Şimdi Ara

Kore wa Zombie desu ka? (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tür: Romantizm, Komedi, Büyü, Ecchi
    Anime Adı: これはゾンビですか?
    Bölüm Sayısı: 12
    Anime Yılı: 2011

Aikawa Ayumu sıradan bir lise öğrencisiyken bir seri katil tarafından öldürülür. Eucliwood Hellscythe adındaki büyücünün Aikawa'yı diriltmesiyle de hayatına bir zombi olarak devam eder. Bir yandan Eucliwood Hellscythe'ın korumalığını yaparken diğer yandan kendisini öldüren seri katili aramaktadır.
    Aikawa birgün, bir büyücü olan Haruna ile karşılaşır. Haruna, büyücü düşmanı olan Megalo'larla savaşırken büyü gücünü yanlışlıkla Aikawa'ya devreder. Büyü gücünü Aikawa'dan geri alana kadar onunla kalmaya karar veren Haruna aynı zamanda Aikawa'dan sahip olduğu büyü gücüyle Megalo'larla savaşmasını istemektedir.
    (Alıntıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 16 Ağustos 2012; 4:10:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kore wa Zombie desu ka? (2011): Ölümsüzler Arasındaki Bir Aşk Hikayesi

2011 yapımı "Kore wa Zombie desu ka?" (Japonca: ?? ? ??? ?? ??), Shinichi Kimura tarafından yazılan ve yönettiği, aynı adlı hafif roman serisine dayanan bir romantik komedi anime dizisidir.

Hikaye, Sakura Minamoto adında sıradan bir lise öğrencisini takip ediyor. Bir gün yolda yürürken bir zombi salgınına yakalanır ve kendisi de bir zombiye dönüşür. Ancak Sakura, diğer zombilerden farklıdır; hala insan bilincine ve duygularına sahiptir.

Sakura'yı evlat edinen ve onu koruyan Ayumu Aikawa adında bir adamla karşılaşır. Ayumu, Sakura'nın insanlığını geri kazanmasına yardım etmeye çalışırken, ikisi arasında bir aşk tomurcuklanır. Ancak ilişkileri, Sakura'nın zombi doğası ve onu öldürmeye çalışan diğer zombiler tarafından tehdit edilir.

"Kore wa Zombie desu ka?" dizisi, zombi kıyamet temasıyla alışılmadık bir aşk hikayesi sunuyor. Dizi, komedi, romantizm ve drama öğelerini ustaca harmanlayarak ilgi çekici ve duygusal bir anlatı sunuyor.

Dizi Hakkında Ek Bilgiler:

• Tür: Romantik Komedi, Zombi, Doğaüstü
    • Bölüm Sayısı: 12
    • Yönetmen: Shinichi Kimura
    • Yazar: Shinichi Kimura (Hafif Roman Serisi)
    • Stüdyo: Studio Deen

Anahtar Kelime Kullanımı:

• "Kore wa Zombie desu ka?" dizisi, ölümsüzler arasındaki bir aşk hikayesini konu almaktadır.
    • Dizi, zombi kıyamet temasıyla alışılmadık bir aşk hikayesi sunmaktadır.
    • Sakura Minamoto, zombiye dönüşen ancak hala insan bilincine sahip bir lise öğrencisidir.
    • Ayumu Aikawa, Sakura'yı evlat edinen ve onu koruyan bir adamdır.
    • "Kore wa Zombie desu ka?" dizisi, komedi, romantizm ve drama öğelerini ustaca harmanlayarak ilgi çekici bir anlatı sunmaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birinci ve ikinci sezonlarını izledim. Güzel bir anime bence, gülmek için uygun bazan gereksiz ve saçma şekilde duygusallaşıyor ancak o zaten tüm animelerde oluyor
  • sevdiğim tarzda gitmiş güzel animelerden böyle animeleri cıvıtmamış şekilde bulmak çok zor oluyor ayriyetten konusu vardı diye hatırlıyorum ama neyse bakalım 2 sezonuda izledim 3cü sezon çıkcağı çok belli olsada japonyadaki izliyeyicilerin desteğine kalmış durumda ama onlarda bu tarz sevdiği için geleceği kanaatindeyim

Orijinalden alıntı: Squ@T

Anime'yi indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz?

ben nyaa.eu dan indirdim türkçe arıyorsan bilemem ama seriyi tavsiye ederim kore wa zombie desu ka of the dead yazanlar 2ci sezon ona dikkat et
    Daha Fazla Göster
  • ilk sezon güzeldi 2. sezonda 3 bölüm izledim kaldı bilmiyorum devam edermiyim. ama izlenir...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.