Şimdi Ara

satılık iphone 4 16 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar.New york ta yaşıyorum.Elimde Tr pasaport kaydı olmayan buraya ait ve lock temiz güzelçalışır vaziyette bir iphone mevcut.fiyatım 320 usd + posta ücreti.
    Eğer unlock yapıp vermemi isterseniz 380usd +posta ücreti.
    İlan ebay dede mevcut.

http://www.ebay.com/itm/110928097333?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649

ilan numarası.Eğer ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.

Ayrıca lock telefonlarınız 60 dolar karşılığı 24 saat içinde unlock yapılır.Pay pal ile ödeme yapabilirsiniz.Ayrıca da ebay dan de onun için aktivasyon açabilirim.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

satılık iphone 4 16 gb

satılık iphone 4 16 gb

satılık iphone 4 16 gb

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar ilgilenen yok mu?

• olmaz mı hocam, herkes can atıyordu 380usd+kargo+200tl kayıt ücreti vermeye, tabi gümrüğe takılma olasılığı da %80 olasılıktayken, sanırım forumdaki arkadaşlar birbirlerini parçaladı ve o yüzden kimse yazamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz diyonda 700 tl yapıyor.kargo da ayarlanır.200 tl naptın sende yaw.tr ye gelen biri bulunur ve iletilir.kargo da 10 tl tutmaz.710 tl.ıphone 4 için cok diyorsan bilememAyrıca insanlar iyi niyetli olduktan sonra kolay halledilir.yeter ki İyi niyetli olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: alpii1982

olmaz diyonda 700 tl yapıyor.kargo da ayarlanır.200 tl naptın sende yaw.tr ye gelen biri bulunur ve iletilir.kargo da 10 tl tutmaz.710 tl.ıphone 4 için cok diyorsan bilememAyrıca insanlar iyi niyetli olduktan sonra kolay halledilir.yeter ki İyi niyetli olalım

senin iş oldu bitti maşallah. kargo nasıl ayarlanacak? kaç kıere gönderdin de sıkıntı olmadı? tanıdığım yok pasaport için, 200tl ekle, kargo ne kadar tutar eklemedim bile. sen burada boşuna zaman harcıyorsun forumda garantili 985tl ye satılıyor, yok şu ayarlanır yok bu ayarlanır, çocuk muyuz kardeşim?

• Arkadas ben ne diyeyim sana git o zaman onlardan al.izmirden 10 tl ye kargo Van'a gidiyor.ben sen alasın diye yazmadım zaten yoksa tanıdıkların ben napayim.
    Tersinden kalktıysam tekrar yat sagından kalk lütfen.ramazan Ramazan kırmayalım kalplerimizi lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: alpii1982

Arkadas ben ne diyeyim sana git o zaman onlardan al.izmirden 10 tl ye kargo Van'a gidiyor.ben sen alasın diye yazmadım zaten yoksa tanıdıkların ben napayim.
    Tersinden kalktıysam tekrar yat sagından kalk lütfen.ramazan Ramazan kırmayalım kalplerimizi lütfen

sevgili kardeşim, sana bu işin mantıksız olduğunu anlatamaya çalışıyorum, sen hala izmir-van diyorsun. sen telefonunu paşa paşa abd de sat, burada vakit kaybetme, es kaza saf biri çıkar almak ister, sonra bu iş kabusa döner.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyv sen haklisin

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.