Şimdi Ara

r10 hesabı olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
9
Favori
15.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi 10 dakika önce siteye gireyim dedim sayfa ters dönmüs ve logout olmustum herhalde bir yanlıslık oldu dedim sayfayı yeniledim düzeldi hesaba gireyim dedim yanlıs sifre dedi sifreyi değistirmek için mailimi girdim tanımsız bir mail adresi dedi. http://www.onlinehile.org/serbest-konular/165500-yardim-eden-karsiligini-alir-fazlasiyla.html söyle bir konu var galiba toplu bir hack vakası oldu. pek ummuyorum ancak hesabına ulasabilen var mı ?

• ulaşamıyorum hesabıma
  • okan yine iş başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

ulaşamıyorum hesabıma

yapan kimse büyük ihtimalle linkte verdiğim kisi database e ulasmıs galiba. sifre,mail falan toptan gitmis.
  • şifreniz çok sağlam olmalı
    bari bi davet atsaydınızda öle gitseydi hesaplar
  • Bende varım o listede.Demin denedim yanlış şifre diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msnden birkaç kisiye sordum hepsinde öyle. ayrıca sadece o liste değil o listede olmayanlarda hesabına ulasamıyor. bakalım elbet bir çözüm bulunur koskoca forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R10 davetiyesi olan var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etin

msnden birkaç kisiye sordum hepsinde öyle. ayrıca sadece o liste değil o listede olmayanlarda hesabına ulasamıyor. bakalım elbet bir çözüm bulunur koskoca forum

Inşallah birileri dolandırılmaz benim hesabımdan sağlam itrader puanım vardı.En son iftardan önce hesabıma girebiliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: Etin

msnden birkaç kisiye sordum hepsinde öyle. ayrıca sadece o liste değil o listede olmayanlarda hesabına ulasamıyor. bakalım elbet bir çözüm bulunur koskoca forum

Inşallah birileri dolandırılmaz benim hesabımdan sağlam itrader puanım vardı.En son iftardan önce hesabıma girebiliyordum.

dolandırıcak kimse yok suan forumda ıssız bir ada simdilik r10. bakalım nasıl çözüm bulacaklar artık eski yedekleri falan mı yüklerler bilemiyicem ama dediğim gibi bir çözüm bulunur.

• Bende giriş yapamıyorum , şifre sıfırlamayla uğraşamayacağım şuan

edit : tanımsız mail adresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1342 -- 1 Ağustos 2012; 1:49:38 >
  • hacker okan :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnm hesapta listede değil ama bende ulaşamıyorum şifreme :)
  • saldırı olduğunu anladıklarında kullanıcı girişini iptal etmiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

Bende giriş yapamıyorum , şifre sıfırlamayla uğraşamayacağım şuan

onuda yapamıyoruz sifreyle beraber mail adresleride değismis

ayrıca az önce birsey fark ettim. anasayfadaki üye nicklerinden birine tıklarsanız sayfa bulunamadı hatası alıyorsunuz ancak linkte bir farklılık var. önceden hatırlarsanız üyenin id numarası da bulunurdu artık o yok. acaba tüm hesaplar silinmis olabilir mi ? sifre sıfırlamaya kalktığımızda mail adresinin bulunamayısıda bunu kanıtlar. sonuçta adam o kadar üyelik için farklı mail açmaz ve benim bildiğim bir mail yalnızca bir hesapta kullanılır

edit : ayrıca konularda kullanıcı nickleride yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etin -- 1 Ağustos 2012; 1:56:20 >

• arkadaşlar r10 üyelik için davetiyemi gerekli.zamunda ile davetiye takası yapabiliriz
  • Bence yönetim olayın farkında ve geçici olarak üye girislerini iptal etti.

• Listede yokum giriş yapamıyorum

Edit : Son mesaj 12.30 'da atılmış , kimse giremiyor demek ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weburhan -- 1 Ağustos 2012; 2:03:12 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

bende seni burda ilk gördüğümde o labidu sanmıstım
  • konularda nicklerde görünmüyor şu an.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.