'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 32406 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Tarih Belli Oldu.Cumartesi Günü Uzaylılar Geliyor !
Galactic Federation mesajlarını bilenler bilir.Sürekli bir yükselişten bahsediyorlar ve bunu engellemeye çalışan illuminatiden bahsediyorlar.Ama bu sefer kendilerini ifşa edeceklerini söylediler ve net bir tarih verdiler.Ki hiçbir zaman gün vermemişlerdi.Bu cumartesi yani 4 Ağustos günü,olimpiyatlarda geleceklerini söylüyorlar.Geçen sene nisan ayının ilk iki haftası için global bir anons söylemleri vardı,ve bunu gerçekleştiremediler.Bu şu anlama geliyor.Tüm dünya liderleri Galactic Federation 'un varlığını ilan edeceklerdi ve o vakit dünyaya teşrif edeceklerdi.O vakitler dünya liderleri bunu kabul etmedi ve dünya çapı bir anons gerçekleşmedi.O yüzden artık bunu kendileri söyleyecek ve bu Cumartesi günü Olimpiyat Oyunlarında gerçekleşecek.Tüm dünyanın ilgisi tek bir yerde iken böyle birşey yapıyorlar,ki böyle bir ortam zor oluşuyor.İleriki tarihler geç olacak,çünkü illuminati planları gerçekleştirmiş olacak.Asıl amaçları da bu zaten.Bizi illuminatiye karşı uyarmak.
Şöyle düşünün ; eğer gelirler ise,olacaklar malum.Eğer gelmezler ise,New Age akımı bitmiş olacak.Ayrıca Illuminati uzun zamandır planladığı Olimpiyat Oyunları planını gerçekleştirecek.Her iki ihtimalde de dünyada çok şey değişecek,bu Cumartesi günü.Benim inancıma gelirsek,Galaktik Federasyon'un dünyaya geleceğine pek inancım kalmadı.Ama Illuminati hepimizin malumu.Bu Olimpiyat Oyunları'nda,dünya sistemi kökten değiştirmek için planlar yapıyor.
"Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa" ( Çeviri : Shaban Interactive )
Ayrıca yerli kaynak olarak şurada güzel tespitler var ;
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
Ulan halâ inana var mı bunlara ? Yuh diyorum artık ya yuh.
Bu arada, hani olimpiyat açılış seremonisinde, stadın ortasında atom bombası patlayacaktı, ne oldu o olaya ? Çembere alınan 300 terörist ile bilinmeyen başka bir boyuta mı geçti yoksa ?
Bu arada, hani olimpiyat açılış seremonisinde, stadın ortasında atom bombası patlayacaktı, ne oldu o olaya ? Çembere alınan 300 terörist ile bilinmeyen başka bir boyuta mı geçti yoksa ?
Onu diyenler yok piyasada.Ben de önceki mesajlarımda belirttim Olimpiyatların iptal olacağını.Millet bomba patlayacak diyorsa,bir dayanağı olmalı.Benim dayanağım yukarıda.Ki o mesaj da 2 gün önce geldi.
∫∫Ücretli logo , banner vb. tasarımı yapılır. İletişim PM. ∫∫ ∫∫ By Berkxxxx ∫∫ 21 Haziran 2006 ∫∫ ID = 210.393 ∫∫ 13 uyarı Son uyarı tarihi : 14 Ocak 2010; 15:41:18 ∫∫ ∫∫Ben , İzmiri ve İzmirlileri çok severim! ∫∫ ∫∫ Gazi Mustafa Kemal Atatürk! ∫∫ ∫∫Biz İzmir çocuğuyuz ya siz? ∫∫
Onu diyenler yok piyasada.Ben de önceki mesajlarımda belirttim Olimpiyatların iptal olacağını.Millet bomba patlayacak diyorsa,bir dayanağı olmalı.Benim dayanağım yukarıda.Ki o mesaj da 2 gün önce geldi.
la şimdi konuşacam ban yiyecem.mr.frodo'nun feyki misin nesin.aga hiç mantık da mı yok galaktik federasyon nedir ya tff gibi bir şey mi? koskoca sirius, federasyon başkanı mıdır ne halttır apaçi.YaRaLee_SaLuSa..işi gücü yok netten "biz geliyoruz çay koyun" diyor siz de yiyorsunuz.yuh ya vallahi yazık.
Ne kadar zamandır galactic federation u takip ediyorsun ?
la şimdi konuşacam ban yiyecem.mr.frodo'nun feyki misin nesin.aga hiç mantık da mı yok galaktik federasyon nedir ya tff gibi bir şey mi? koskoca sirius, federasyon başkanı mıdır ne halttır apaçi.YaRaLee_SaLuSa..işi gücü yok netten "biz geliyoruz çay koyun" diyor siz de yiyorsunuz.yuh ya vallahi yazık.
Altın günü var bu hafta onlar geliyor, haftaya biz sirius'a gidiyoruz
∫∫Ücretli logo , banner vb. tasarımı yapılır. İletişim PM. ∫∫ ∫∫ By Berkxxxx ∫∫ 21 Haziran 2006 ∫∫ ID = 210.393 ∫∫ 13 uyarı Son uyarı tarihi : 14 Ocak 2010; 15:41:18 ∫∫ ∫∫Ben , İzmiri ve İzmirlileri çok severim! ∫∫ ∫∫ Gazi Mustafa Kemal Atatürk! ∫∫ ∫∫Biz İzmir çocuğuyuz ya siz? ∫∫
Dikkatli dinledin mi? TARDIS sesi vardı.Time and Relative Dimension in Space.
tick tock goes the clock, // tik tak zaman ilerliyor and all the years they fly. // bütün yıllar uçuyor tick tock and all too soon, // tik tak en sonunda you and i must die. // sen ve ben ölmeliyiz
||Ben bir Türk'üm; dinim, cinsim uludur;|| Sinem, özüm ateş ile doludur. İnsan olan vatanının kuludur. Türk evladı evde durmaz giderim. Bu topraklar ecdadımın ocağı; İşte vatan, işte Tanrı kucağı. Ata yurdun, evlat bozmaz, giderim.
Vah vah gençlik kafayı yedi.İllumunati mi ne halt varsa onla veya uzayla ilgileniyolar işsizlik tabirinin sözlük açıklaması sanırım.
Aramızda ateist arkadaşlarımızda var ama ben her inanca saygı duyarım Elhamdüllilah müslümanım şöyle diyim. ALLAH 80 bin alem yaratmış bildiğim kadarı ile mikroorganizmalar falanda var bunun içinde ama bu uzaylılara var olduguna inanıyorum ben sonuçta koca evren sırf insanlar için yaratılması tuhaf geliyor . Bakalım 4 Ağustos'ta neler olacak belki birinin uydurması bi süre sayımı vardı oda fıs oldu :) Bakalım takipteyim yine 4 Ağustos'a kadar görüşmek üzere
Uzaylıların işi gücü yokta olimpiyatlara gelsinlar Allahım ya...
Şöyle bişi var bugün vatan computer'e gittim mesela adamlar işi bırakmış toplanmışlar tv'de olimpiyatları izliyorlar ama görüntüyü görmen lazım adamlar kaptırmış kendini neyse yani dünyanın gözü olimpiyatlarda kardeşim dünyanın nüfusu 7 milyar diyelim bunun 2-3 milyarı olimpiyatlara odaklanıyor yani tv'de gözükmeleri onların varlıgının daha çabuk inanılmasına sebep olcak yoksa olimpiyatlarda boşuna gözükmüyorlar :D
Birde bu İLLUMİNATİ'ye yalan diyen arkadaşlar ya bilmediğiniz birşeye niye önyargıyla yalan diyorsunuz adam araştırmadan geliyor şu şekil '' yalan ben buna inanmam '' , '' işinizmi yok sizin '' , '' git yat uyu uyku vaktin gelmiş '' arkadaşım google gir lady gaga illuminati yaz , tarkan illuminati yaz , justin bieber illuminati yaz madem yalan bu sanatçılar niye inanıyor uyku vakitlerimi gelmiş