Şimdi Ara

Hayat çok anlamsız gelmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne biliyim sıkıldım mı diyeyim , anlamını kavraymadım mı diyeyim . Ama herşey o kadar mantıksız gelmeye başladı ki. Yaşadığım ülkedeki insanlar gittikçe cahilleşiyor karanlığa doğru ilerliyor . Sokağa insen bir tane adam gibi tip bulamazsın apaçi hipster vs. . İnsanlar birbirinin kuyusunu kazmaktan zevk alıyor , düşene bir tekme daha vuruluyor . İnsanlar bnirbirlerinin dış görünüşleriyle dalga geçiyor ki bence bu çok çirkin birşey. Çocukken hayat daha güzeldi hayattaki çirkinlikleri görmezdik . Şimdi anlıyorum ki çocukken masum gözüken büyüklerimiz o kadar çirkin şeyler de yapmış ki . Korkuyorum artık , bu insanlarla aynı yerde yaşamak istemiyorum , korkuyorum ben de onlar gibi olurum diye . Belki de zaten öyleyimdir . Neyse dostlar içimi dökmek istedim okuduysanız vaktiniz için teşekkür ederim.

• yap kurtul derdini anladım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekterak99 -- 8 Ağustos 2012; 0:45:33 >
  • OKUYUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sanki bir amacim kalmamis gibi gunleri geciriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı be gülüm...
  • Bu durumun farkında olman güzel.Şimdi bence bu durumu değiştirmek için en azından kendi hayatında somut adımlar atmalısın.
  • Öyle. Artık yazmıyorum ben mesela. Eskiden içimi dökmek için yapardım. Kabullendim mi desem, düşünmeden yaşamaya mı çalışıyorum desem bilemedim. Ama emin olduğum şey içimde kocaman bir boşluk olduğu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ben de boyle hissediyorum hocam. Dunyam cok karanlık eskisi gibi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broxx -- 8 Ağustos 2012; 0:48:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.