Şimdi Ara

iPhone'unun ekranı çizilen var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joyeux

    Jelatinsiz kullanıyorum ve tek bir çizik bile yok

    Aynen.
    Az dikkatli olmaniz yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRAPS

    Türkçe konusunda seni kastetmemiştim .Neyse konunu baltaladık kusura bakma

    Konuştukça batıyorsun.
  • s2 ile 42 i birlikte kullanıyorum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim 4s'in ekranı çıt kırıldı güven vermiyor sıfır telefonda 1 saatte milimetrikte olsa çizik oldu hemen film aldım ttec'in. maalesef çizilmeye çok yatkın geldi 4s ekranı. Gorilla glass bu konuda 1 numara gerçekten gg2 hariç maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

    quote:

    Orijinalden alıntı: Joyeux

    Jelatinsiz kullanıyorum ve tek bir çizik bile yok

    walla bende öyle kullanmayı istiyorum ama cesaret edemiyorum ,tek çizik olsa iştahım kaçıyor telefondan

    Yillarir ne kilif ne nelatin kullanmadim! Arka kismi neredeyse felaket apple logosu haric hic bir sey gozukmuyor :)) ama on yuzu cicek gibi telefonuma subat ayinda degisim yapildi o zamandan beri ancak gunese tutarsan kolcal olanlar gozukuyor. İstelik ozenli bir kullanici degilim duser bozuk para ve anahtarla ayni cepte tutarim. Jelatinler ekranin bebeksi guzelligini kaybetmesini sagliyor :)) asla kullanmam tavsiyede etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu jelatinsiz kullanıyorum ekranımda çizik yok diyenlerin gözü bozuk kesin hatta kör. 2 tane iphone eskittim şuan 3.yü kullanıyorum 2 iphonumu jelatinli kullandım 1 tanesini jelatinsiz kullandım ve ekran çizikten geçilmiyodu.Para verdiğim herşeyide çok titiz kullanırım benim iphonum bile çizildiyse kimse kusura bakmasın kimsenin iphonunun kaçarı yok. Çizikler normal kullanımda belli olmuyo gündüz güneşe yada akşam florasan ışığına tutup evirip çevirip ekrana bir bakın bakalım kılcaz kılcaz çizikleri görüceksiniz. Hani 3Glerin metal çerçevesinde hep kılcal çizikler olurya işte onlar gibi ekrandada oluşuyo çizikler. Kimseyi yanlış bilgilendirmeyin hiçkimse ekran jelatinsiz kullanmasın yada olucakları göze alsın.
  • 3.5 aylik 4simi son 8 saattir jelatinsiz kullaniyorum, kendimi civi ustunde oturuyor gibi hissediyorum sanki her an cizilecekmis gibi bir his veriyor yarin ilk isim seffaf jelatin taktirmak. 20 gun once seffaf jelatinin ustune carbon fiber yaptirmistim,hosuma gitmedi cikarayim dedim jelatinle birlikte elime geldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'un ekrani oyle cabuk cizilen bir ekran degil. Tamam arka taraf hemen ciziliyor ancak ekrani cizmek icin cidden caba sarf etmeniz gerek. iPhone'u koydugunuz cebe bozuk para, anahtar gibi seyler koymazsaniz ekran falan cizilmez. Ben 3 aydir ekranda jelatin kullanmiyorum ki kilcal ciziklere bile cok dikkat ederim, simdi yine kontrol ettim en ufak bir cizik dahi yok ekranda. Kilcalin kilcali cizik dahi yok. Azicik dikkat ederseniz ekrani cizmezsiniz. Ancak iPhone'umun arka tarafinda kilcal cizikler mevcut. Arka taraf icin jelatin almayi dusunuyorum ama ekrana hicbir sey takmayacagim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.