Şimdi Ara

LG F700B Mİ? SAMSUNG 763 MB Mİ? KARAR VEREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YENİ BİR MONİTÖR ALACAĞIM ELİYE ELİYE İKİ TANE KALDI BUNLARDA KARARSIZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. LG F700 B Mİ? ALAYIM YOKSA SAMSUNG 763 MB Mİ? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Bence LG den sasma SAMSUNG monitor almanı tavsıye etmem.
    LGF700P alabılırsen al bence.Fıyatı bırazcık pahalı ama 220-230$ cıvarındaydı yannıs hatırlamıorsam.
    SAMSUNG -1
  • bunların arasından samsung 763 mb daha iyi
  • samsung
  • samsung+1 ancak biraz daha paran varsa 107b4 daha iyi bir seçim.
  • SAMSUNG 763 MB
    yeni bi tane aldım.
    iyi gibi. $140+KDV
  • lg al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG al arkadaşım
  • bence samsung al lg devasal büyüklükte ama lg de güzel :)
  • Bence samsung al. MB olayı gayet başarılı. Ama Lg de iyi bir seçim. ben ikisinide inceleme fırsatı buldum ve 763 MB de karar kıldım
  • BENDE SENİN GİBİ KARARSIZDIM
    LG ALDIM ADAMA 19" HİSSİ VERİYO BİDE FLATI SÜPER GERÇİ EKRANIN KENARLARINDAKİ SİYAH BÖLGELERE ALIŞMAM ZAMAN ALDI AMA SİNEMA İZLEMEK İÇİN İDEAL
    (AMA Bİ EKSİSİ VAR RENK TONLARINDA BRİGHTNESİ SIFIRLAMAMA RAĞMEN SİYAH RENGİ TAM OLARAK YAKALAYAMIYORUM YAZILIMDAN KISTIĞINDA DA OYUNLARDA REKLER BİRBİRİNE GİRİYO YANİ YAZILIM KULLANICAKSAN OYUN İÇİN WİNDOWS İÇİN AYRI AYRI RENK AYARLAMALARI YAPMAK ZORUNDASIN)
  • arkadasta f700b var,hiç anlamaz monitorden,bi gittim daha ayarlamamıs geometry/size ı,15 inch lik alanda calısıo :)
    o memnun ama ben hiç beğenmedim,geometrisi kötüydü,görüntü oturmuyodu tam vs,içbükeylik hisside cabası,kimse afkan kesmesin sana öyle gelio o monitor tam flat die:)
    diil kardesim
    neler geçti elimizdenn
    763 mb aldım kardesime,lgden canlı+geometrisi daha iyi+fiyatı daha ucuz
    daha ne diim?kesinlikle samsung
  • Kesinlikle Samsung renklerin parlaklığı yetiyor zaten...
    Ama paran varsa samsung 757MB Al 200+Kdv
    Lg yide denedim 5 para etmez o monitor...
  • LG700B yi gördüm eskisi gibi iyi monitörlerinden değil. Sakın alma.
  • Flat arıyorsan LG al.Parlaklık arıyorsan Samsung al.Samsung 763mb yi kapalıyken görürsen tam düz olmadığını görürsün.
  • LG ama iyisi var kötüsü var...Alıp da çok memnun olan arkadaşlarım olduğu gibi forumda yerden yere vuranlar da oluyor. Bende mesela Samsung'ları hiç beğenmedim.. Normal bi tüpün önüne düz cam koymuş adamlar flat diye satıyo,bu ilk bakışta belli oluyo...Aradasırada OSD ayarları sıfırlanıyo buda iğrenç bişey işin yoksa tekrar uğraş ekran ayarlarıyla...LG tam düz ve görüntü kalitesi de çok iyi,dış görüntüsü de gayet karizmatik :D
  • +1
    alınca içime sinmesi lazım samsung alsaydım estetik olarak içimde lg kesin kalırdı, samsungların bembeyaz bi rengi var film izlerken insanın dikkatini alıyo ve arkası çok büyük
  • samsung'un image maker'a
    ihtiyacı var..şimdi ne alaka diyenler olabilir ama günde ortalama 8-10 saat civarında
    baktığımız nesneninde biraz karizmatik olması da istenebilir..Güzel bi logo şart samsung'a..
    ama fiyat performans oranı bakımındanda gayet tatmin edici..;)
  • vaybe ben lg almıştım iç bükeydi hoşuma gitmişti
    ama en iyisi sony g200 idi
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.