Şimdi Ara

Romantik Komedi-Amerikan Gençlik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
20.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bana soyle kadın aklı erkek aklı(en sevdıgım romantık komedıdır) daki gibi birbirine zıt olan karakterlerın bır sure sonra bırıbırıne asık olması gıbı eglencelı romantık komedı filmler lazım malum ramazan dolayısıyla ıftara kadar genelde evde oturmak zorunda kalıyorum ve bır sekılde vaktın gecmesı gerek.

yada amerikan pastası tarzında veya yeni öğrenci, 17 yeniden gibi lisede geçen film tavsiyeleri istiyorum

NOT: lutfen tavsiye ana baslıgına bak falan demeyın cunku baktım ve orada cok fazla fılm oldugundan herbırını ınceleme ve ıstedıgım turdemı dıye bakmak cok zor oluyor...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 3 Ağustos 2012; 0:58:59 >

• tavsiyelerin için çok sağol kardeşim gecenin bir vakti ugraşmışsın tamda bir film izleyesim vardı ıcınde ızledıklerım de var fakat aradıgıma benzeyen ve izlemediğim filmlerde var tekrar sagol...

Orijinalden alıntı: emptychat2

tavsiyelerin için çok sağol kardeşim gecenin bir vakti ugraşmışsın tamda bir film izleyesim vardı ıcınde ızledıklerım de var fakat aradıgıma benzeyen ve izlemediğim filmlerde var tekrar sagol...

rica ederim How to Lose Friends & Alienate People (2008) filminden başla kendi türleri arasında çok iyi bir filmdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 17 Ocak 2013; 21:15:19 >
    Macbook Air M1//Poco F5//Jabra Elite 3//Axen Kapadokya 32"//Asus Zenpower //Logitech Z323

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

The First Time (2012)

tavsiyeniz için tesekkurler fakat ızledım baska tavsıyesı olan varmı soyle unıversıtede gecen falan.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.