Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
321.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayramh

arkadaslar amacım 2fuel sistemi basit olarak açıklamakti fakat görüyorumki bu konuyu soran arkadaslar daha detaylı bilgiye sahip olduklarını idda ediyorlar

meridyen bilgi veren kisi maalesef burda kim acikca ortada !

2Fuel sadece 6 silindir ve üstü arabalarda mevcut diyen kiside ortada!

ama bu cümlesini kendi kendine bir anda celiskiye sokan kiside!

Ford S-Max 6 Silindirmi?
    Mazda 6 6 Silindirmi?

evet cok basit sekilde acikladiniz!

Burda amacim kötü degil! Bilen kisilerle yazismak!

Bilmiyorsaniz bir sey yazmaya mecbur degilisiniz!

• quote:

arkadaslar amacım 2fuel sistemi basit olarak açıklamakti fakat görüyorumki bu konuyu soran arkadaslar daha detaylı bilgiye sahip olduklarını idda ediyorlar fakat anlamadığım 2fuel sistemi soruyor veya lpdi veya Lpi sistemin de 2fuel sisteminin kapalı ve açılmasının bayiinin elinde olduğu gibi sorular soruyorlar .yine anlamadığım bu arkadaşların cevap aradıklarımı yoksa başka birseymi.eğer sorsaydınız daha ayrıntılı bilgi verimisiniz diye size cevap verirdim fakat görüyorumki amac farklı .ben yinede tekrar soyliyeyim 2fuel sistem Türkiyede yok zira gelmeyecek te çünkü tassaruf yüzdesi düşük.
    Ankara-Antalya 445 kmde tank bitti. Ama icinde Mogaz vardı. Cekis az ve menzil kısa.. Sevmedim. Shell alsaydım benim araba Antalyaya gotururdu bence.En iyi shell'de gidiyor bence kesinlikle. Hatta hissedilir bir tork artısı var.

Bundan sonra zorunlu oldugum yerlerde opet alırım artık yoksa hep shell.

124km'ye sabitledim. 7.9 litre ortalama benzin tuketimi klima acık

ve

9.1 litre LPG tukettim

Fark % 11.6

Tasarruf %43

• Ben Mogaz demedim ki MİLANGAZ dene bakalım dedim. :-)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erdemDH

Erzurum-Trabzon-Erzurum + Trabzonda 80 km sehirici kullanim = 747 km toplam Lpg maiyeti 120 TL

120 TL / 747 km = 0,16 TL

3 yetişkin 1 çocuk, bagaj dolu + ministepne

yer yer klima açık / kapalı

Ortalama hız 90-100 arası

Memnuniyet = %100

İşte bu. Nerdeyse B sınıf dizellerden bile az.Ne marka Lpg almıştın?

Orijinalden alıntı: lider75

Ben Mogaz demedim ki MİLANGAZ dene bakalım dedim. :-)))

Bak onu unutmusum :)

Ama yok ya. Cidden shell daha iyi.. Paso traction ısıgı yakıyordu onda. Bariz tork artısı var shell'de benimkinde.

Ya da o shell istasyonun gazinda diyim artık.

Bu arada Antalya'ya geldim baktım ki LPG 2.45 opet Antalya'da. eee hani Ankara'da biz %10 daha ucuzduk? 2.36 Ankara'da

Zaten ben zaman LPG'ye gecsem ya %30 zam gelir ya da işte böyle Ankara avantajı biter.

quote:

Erzurum-Trabzon-Erzurum + Trabzonda 80 km sehirici kullanim = 747 km toplam Lpg maiyeti 120 TL

Memnuniyet = %100

POGAZ

Ek %3 indirim alıyorum normal satış fiyatından, tankım 67 litre, %20lik payı düstükten sonra net 53,5 litre LPG alıyor, bu da demekki kredi kartlarının 4 veya 5 kere 100 TL lik akaryakit kampanyalarindan 40 veya 50 TL lik akaryakıt bedava kampanyalarına katılabilecegim :)

O zaman da sadece POGAZ avantajim %3+%12,5= 15,5 olacak, e %42,5 da Viallem saolsun toplam tasarruf oranım %58 olacak..

Not: %3 lük indirim Avukatlara PO tarafindan verilen özel bir indirimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemDH -- 16 Eylül 2012; 23:10:49 >
    2010 Volkswagen Passat 1.4 TSI 122hp DSG - Vialle LPdi - Nikon D5100 18-55mm 10-24mm 55-300mm 35mm - Samsung S6 - Ipad 4 - Macbook Pro Mid 2015 - GoPro Hero Black - Godin Multioud - Fishman Acoustic Amplier

• quote:

quote:

quote:

Memnuniyet = %100

POGAZ

Ek %3 indirim alıyorum normal satış fiyatından, tankım 67 litre, %20lik payı düstükten sonra net 53,5 litre LPG alıyor, bu da demekki kredi kartlarının 4 veya 5 kere 100 TL lik akaryakit kampanyalarindan 40 veya 50 TL lik akaryakıt bedava kampanyalarına katılabilecegim :)

O zaman da sadece POGAZ avantajim %3+%12,5= 15,5 olacak, e %42,5 da Viallem saolsun toplam tasarruf oranım %58 olacak..

Not: %3 lük indirim Avukatlara PO tarafindan verilen özel bir indirimdir..

Alıntıları Göster
    opet worldcard 1000 liraya kadar %3, 1000 liradan sonra %5 puan veriyor ilgilenenlere, ben kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: calcutta

eger burdaki ustalar Reklam yapmayi birakipta Viallenin 2FUEL özelligini yazsalar bir cok konuda aydinlik gelicek......

Arkadaşlar burada diğer firmalar gibi reklam yapmıyoruz ve bununda peşinde değiliz öncelikle bu sistemi bekleyen ve faydalanacak olan herkes için hayırlı olmasını diler bol tassaruflu yol kat etmenizi dileriz .
    Vialle 2fuel sistemi ne gelince önceki alalacele yazdıklarımdan tatmin olmadığınızı anlıyorum 2fuel sistemi Vialle tarafından bazı araba firmaların üretmiş olduğu fakat yüzde yüz lpg ye dayanıksız olan motorları için üretilmiş bir sistemdir.Kısacası bu araçlar belli kilometre sonunda yüzde yüz Lpg ye maruz kaldığında enjektör ve sübap larda sorun çıkmaktadır biz bunlara Lpg ye sabıkalı araçlarda diyebiliriz.Vialle bu tip araçlarında çözümü için 2fuel sistemini geliştirmiştir.Bu sistem ilk başta sabıkalı olan 6 silindir araçlar için argelenmiştir çünkü daha çok tassaruf elde edebilirsiniz daha sonra 4 silindir araçlardada arge yapılıp kitleri çıkmıştır.Aşağıdaki video da 2FUEL sisteminin çalışma videosunu da görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=uwBKjLZHQto

Calcutta arkadaşımızın belirttiği gibi bu tip araç listesini vialle listesinde 2FUEL ''X'' ile seçili olduğunu görebilirsiniz.Fakat 2FUEL yani sabıkalı araçların sayısı Viallenin listeninde % 2 yi geçmez.Burada tekrar üstüne basa basa belirtmek isterimki sabıkalı kelimesinden kimse alınmasın burada söylemek istediğim bu araçlar kötü demek değil sadece motor enjektör ve sübapları yüzde yüz LPY ye maruz kalmaları sakıncalı demektir.

Şu an Türkiye Vialle Distiribütörü Meridyen 2FUEL sistemini getirmemmektedir.Şu an için LPDİ ve LPİ sistemi Türkiyede geniş araç yelpazesine cevap verecektir.

Selamlar

• quote:

quote:

eger burdaki ustalar Reklam yapmayi birakipta Viallenin 2FUEL özelligini yazsalar bir cok konuda aydinlik gelicek......

Kısacası bu araçlar belli kilometre sonunda yüzde yüz Lpg ye maruz kaldığında enjektör ve sübap larda sorun çıkmaktadır biz bunlara Lpg ye sabıkalı araçlarda diyebiliriz.Vialle bu tip araçlarında çözümü için 2fuel sistemini geliştirmiştir.Bu sistem ilk başta sabıkalı olan 6 silindir araçlar için argelenmiştir çünkü daha çok tassaruf elde edebilirsiniz daha sonra 4 silindir araçlardada arge yapılıp kitleri çıkmıştır.Aşağıdaki video da 2FUEL sisteminin çalışma videosunu da görebilirsiniz.

Calcutta arkadaşımızın belirttiği gibi bu tip araç listesini vialle listesinde 2FUEL ''X'' ile seçili olduğunu görebilirsiniz.Fakat 2FUEL yani sabıkalı araçların sayısı Viallenin listeninde % 2 yi geçmez.Burada tekrar üstüne basa basa belirtmek isterimki sabıkalı kelimesinden kimse alınmasın burada söylemek istediğim bu araçlar kötü demek değil sadece motor enjektör ve sübapları yüzde yüz LPY ye maruz kalmaları sakıncalı demektir.

Şu an Türkiye Vialle Distiribütörü Meridyen 2FUEL sistemini getirmemmektedir.Şu an için LPDİ ve LPİ sistemi Türkiyede geniş araç yelpazesine cevap verecektir.

Selamlar

Gene yanlis yaziyorsunuz! Insanlari yaniltiyorsunuz

Sadece 6 Silindirli arabalar icin dediniz, baktiniz bu yanlis bilgi tutmadi simdi bunu düzeltmeye calisiyorsunuz
    Ama hala ve hala en büyük sorun sadece 6 silindirli arabalarmis görüntüsü vermeye calisiyorsunuz.

Verdiginiz Video Adresihttp://www.baldiegovoni.it/site/2fuel-vialle.html sayfasindan Google üzerinden buldunuz!
    %2 verilerini de zaten o dürüst Italya Montaj firmasinda yaziyo!

Simdi satirlarinizin sonlarindada insanlari dahaca yaniltiyorsunuz 2FUEL Sistemi getirmemekteyiz diyorsunuz sadece LPDI ve LPI Sistemi getiriyoruz diyorsunuz! Yani 2FUEL kendi basina bir sistemmis gibi yaziyorsunuz! YA BILMIYORSUNUZ YADA MÜSTERILERE DÜRÜST DAVRANMIYORSUNUZ!

2FUEL bir özelliktir! LPI 7 ile Viallenin ürettigi bir özellik! 3 - 4 - 5 yada 6 Silindir fark etmez!
    Bütün sorunlu/sabikali arabalar icin gelistirilmis bir özellik! Kendi basina ayri bir sistem degil!

Misali; 2.0 Ford S-Max arabam var Vialle LPI taktirmak istiyorum. Montaj Firmasi olarak bu arabaya göre Kit siparis verdiginizde Sizin elinize gelen Ford S-Max Vialle kitinde 2FUEL aktif´dir!

Bu listedeki arabalarda 2FUEL altinda X olan bütün arabalarin Kitleri size Vialle tarafindan
    aktif olarak elinize gecer (ford S-max 20.Sayfada)
    http://www.powerjetlpi.it/prodotti/allegato/catalogo_lpi_04_2012.pdf

Heeee siz bu 2FUEL´ün aktiv oldugunun farkina varmazsiniz o ayri bi konu!

Eger bu aktif olarak elinize gecen LPI7´de 2FUEL Sistemini tekrar kapatmak isterseniz
    Vialle Beyninin üzerindeki yazilimi tekrar yüklemeniz gerekicektir

Lütfen yanlis bilgiler yazmayin!

• quote:

quote:

quote:

Kısacası bu araçlar belli kilometre sonunda yüzde yüz Lpg ye maruz kaldığında enjektör ve sübap larda sorun çıkmaktadır biz bunlara Lpg ye sabıkalı araçlarda diyebiliriz.Vialle bu tip araçlarında çözümü için 2fuel sistemini geliştirmiştir.Bu sistem ilk başta sabıkalı olan 6 silindir araçlar için argelenmiştir çünkü daha çok tassaruf elde edebilirsiniz daha sonra 4 silindir araçlardada arge yapılıp kitleri çıkmıştır.Aşağıdaki video da 2FUEL sisteminin çalışma videosunu da görebilirsiniz.

Selamlar

Gene yanlis yaziyorsunuz! Insanlari yaniltiyorsunuz

Sadece 6 Silindirli arabalar icin dediniz, baktiniz bu yanlis bilgi tutmadi simdi bunu düzeltmeye calisiyorsunuz
    Ama hala ve hala en büyük sorun sadece 6 silindirli arabalarmis görüntüsü vermeye calisiyorsunuz.

Verdiginiz Video Adresihttp://www.baldiegovoni.it/site/2fuel-vialle.html sayfasindan Google üzerinden buldunuz!
    %2 verilerini de zaten o dürüst Italya Montaj firmasinda yaziyo!

Simdi satirlarinizin sonlarindada insanlari dahaca yaniltiyorsunuz 2FUEL Sistemi getirmemekteyiz diyorsunuz sadece LPDI ve LPI Sistemi getiriyoruz diyorsunuz! Yani 2FUEL kendi basina bir sistemmis gibi yaziyorsunuz! YA BILMIYORSUNUZ YADA MÜSTERILERE DÜRÜST DAVRANMIYORSUNUZ!

2FUEL bir özelliktir! LPI 7 ile Viallenin ürettigi bir özellik! 3 - 4 - 5 yada 6 Silindir fark etmez!
    Bütün sorunlu/sabikali arabalar icin gelistirilmis bir özellik! Kendi basina ayri bir sistem degil!

Misali; 2.0 Ford S-Max arabam var Vialle LPI taktirmak istiyorum. Montaj Firmasi olarak bu arabaya göre Kit siparis verdiginizde Sizin elinize gelen Ford S-Max Vialle kitinde 2FUEL aktif´dir!

Bu listedeki arabalarda 2FUEL altinda X olan bütün arabalarin Kitleri size Vialle tarafindan
    aktif olarak elinize gecer (ford S-max 20.Sayfada)

Heeee siz bu 2FUEL´ün aktiv oldugunun farkina varmazsiniz o ayri bi konu!

Eger bu aktif olarak elinize gecen LPI7´de 2FUEL Sistemini tekrar kapatmak isterseniz
    Vialle Beyninin üzerindeki yazilimi tekrar yüklemeniz gerekicektir

Lütfen yanlis bilgiler yazmayin!

Tamam arkadaşım sen profosörsün sen en iyisini biliyorsun ,hadi hoşçakal burası eğitim platformu değil.Amacın bildiğin cevapları aramak ise başka yerde ara fakat daha teknik ayrıntı ise iletişime geç cevaplarız.Özmarmara yada aynı şekilde bir polimiğin olduğunu gördüm o arkadaş ta aynı cevabı vermiş ayrıntı istiyorsan özelden ara .Fakat burada saatlerce yazıp eğitim verme olanağımız yok kusura bakma.Kimseyi yanlış bilgilendirdiğimide sanmıyorum zira akuyan 2FUEL olayını basic olarak anlar.
    Amacımız burada basit atışmalara girmek değil işte bu tip arkadaşlar yüzündende Meridyen ve bizler forumdan haklı olarak uzak kaldık.

• quote:

quote:

Arkadaşlar Silivri Vialle bayiisi olarak Meridyen yerine size Kısaca özet olarak 2FUEL konusunda bilgi vermek isterim 2fuel sistemi vialle nin geliştirmiş olduğu 6 silindir ve üstü araçlar için geliştirmiş olduğu bir sistemdir.

YANLI$ Subap ve Yataklari sorunlu bütün arabalar icin gelistirilmis sistemdir!
    3 Silindir, 4 silindir 6 silindir farketmez!!!!

Bu sorunlu sabikali arabalari LPG´dede uzun vadeli sorunsuz kullanmak amaci ile gelistirildi 2FUEL
    Yoksa Toyota Yaris in 6 silindirli Verziyonlari varda benmi görmedim?

Bana inanmiyorsaniz size ispatini göstereyim
    Bu Vialle Katalogunda Toyota Modelleri icin mevcut olan arabalari görüyoruz
    http://www.vialle-deutschland.com/katalog/Toyota.pdf

4.Sayfada iyi bakarsak Toyota Yaris´i görüyoruz!
    4 Silindir diye vermis! 2Fuel olan yerine bakarsak bir carpi X isareti görüyoruz! AKTIF

baska bir Listeye bakalim!

Gözümüze 12.sayfada ne carpiyor? Citroen Berlingo first 1.0 yaninda ne görüyorum?
    3 Silindir oldugunu görüyorum!!!! Neye ihtiyaci varmi$? EVET Dogru bildiniz! 2FUEL
    Vialle Siparis Numarasi 2021234

Ama siz Vialle Montaj Firmasi olarak 2Fuel 6 Silindirler icin üretildi diyorsunuz öylemi?

Bunlari bir Vialle Bayisinden okumak cok ACI

quote:

2 fuel sistemin devreye girmesidir kısaca 120 km hızın üstünde aktif olur ve 160 km hızın üstünde ise benzin kullanım oranı yükselir

Her arabada bahsettiginiz hiz ayni devirde olmadigi icin, hiz degilde Devir´e endeksli oldugunu biliyorum!

quote:

bu sistem şu an Türkiyede kullanılmamaktadır,

Vialle LPI 7.0 taktirmak icin arabami size verdigimde arabama özel KiT Siparis veriyorsunuz!
    Katalog´da zaten görürsünüz o arabada 2Fuel kullanilmasi gerektigini!
    Vialle Montaj eden firmaya 2Fuel´ün aktif edilmesinin talimatini verir!
    yaaaaani; Vialle Montaj Firmasi olarak o arabada 2Fuelu acmak mecburiyetindesiniz!

gene ayni yere geliyorum
    Bunlari bir Vialle Bayisinden okumak cok ACI

quote:

Fakat şunu unutmayın 4 silindir araçlar için LPDİ LPİ LPFİ sistemleri direk gas ile çalışır .

Ben LPI icin söyleyebilirim; yazdiklariniz gene yanli$!

Kabak ile Salataligi
    Sap´la Samani karistiran kisinin kimin oldugunun yorumunu foruma katilan diger insanlara birakiyorum!

Ford S-MAX´in 6 silindirli olani varmi?
    Bana gösterirmisiniz? 2.5i 20VT 2006 sonrasi olani var oda 5 Silindir! ama 6 degil

Mazda 6 2008 sonrasi 2.0i 16V kac silindir di? 4Silindir Evet

Meridyen Bilgiler

WALLA HOCAM SÜPERSİN BU KADAR BİLGİ BAYİLERDE YOK NERDEN BULUYORSUN BU AYRINTILARI SONUÇ OLARAK BEN TAKTIRAYIMMI İNSİGNİAYA ONUN CEVABINI HALA FORUMDAN ALAMADIM 5.000TL İSTENİYOR BUNA DEĞERMİ YILDA 10.000KM MAX. KULLANIMIM HESAP KİTAP İŞLERİNDEN ANLAMIYORUM AKIL VEREN OLURSA ÇOK SEVİNİCEM

• Insanlara dürüst davranilmamasina cok
    kiziyorum. Sabikali arabaya bile bile lpg takanlarada! Bilmedikleri konularda illaki konusmak isteyenlerede!

bu listede kullandigin araba varsa Vialle nin
    senin araban icin Kiti vardir demektir!
    Eger listede senin araba icin 2Fuel un yaninda X goruyorsan:

Vialle icin senin motorun sorunlu/sabikali motordur
    anlamina geliyo.Taktiracagin Vialle Kitinde 2Fuel acik olucak!

2Fuel acik olmasi LPG kullansan bile arabani
    yuksek devir kullandiginda Benzin de tüketecegin anlamina gelir!

• quote:

Orijinalden alıntı: cinfo

Insanlara dürüst davranilmamasina cok
    kiziyorum. Sabikali arabaya bile bile lpg takanlarada! Bilmedikleri konularda illaki konusmak isteyenlerede!

bu listede kullandigin araba varsa Vialle nin
    senin araban icin Kiti vardir demektir!
    Eger listede senin araba icin 2Fuel un yaninda X goruyorsan:

Vialle icin senin motorun sorunlu/sabikali motordur
    anlamina geliyo.Taktiracagin Vialle Kitinde 2Fuel acik olucak!

2Fuel acik olmasi LPG kullansan bile arabani
    yuksek devir kullandiginda Benzin de tüketecegin anlamina gelir!
    Lpdi ve Lpi'nin konuşulması gereken konuda bazı insanlar sanki art niyet varmış gibi bir şeyleri karıştırma çabası içine giriyor.

Benim Tsi aracım var ve bu kit için burayı takip ediyorum. Konudan çok çok uzak yerlere taşımayın rica ediyoruz. Biz bu kiti bekliyoruz ve bunun için takip ediyoruz.

• Opel Insignia 1.8 Listeye gore sabikali degil
    Ve Vialle Kitinde 2Fuel kapali

Taktirabilirsin.
  • Arkadasın verdigi bilgilerin hepsi Vialle nin sayfasında yazıyor ve açıklıyor zaten. Yani bunları bilmek için profesör olmaya gerek yok sadece o sayfayı anlayabilecek kadar yabancı dil bilmek yeterli. Ayrıca söylediklerinde de haklı yalnızca kullandığı dil çok itici ve irite edici.
    İnsignia ya montaja gelince, 2 fuel denen özellik zaten başka isimlerle başka markalarda da var. Bunu daha önce de belirtmiştim. Ancak insignia da ne kadar performans verir bunu burda sormak yerine Opel forumunda taktiranlara sorun daha iyi olur. Çünkü başka markalarda başka isimle de olsa buna çok yakın sistemleri takip kullananlar var.

Ben degilim yanlis bilgi yayan;

2Fuel sadece 6 silindir icin diyen
    2Fuel TRyeye gelmiyo diyen!

• Sayın calcutta bi daha bana cevap yazarken (!) işareti kullanmazsanız sevinirim. Kaç yasindasiniz bilemiyorum ama ben ne sizin cocuğunuzum ne de cocuğunuz yasında. Ayrıca Vialle ana sayfasına girerseniz tüm bu bilgileri bulursunuz. Hatta ornek montaj resmi de insignia sw.

Sayın calcutta bi daha bana cevap yazarken (!) işareti kullanmazsanız sevinirim. Kaç yasindasiniz bilemiyorum ama ben ne sizin cocuğunuzum ne de cocuğunuz yasında. Ayrıca Vialle ana sayfasına girerseniz tüm bu bilgileri bulursunuz. Hatta ornek montaj resmi de insignia sw.
    calcutta tüketicileri bilgilendiriyor. Neden linç etmeye çalışıyorsunuz ? Yanlış bir bilgi veriyorsa ilgili firma cevap hakkını kullanır. Benim okuduğum kadarıyla iddialarını çürütecek bir cevap verilemedi. Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. Eğer kitler iddia edildiği gibiyse bunu açıkça söylesinler. Zira motoru korumaya yönelik bir emniyet olduğu anlaşılıyor. Manipüle etmeye gerek yok.

calcutta'yı sadece bir markayı hedef alıyor izlenimi verdiği için eleştirilebilirim. Eğer bu yönde bir tespit varsa prins ya da brc gibi firmalarda da % 100 lpg olup olmadığı konusunda açıklama yapmasını bekliyorum.

• quote:

Sayın calcutta bi daha bana cevap yazarken (!) işareti kullanmazsanız sevinirim. Kaç yasindasiniz bilemiyorum ama ben ne sizin cocuğunuzum ne de cocuğunuz yasında. Ayrıca Vialle ana sayfasına girerseniz tüm bu bilgileri bulursunuz. Hatta ornek montaj resmi de insignia sw.
    LPdi sistem için katkılı otogaz mı (Aygaz Euro LPG+) yoksa katkısız otogaz mı (PO/Gaz) kullanmak lazım? forumdaki tüm tartışmalar klasik ve sıralı sistemler için yapılmış. Ancak bizim sistem için hangisi daha uzun ömürlü ve sağlıklı olur? Daha önce konu bu başlıkta da gündeme gelmişti ancak fazla tartışılmamıştı.
    2010 Volkswagen Passat 1.4 TSI 122hp DSG - Vialle LPdi - Nikon D5100 18-55mm 10-24mm 55-300mm 35mm - Samsung S6 - Ipad 4 - Macbook Pro Mid 2015 - GoPro Hero Black - Godin Multioud - Fishman Acoustic Amplier
  • quote:

arkadaslar amacım 2fuel sistemi basit olarak açıklamakti fakat görüyorumki bu konuyu soran arkadaslar daha detaylı bilgiye sahip olduklarını idda ediyorlar fakat anlamadığım 2fuel sistemi soruyor veya lpdi veya Lpi sistemin de 2fuel sisteminin kapalı ve açılmasının bayiinin elinde olduğu gibi sorular soruyorlar .yine anlamadığım bu arkadaşların cevap aradıklarımı yoksa başka birseymi.eğer sorsaydınız daha ayrıntılı bilgi verimisiniz diye size cevap verirdim fakat görüyorumki amac farklı .ben yinede tekrar soyliyeyim 2fuel sistem Türkiyede yok zira gelmeyecek te çünkü tassaruf yüzdesi düşük.
    ARKADAŞLAR BUNUN FİYATI NET NE KADAR 4 BİN TL mi 5 bin tl mi?????

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.