Şimdi Ara

BSC'de DayZ Günleri Başlıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ArmA II'nin zombi odaklı popüler oyun modu DayZ, son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz bir isim. Biz de kayıtsız kalmadık ve BSC ekibi olarak olay mahalline gittik, hayatta kalmaya çalıştık, çabaladık, anı yaşadık. Bu cumartesi "Oyundayız" programımızın yeni konuğu DayZ oluyor. Hatırlatalım, program tek bir bölümden oluşmayacak ve belli aralıklarla yayınlanacak. Program öncesi hem Gökhan Yılmaz tarafından hazırlanan ufak bir tanıtım videosunu sizlerle paylaşalım hem de programın akıbeti hakkında takipçilerimizi bilgilendirelim istedik. İyi seyirler!

• Bunlar doğaçlamamı ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Abi Kahkaha Attım
  • Oğlum kaç kaç.
    Koptum sabırsızlıkla bekliyorum...

• Çok iyi olmuş keşke diğer videolarıda Youtube a yükleseniz.

• Abi bunları elinizden gelidğince uzak tutun videoları 1 saat filan olsun yani

• Ben yine niye eksi yedim ya :D

• Off cumartesiyi dörtgözle bekleyeceğim.Çok eğlenceli olacağa benziyor.

• BSC Ekibinin, DayZ'ye başlamasına çok ama çok sevindim :D Video'da yaşadığınız aksiyonun milyon katını Super Elit ekipmanlı oyuncularla kapışarak yaşıyoruz. Yardımcı olabileceğim herhangi birşey varsa seve seve yardımcı olurum. Hatta birlikte oynayabilir, size heyecanlı anla yaşattırabiliriz :D Yalnız özellikle söylüyorum; kalp rahatsızı olan biri varsa aranızda bizimle gerçekten oynamasın.. Çünkü öyle heyecanlı anlar yaşıyoruz ki, göğsünde kalbinin attığını.. Ayrıca aynı anda heyecan ve adrenalinden midene kramplar girdiğini hissediyorsun.

Yaşım 23 , ancak 23 yıllık hayatımda ne gerçek hayat, ne de oyunda olsun hiç bu kadar paranoyaklık, yüksek adrenalin, heyecan yaşamadım bu oyunu oynamadan önce.. Ciddi anlamda söylüyorum, bu mod benim hayatımı ve oyunlara olan bakış açımı değiştirmemi sağladı. Bu oyundaki heyecanı tadınca, başka oyunlara bakmaz oldum =)))

Ayrıca ekibim ve benim başıma gelen çok ilginç ve heyecanlı olayları GÜNLÜK başlığı altında sitemizde yazıyorum. Bu oyunu oynamadan önce BSC ekibinden zamanları varsa eğer GÜNLÜK bölümündeki yazılarımı okumalarını rica ediyorum ki nasıl bir heyecan yaşadığımızı bir nebze hissedebilin.

DayZ Türkiye - GÜNLÜK
    http://www.dayzturkiye.com/?page_id=152

DayZTR Ekibi 8 kişiden oluşmaktadır ve İlk Türk Topluluğu olma özelliğini taşımaktadır.

BSC'de DayZ Günleri Başlıyor! BSC'de DayZ Günleri Başlıyor! BSC'de DayZ Günleri Başlıyor! BSC'de DayZ Günleri Başlıyor!
    BSC'de DayZ Günleri Başlıyor! BSC'de DayZ Günleri Başlıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 8 Ağustos 2012; 21:02:15 >

• Arkadaşlar birde bu DayZ'i nerden bulabilirim ?

• Donanım haber DAyz topluluğu:http://forum.donanimhaber.com/m_63230153/mpage_2/f_/key_//tm.htm#64205290

DayZ Türkiye Topluluğu:www.dayzturkiye.com

• Çok iyiymiş ya. :D

• :D süper uzun bir program olsa süper olur
  • Ağzına tükürdüğümün!

• bu oyunu oynayabilmek için arma 2i orjinal mi almalıyız

• BSC'nin en sevilen programı olacağına eminim. Kısa aralıklarla yayınlarsanız da süper olur.

• arkadaşlar battlefield 3 ile arma 2 combined edition takas edilir ilgilenenler ö.m

• Ban İm Açilsin Rehber Yapacağim Pc Bolumunde
  • This is it

• Dayz için arma gerekiyor oda paralı beyler

Paralı olmasa şu an 3 4m oyuncu olurdu :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.