Şimdi Ara

''Trigger Fist'' için tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  •  Lake Effect Appliccations tarafından iOS platformu için geliştirilen ve Apple'ın onayına sunulan ''Trigger Fist'' için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

    Üçüncü şahıs kamera açısına sahip bir shooter oyunu olan ''Trigger Fist'' son zamanların modern askeri savaş oyunlarını oldukça anımsatıyor. Bu yeni shooter oyunu hakkında şu an için ayrıntılı bilgi sunulmasa da, geliştiricinin yayınladığı oynanış videosu oyunun genel yapısı hakkında az da olsa fikir edinmemizi sağlıyor. Söz konusu videoda iki farklı takımın birbiri ile mücadele ettiği görülürken, oyunun çoklu oyuncu modu üzerinden işlediği kendini hissettiriyor. Ayrıca çeşitli oyun modlarının da oyun içerisinde yer aldığı gözlerden kaçmıyor. Bu oyun modları arasında yer alan bayrak kapmaca, benzeri oyunlardan alışık olduğumuz sabit takım bayraklar yerine hareketli bir keçi oyunun içerisine katılarak sağlanıyor. Oyun çevre detayları ve grafikleri ile mükemmel görünmese de sunduğu çoklu oyuncu odaklı oyun yapısı, oynanabilirlik açısından iddialı duruşu ile oyunculara eğlenceli vakit geçirtecek gibi görünüyor.

    Apple'ın onay sürecinde olan ''Trigger Fist'' için kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de geliştiricinin resmi sitesinde önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Appstore’da yerini alması beklendiği belirtiliyor.








  • Counter-strike a benzemis bariz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keçi ne alaka onu anlamadım :P

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.