Şimdi Ara

YAMAHA - HONDA - KAWASAKİ Bunlardan birini alacam Tavsiyeriniz .......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar aklımda 3 büyük marka var kawasaki -honda - Yamaha fiyat olarak 11 bin max . buna göre 125 cc ve 250 cc düşünüyorum cünkü eski motorum 150 cc bunlara başlamayı düşünüyorum Yamaha nın 125 olanı var 9.900 internet deki fiyatı kawasaki nin 250 ninja düşünüyorum ve honda da 2 si de işte bana en yatkın olan kawasaki geldi gözüme ninja görünüşü şekli falan ama kullanımı nasıldır bilmem kawasaki ve honda 250 cc motoru fiyatı yamaha 125 cc aynı :) + kawasaki düşünmemin bi yanı da çift silindir olması motoru biraz daha güzelleşitirir gibime geliyor honda ya bakınca ama kararsızım sizce hangisi olur dhaa iyi kullanım için ...

• sen kararini vermissin hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle iyi markaların arasında kalite sorunu olmaz bence ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla;

Yamaha 125'lik görüntü güzel ama motorunun epey yetersiz olduğunu söylüyor incelmesini yapanlar(Altın giysili adam öle diyor en azından, selede yüksekmiş)

Honda da fiyat konusunda kawasaki'yi solluyor ve denk bir motor diye biliyorum.(onuda kullanmadım duyduklarımdan bu yazdıklarım)

Gelelim Kawasaki'ye, kullandığım ilk ve yegane motor olduğu için diğerleriyle pek kıyaslama şansım olmasada, ben görüntüsünü beğendiğim için aldım Ninja'mı eğer Yamaha'nın r125'i 250'lik olsaydı belki onuda düşünebilirdim, Honda benim için tipten kaybediyordu zaten.

Kawasaki düşünüyorsan onda da renk konusunda şunu söylemem lazım, siyah ve beyazı kibar ve ince, yeşili ise biraz daha heybetli duruyor.(Arka lastiği değiştin mi motordan pek anlamayanlar 600'lük sanıyorlar, 250'lik olduğuna inanamıyorlar.)

Ayrıca kullanım açısından yine en rahat olanının kawa diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parkboy -- 2 Ağustos 2012; 20:56:47 >

• bence kawa her yönde öndedir arkadaş
  • 2. el aprilia rs 250 ye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkboy

Böyle iyi markaların arsında kalite sorunu olmaz bence ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla;

Yamaha 125'lik görüntü güzel ama motorunun epey yetersiz olduğunu söylüyor incelmesini yapanlar(Altın giysili adam öle diyor en azından, selede yüksekmiş)

Honda da fiyat konusunda kawasaki'yi solluyor ve denk bir motor diye biliyorum.(onuda kullanmadım duyduklarımdan bu yazdıklarım)

Gelelim Kawasaki'ye, kullandığım ilk ve yegane motor olduğu için diğerleriyle pek kıyaslama şansım olmasada, ben görüntüsünü beğendiğim için aldım Ninja'mı eğer Yamaha'nın r125'i 250'lik olsaydı belki onuda düşünebilirdim, Honda benim için tipten kaybediyordu zaten.

Kawasaki düşünüyorsan onda da renk konusunda şunu söylemem lazım, siyah ve beyazı kibar ve ince, yeşili ise biraz daha heybetli duruyor.(Arka lastiği değiştin mi motordan pek anlamayanlar 600'lük sanıyorlar, 250'lik olduğuna inanamıyorlar.)

Söylediklerine katılıyorum honda yeni tipine hiç kafam almıyor çok değişik geliyor egzoz falan diger taraftan da kawa her yönden iyi geldi bana renk konusunda siyah seceyim diyordum ama yeşil onun hakkı sanırım onu andıran renk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: parkboy

Böyle iyi markaların arsında kalite sorunu olmaz bence ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla;

Kawasaki'nin kullanımı gerçekten rahat mı? Benm boyum 1.65 fln , rahat edebilirmiyim.? Birde ben seneye alıcam fiyatlarda düşme olurmu yeni modellerle birlikte? Honda fiyat olarak uygun mesela.. Brz fiyat düşermi?
    ayrıca ilk defa motor kullanıcam? sorun yaşarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 2 Ağustos 2012; 11:53:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercihim CBR 250R olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Tercihim CBR 250R olurdu.

Hocam Merhaba
    Birşey sorucaktım.. Önümüzdeki sene 17 olcam okullar kapanınca bnde almayı dusunuyorum fakat cbr 125 alırım büyük ihtimalle .. Fiyatları düşermi 400 500 tl civarında 2012 modellerinin? Bi dönemi falan varmı motor almanın?
    Bilginiz varsa bizi de aydınlatırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

Hocam Merhaba
    Birşey sorucaktım.. Önümüzdeki sene 17 olcam okullar kapanınca bnde almayı dusunuyorum fakat cbr 125 alırım büyük ihtimalle .. Fiyatları düşermi 400 500 tl civarında 2012 modellerinin? Bi dönemi falan varmı motor almanın?

Merhaba

Başlangıç motoru olarak 125 R uygun olur. Fiyatların düşüp düşmeyeceği hakkında birşey söyleyemem. Japon Yeni değer kayber mi, kazanır mı? Orası meçhul. Tabi satıcılar özellikle ilkbahar ve yaz aylarında giydirmeye başlar. Çünkü talep çoktur. Diğer aylarda şansınızı denerseniz daha uygun fiyatlara alma şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 2 Ağustos 2012; 19:37:30 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam Merhaba

Merhaba

Başlangıç motoru olarak 125 R uygun olur. Fiyatların düşüp düşmeyeceği hakkında birşey söyleyemem. Japon Yeni değer kayber mi, kazanır mı? Orası meçhul. Tabi satıcılar özellikle ilkbahar ve yaz aylarında giydirmeye başlar. Çünkü talep çoktur. Diğer aylarda şansınızı denerseniz daha uygun fiyatlara alma şansınız var.

Peki teşekkür ederim yardımınız için son olarak KTM Duke 125 cc lik 2012 motoru fln aşırı pahalı neden? O tarzdan da hoslandım aslında o motorun tıpınde 5000 tl 5500 tl max 6000 tl varmıdır sağlam bsy? En az 130 fln basan?

• quote:

Peki teşekkür ederim yardımınız için son olarak KTM Duke 125 cc lik 2012 motoru fln aşırı pahalı neden? O tarzdan da hoslandım aslında o motorun tıpınde 5000 tl 5500 tl max 6000 tl varmıdır sağlam bsy? En az 130 fln basan?

Duke 125'de kullanılan malzeme ile doğru orantılı olarak fiyat farkı var. Tip olarak çok hoştur, o sınıfda fiyatlar birbirine yakın olsa hiç düşünmem KTM alırım.

Aslına bakarsan ne istediğini sende bilmiyorsun? Bir 11.000 lira diyorsun, bir 5.000 seviyesinde dolaşıyorsun. Önce tam olarak ihtiyaçların neler, ona karar ver.

Kawa, Yamaha, KTM'ye bakarsan en uygun fiyatları Honda'da bulacaksın. Fiyat performans olarak iyidir. 125 R'da iyi bir seçenek.

http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/125cc/ybr125.aspx

Başlangıç modeli için en uygun modellerden biridir. Hafif, kullanımı kolay, yakıt cimrisinin de cimrisidir. Yaklaşık 1 liraya 10 km gidersin. Yeni başlayan adamı üzmez. Son hızı 110 felandır. Ama uyarayım iyice öğren, basma kısmı sonraki aşamadır. Dersen ki yok abi görüntü benim için önemli, mahallede dikkat çekicem, kızları kalbinden vurucam. Git 125 R al. Ama dersen hava-cıva işleri benim için önemsiz, YBR 125 çok güzel bir seçenektir.

Edit: Seni konuyu açan arkadaşla karıştırdım, her ikinizden de özür dilerim. Bir yanlışlık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 2 Ağustos 2012; 20:22:49 >

• quote:

quote:

Duke 125'de kullanılan malzeme ile doğru orantılı olarak fiyat farkı var. Tip olarak çok hoştur, o sınıfda fiyatlar birbirine yakın olsa hiç düşünmem KTM alırım.

Aslına bakarsan ne istediğini sende bilmiyorsun? Bir 11.000 lira diyorsun, bir 5.000 seviyesinde dolaşıyorsun. Önce tam olarak ihtiyaçların neler, ona karar ver.

Kawa, Yamaha, KTM'ye bakarsan en uygun fiyatları Honda'da bulacaksın. Fiyat performans olarak iyidir. 125 R'da iyi bir seçenek.

http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/125cc/ybr125.aspx

Başlangıç modeli için en uygun modellerden biridir. Hafif, kullanımı kolay, yakıt cimrisinin de cimrisidir. Yaklaşık 1 liraya 10 km gidersin. Yeni başlayan adamı üzmez. Son hızı 110 felandır. Ama uyarayım iyice öğren, basma kısmı sonraki aşamadır. Dersen ki yok abi görüntü benim için önemli, mahallede dikkat çekicem, kızları kalbinden vurucam. Git 125 R al. Ama dersen hava-cıva işleri benim için önemsiz, YBR 125 çok güzel bir seçenektir.

Edit: Seni konuyu açan arkadaşla karıştırdım, her ikinizden de özür dilerim. Bir yanlışlık oldu.

evt karıstırmıssın 11.000 limit olsa bunlara bakmam
    cok tesekkur ederim bilgilerin için .. Ybr 125 140 fln bassa hıc dusunmem onu alırım ama kız ısı fln dedın ya ben en ıısı CBR 125 alıyım ;) kız da lazım ama dimi şimdi?

• Yani Bİzde onun İçin kawa bakıyoruz ya :)
  • kawasaki ninja alacaksan biraz bekle yeni kasası tanıtıldı çokta güzel yapmıs adamlar türkiyeye gelince onu al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KÖNİGSRASSE_ -- 2 Ağustos 2012; 22:26:36 >

• Yeni Kasası Biraz daha mı görünüşlü duruyor ya :) Ne zamana Gelir ki bu türkiye ' ye olmassa bundan almak lazım acaba bayi ' ye bi sorsam mı ...
  • bence bayiye sor araştır,bekle piyasaya bomba gibi girecek bi 250cc racing.
  • 2013 model hocam bu motor
    şuan 2012ler12-13 civarı bu ne kadar olur Allah bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu_Ne_Oluyor?

kawasaki ninja alacaksan biraz bekle yeni kasası tanıtıldı çokta güzel yapmıs adamlar türkiyeye gelince onu al bence.

kafa grenajı bildiğin rsv4 çakması.

• yamaha 50.yıl anısına r125 üretmiş oda çok güzel bi makine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.