Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 resmen duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj







  • Samsungi ilk olarak MWC 2012'de tanıtılan, ancak uzun süredir piyasaya sürülmeyen Galaxy Note 10.1 tabletini bugün Seul'de resmen duyurdu. Sahip olduğu ek donanım ve yazılımlarla gerçek çoklu görev tecrübesi yaşatacak olan GT-N8000, hızlı ve kolay bir kullanım sunacak.

     

    10.1 inçlik WXGA (1280 x 800 piksel) LCD ekran + S Pen için sayısallaştırıcı, 1.4GHz hızında dört çekirdekli Exynos 4 Quad çipset, 2GB RAM, 16/32/64GB dahili hafıza, 64GB'a kadar microSD desteği, 5MP arka, 1.9MP ön kamera, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Channel Bonding ile 108Mbps kablosuz internet hızı, Bluetooth 4.0, A/S-GPS, GLONASS, MHL portu, USB OTG, ivme ölçer, jiroskop, IR LED'i (uzaktan kontrol), Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve 7,000mAh pilin eşlik ettiği cihazda S Pen stylus kalemi için bir slot yer alıyor.

     

    Adobe Photoshop Touch, Polaris Office gibi ön yüklü yazılımların yanı sıra Samsung'un S Note, S Planner, My Story, AllShare Play/Cast, Kies Air, Samsung Apps, Music Hub, Game Hub ve ChatON servisi de Galaxy Note 10.1'de mevcut olacak. Eğitim odaklı bir hizmet olan Learning Hub, cihazın piyasaya çıkmasıyla birlikte Kore, Singapur, Çin ve Almanya gibi bölgelerde kullanılabilecek. Yıl sonuna kadar 20'nin üzerinde ülkeden Samsung Apps uygulama mağazası aracılığıyla edinilebilecek. 

     

    8.9mm kalınlığında ve yaklaşık 600 gram ağırlığında tasarlanan yeni Galaxy Note 10.1'in sadece Wi-Fi ile Wi-Fi + 3G modelleri bugün Güney Kore, Almanya, Amerika ve İngiltere'de satışa sunuldu. Bu ay içerisinde Türkiye de dahil olmak üzere birçok bölgenin teknoloji marketlerindeki yerini alması bekleniyor. Wi-Fi + 4G LTE iletişim teknolojisini ihtiva eden model yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek.

     

    Sadece Wi-Fi versiyonu 400 - 500 Euro (880 - 1100 TL), Wi-Fi + 3G versiyonu ise; 500 - 600 Euro (1100 - 1320 TL) arasında bir fiyatlandırmayla gelecek. Samsung'un yayınladığı tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek N8000 hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

     







  • Tablet...

  • İşte tablet diyebileceğimiz bir cihaz.

  • Samsungun yeni gelecek olan 2560x1600 pixel çözünürlüklü 11.8 inçlik 2.0ghzlik tableti beklemeyi tercih ederim.

  • Ekranın istenilen görüntüleri vereceğinden şüpheliyim.. onun dışında oldukça sağlam bi alet. Umarım wifi+3Gli model dediğiniz aralıkta çıkar ülkemizde. zira daha yukarısı olursa insanlar yeni ipad varken bunu almazlar bence.. en kısa zamanda incelemesini bekliyorum..

  • anlamadığım nokta apple ekranda aştı gitti de bunlar neden hala ısrarla 1280*800 koyuyorlar bari full hd koysunlar buna para verilmez ipad varken

  • bu cihaz tablet+ olmuş.

  • Mest oldum...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: babıesrar82

    Ekranın istenilen görüntüleri vereceğinden şüpheliyim.. onun dışında oldukça sağlam bi alet. Umarım wifi+3Gli model dediğiniz aralıkta çıkar ülkemizde. zira daha yukarısı olursa insanlar yeni ipad varken bunu almazlar bence.. en kısa zamanda incelemesini bekliyorum..


    Dediğim fiyatlar Hollanda, İsveç gibi bölgelerin fiyatları. En ucuz fiyat bu değil, ancak Türkiye'deki de bu seviyede olmayacaktır. 3G versiyonu bana göre 1500 liradan pahalı olur. Ancak gerçekten tablet bilgisayar denebilecek bir alet olmuş. Eğitim ve iş amaçlı kullanım için gayet uygun. Çoklu görev özellikleri de rakiplerine göre önemli bir artı.

  • Yüksek çözünürlüklü cayır cayır yanan ipad3 ün en büyük rakibi olacak. İnşallah bununda ipad3 gibi ısınma sorunu olmaz.

  • sesli arama özelligi var mıydı?

  • adamlar işi biliyor... piyasada yüzlerce (çin mallarını da sayarsak) android tablet var... tamam donanım bir yere kadar önemli ama sonra... işte orda da farkını yazılımla ortaya koyacaksın... hem androidin uygulama ve oyun çeşitliliğinden yararlanabileceğin hemde diğer tabletlerden ayrılan kullanımı kolaylaştıran kullanıcı dostu bir tablet yapmışlar yazılımlar sayesinde... bence çok güzel olmuş...

  • Apple Pie iyi olmuş :)

    Ekran çözünürlüğü düşük eğer böyle donanımla geliyorsa full hd olmalıydı.

  • videoyu izleyin mutlaka harika bi yazılıma sahip...

  • specleri ve yazılım desteği güzel olsa da
    yeni ipadin altında bir ürün bence

  • yazılım konusunda bu kadar akıcıysa gerçekten mest oldum resmen alasım geldi yahu ne reklam yapmışlar

  • Yüksek çözünürlüklü cayır cayır yanan ipad3 ün en büyük rakibi olacak. İnşallah bununda ipad3 gibi ısınma sorunu olmaz.

  • İzlerken koptum gülmekten. Milattan kalan teknolojileri yine binlerde liraya kakalıcak anlaşılan. Hala bir kalemdir ısrar ediyor. Bu devirde birde kalem mi taşıyacağız tablet özgürlük demektir öyle ek fare, klavye falan taşınmaz. Neyse Appledan yediği tokat yetmemiş anlaşılan iyice şamar oğlanına dönmek istiyor.

  • gerçekten harikulade bir tablet deneyimi sunacağı kesin. Ne gibi bir fiyatla satılır o meçhul. Yazılan fiyat bana çok inandırıcı gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 6 Ağustos 2012; 17:54:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    İzlerken koptum gülmekten. Milattan kalan teknolojileri yine binlerde liraya kakalıcak anlaşılan. Hala bir kalemdir ısrar ediyor. Bu devirde birde kalem mi taşıyacağız tablet özgürlük demektir öyle ek fare, klavye falan taşınmaz. Neyse Appledan yediği tokat yetmemiş anlaşılan iyice şamar oğlanına dönmek istiyor.

    salk misin.kalemi istersen kullanican.zorla dayatmiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.