insan LoL'u bırakır.

bir kere dota2 dotanın çok kolaylaştırılmış halidir.dotanın belli zorlukları vardır ama hala neden lolden daha zor olduğunu anlamadım bir kere herolar lolden daha kolay deny sistemide o kadar bir zorluk katmıyor oyuna ama tabiki de creep kesmek daha da zordur dotada.Aktif itemler oyuna ayrı bir hava katsada açıkçası loldeki eğlenceyi dotada bir türlü bulamadım.Özellikle dotadaki herolardan sonra loldekiler çok iyi geliyor.

Tam tersi Dotadaki herolar LoLdekilerden çok daha zevkli ve eğlencelidir. LoLdeki skill mantığı basittir. Damage - shield - disable. Lakin Dotaki ultilere bir bakarsanız, olayı görürsünüz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.