Şimdi Ara

Farming Simulator 2013 (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.230
Cevap
17
Favori
309.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: havazin

    biçerdöver taşıyıcı varmı arkadaşlar? çok yavaş kalıyorlar. TIR için olur traktör için olur farketmez. para sorun değil

    Evet her türlü aracı taşıyabildiğin modlar var. Youtube'da izlemiştim.
  • Ben de oyuna yeni başladım. Oyunu internetten indirdim multiplayer oynayabilir miyim ? Oynarsam nasıl oynarım ?
  • @msicak hocam google'dan farming simulator 2013 lowloader diye aratırsan görsellerden hoşuna giden trailer modlarına bakabilirsin.

    @rizaydin hocam malesef multiplayer için oyun orjinal istiyor.
  • Bir de ben inek besleyemiyorum. Daha doğrusu hiç alamıyorum nasıl alcam inekleri ineklerin olması gereken yere gidiyorum birşey yok ? yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rizaydin

    Bir de ben inek besleyemiyorum. Daha doğrusu hiç alamıyorum nasıl alcam inekleri ineklerin olması gereken yere gidiyorum birşey yok ? yardımcı olurmusunuz ?

    Oyunda P tuşuna bas yukardan Animals kısmına getir göreceksin.
  • Arkadaşlar bişey sorucam , oyun çok hoşuma gitti ve sevdiğim oyunların hakkı neyse ödeyip alan biriyim , sizce multiplayerı zevklimi yada nasıl oluyor arkadaşımla beraber aynı tarlalarımı sürüyorum yoksa herkesin kendi tarlasının olduğu büyük bi harita falanmı var , kısaca ödeyeceğim parayı hak edermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morbius108

    Arkadaşlar bişey sorucam , oyun çok hoşuma gitti ve sevdiğim oyunların hakkı neyse ödeyip alan biriyim , sizce multiplayerı zevklimi yada nasıl oluyor arkadaşımla beraber aynı tarlalarımı sürüyorum yoksa herkesin kendi tarlasının olduğu büyük bi harita falanmı var , kısaca ödeyeceğim parayı hak edermi ?

    Oyunu açan kişinin işçisi olarak çalışıyorsun, hoşuna gittiyse al ama bence yetersiz.
  • Konuyu biraz hortlatmış olucam ama şu sayfaya kadar herkes palet görevlerini es geçin demiş neden ki? ben O kırmızı araçla palet görevlerini çok rahat yapıyorum aslında yanlış bilgilendirme

    Her neyse, oyunda en gıcık olduğum tek nokta var kariyer modu "normal" da başladım. Oyuna direk bankaya 80.000$ borçlu başlatıyor oyun zor bela o parayı ödedik sonunda :D soruma gelince şu römorkları arka arkaya nasıl takıyoruz bende 24200LT alan römork var ikincisini denedim olmadı hangileri arka arkaya takılıyor? Birde şu ürünlerin çıkma sürelerini gösteren bir mod var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Letsqond

    Konuyu biraz hortlatmış olucam ama şu sayfaya kadar herkes palet görevlerini es geçin demiş neden ki? ben O kırmızı araçla palet görevlerini çok rahat yapıyorum aslında yanlış bilgilendirme

    Her neyse, oyunda en gıcık olduğum tek nokta var kariyer modu "normal" da başladım. Oyuna direk bankaya 80.000$ borçlu başlatıyor oyun zor bela o parayı ödedik sonunda :D soruma gelince şu römorkları arka arkaya nasıl takıyoruz bende 24200LT alan römork var ikincisini denedim olmadı hangileri arka arkaya takılıyor? Birde şu ürünlerin çıkma sürelerini gösteren bir mod var mı acaba?

    Hocam daha dün mesaj atılmış konuyu hortlatmadın merak etme, palet görevlerini es geçmenin sebebi görevin olay yerine gitmesi, paleti alması, hedef noktasına götürmesi toplam yaklaşık 10 dakika zaman alması, çim görevinin yerlerinin sabit olması ve görevin 16 saniyede bitirilmesi olabilir mi acaba?

    24200 lt olanın bir altındaki 21000 litrelik Kröger Agroliner HKD 302 alırsan tren yapabilirsin, dediğin mod var mı hiç rastlamadım ama ihtiyaç duyulmuyor ürünler genelde 18-22 saat arasında biçilebilir hale geliyor, çim daha kısa 12 saat gibi, değişkenlik göstermediği için moda ne gerek var anlamadım.




  • biz daha yeni çiftçiyiz hocam oyunu kuralı 1 hafta olmadı bile bütün sayfaları okudum buradaki baya engin bilgiler içeriyor, Palet görevlerini söylememin sebebi 2 tane tarlam var 15-16 ee onlar çıkana kadar, zaman boş Şu da bir gerçek hangi görevi çok yapıyorsan daha çok o görevden geliyor
  • Hocam amaç da bu zaten, saatte en fazla 5 palet, 20 çim görevi yapabilirsin, hangisi çok.

    Oyunda daha yenisin tabi palet görevleri zevklidir şimdi, zevkini çıkarana kadar oyna tadını çıkar, hepimiz yaptık, sonradan daha hızlı para kazanmak istiyorsun, diğer işlere el atıyorsun, oyun böylece gelişiyor.
  • romörkleri arka arkaya takmayı kolaylaştıran bir mod var. daha önce verildimi bilmiyorum ama şu linkten indirebilirsiniz.
    http://ls2013-mod.com/?p=2538
  • Hocam bir sorum daha var şimdi baktım da D&R de oyunda %15 indirim var http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Farming-Simulator-2013-PC//Oyunlar/Simulasyon/urunno=0000000420235 aslında oyunu orjinal alıp multi oynamak istiyorum sanırım bunu alabilirim lakin ben steam kullanıcısıyım ve steam da baya pahalı oyun. Burada ki fiyatı hoşuma gitti buradan alsam kutulu mu yoksa k.e.y veriyorlar? Birde bunu buradan alıp keyi steam dan aktif edebilir miyim? ETS2 de öyle yapmıştım da




  • Bende DR den aldım 39 liraya ama Key'i steamda aktif edemdim. Zaten multi dersen oyunun serverindan da oynarsın. Multide tek başına oynadığın oyunu açıyorsun, örnek biz gelip senin tarlanda çalışıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayan aktif olarak bulabilir miyiz ? peki ben her gün oynuyorum
  • @a.beyol süpersin. böyle bir şey arıyordum, saol.
  • @Terranfan Hocam ben sürekli palet görevi yapıyordum. Şimdi daha hızlı para kazanmak için görev süresini 2 dakikaya indirdim. Fakat sürekli Palet görevi geliyor çim görevi çok seyrek geliyor ne yapabilirim? Palet görevlerini iptal ediyorum. Ama çimde gelmiyor Birde hocam o gaz istasyonlarına silaj dökülen yere ben patates dökmüştüm kabul edip para vermişti bu normal mi? Eğer normal ise oradan alabileceğimiz bir şey var mı? Sıvı gübre vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Letsqond -- 4 Mayıs 2013; 15:44:46 >
  • oyunu tekrar yükledim, zor seviyede daha zevkli mazot yetişmiyor batıcam galiba.
  • arkadaşlar farming simulator classics yayınlanmış. eski traktör ve ekipmanları sevenler icin. ama nasıl yükleniyo bilen varmı? indirdim eklentiyi 55 mb boyutu.. napıcaz? birde ot toplama romörküna saman doldurdum ama boşaltamıyorum hiçbir yere. nereye götürsem burası saman boşaltma yeri değil diyo.
  • @Letsqond çim görevi random işte geldikçe yapıyorsun 5 dakkada bir gelir, sadece çim gelsin ayarı yok malesef. İnek al 20 30 tane onların bakımıyla ugraşırken zaman geçer hem sütten para gelir. Oraya patates dökmek hiç aklıma gelmemişti nerden aklına geldi patates kabul etmemesi lazım diye biliyorum ama olmaz diye bilgi de olmadıgından yeni bişi buldun veya bug buldun.

    Gaz istasyonuna ürün döktügünde para veriyor ve sol taraftaki büyük tankda sıvı gaz birikiyor, bedava alıp kullanabilirsin.

    @White Devil şu düzenlenmiş map'te ben de öle bişi yapicam galiba parayı harcicak yer kalmadı heryer rüzgar gülü doldu.

    @havazin hocam normal mod gibi belgelerim'den "..\My Games\FarmingSimulator2013\mods" klasörüne atıyorsun oyunu açınca görmesi lazım, map mi araç paketi mi bilmiyorum ama zip dosyanın içine bakıp anlayabilirsin, çözemezsen dosya linkini buraya koy bakıp bilgi verebiliriz. Ot toplama aracı saman doldurmayı lazım nasıl becerdin hocam valla bu gençlik çok fena, olmicak işler başarıyolar, gaz istasyonuna patates, ot makinasına saman onu inek çiftligine götür tarla tarafındaki yemleme bölümüne dök bakalım.




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.