Şimdi Ara

Acti-Blizz, Dijital Sektörden Epey Fazla Kazanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Sektörün önde gelen iki isminin ortak firması Activision-Blizzard, finansal yılının ikinci çeyreğindeki raporlarını yayınladı. Bu çeyrekte beklenilenin üstünde bir gelir elde eden firma, gelirini ayrıntıya döktü.
     
        Finansal yılın ikinci çeyreğinde 1.08 milyar dolar kazanan Activision - Blizzard, bu gelirin %32'sini dijital sektöre borçlu. Belirtilenlere göre 1.08 milyar dolarlık gelirin 343 milyonu, firmanın dijital yollardan kazandığı paraya ait.
     
        Firmanın Blizzard tarafının Battle.Net haricinde herhangi bir dijital platforma bağlı olmadığını göz önüne alırsak, gerçekten büyük bir sonuç. 








  • Ona buna para harcamadığı için olabilir mi? 2001 motoruyla oyun yapıp çok kazanırlar tabi doğal.
  • Şaka mısın abi ? :D blizzard oyunları grafik motorları yüzünden oynanmıyor. Hicbir oyunda olmayan bir support sistemleri var. Adamlar bir konuda ticket actığımda anında geri dönüyorlar. Oyunun içinde bazen teknik ekip iletişime geçiyor. Acc güvenliği çok güclü. Oyuncuları dinliyorlar.. Oyunlarda sosyal ortam çok geniş. 1 oyununu bile alıp oynamamışsındır çamur atma bari. Keşke Blizzard gibi 2 oyun şirketi daha olsa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Keşke Blizzard gibi 2 oyun şirketi daha olsa..


    blizzort gibi 2 şirket daha olsaydı oynayacak oyun bulamazdık. şu soyguncu firmayı övmekten ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum. blizzard oyun tarihinin yüz karası ve oyuncuların başına gelmiş en kötü şeydir. kabul edin bunu artık. fanboylukla olacak iş değil bu. istediği kadar samet konuksal blizzort yıkama yağlama haberleri yayınlasın bu hiç bişiyi değiştirmez. oyun dünyasının kanseridir blizzort...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.