Şimdi Ara

Sony, 2011 Xperia'lara Jelly Bean gelmeyeceğine dair açıklamayı reddetti ve özür diledi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki habere göre 2011 Xperia'lara Android 4.1 Jelly Bean gelmeyecekti, fakat aynı sayfada(Sony UK) bugün farklı şeyler paylaşıldı.
     Sony, 2011 Xperia'lara Jelly Bean gelmeyeceğine dair açıklamayı reddetti ve özür diledi!

Burada da görüldüğü gibi Sony sayfa yöneticisi konu ile ilgili açıklamadan dolayı özür dilemiş ve konuyla ilgili çok fazla soru aldıklarını belirtmiş. Ayrıca söylenen "Jelly Bean Güncelleme gelmeyecek" açıklamasına da "maalesef bir hata" denmiş. Yeni android sürümünün cihazlarda test edildiğini de eklemiş. Sonuç olarak ICS ile JB'nin donanım ihtiyacı aynı, dolayısıyla JB'nin gelmemesi için hiç bir sebep yok, son olarak gelişmeleriBuradaki Xperia Blog'undan öğrenebilirsiniz.

Kaynak:http://talk.sonymobile.com/thread/46817

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 31 Temmuz 2012; 6:19:27 >

• biz de oyle dusunuyorduk zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sony kadar oynak firma yok. Önce gelmeyecek sonra gelecek. Baktılar tepkiler geliyor. e verelim jelili beanı olsun gitsine bıraktılar, olayı
  • Adam çok kızmış, vermiş veriştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Bu Sony kadar oynak firma yok. Önce gelmeyecek sonra gelecek. Baktılar tepkiler geliyor. e verelim jelili beanı olsun gitsine bıraktılar, olayı

2. X10 vakasi..

• Aynen valla
  • Bende şuanda Neo V var güncelleme alırsa çok iyi olur bakalım zaman ne göstercek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel haber sonye guvenim tam

• ICS ile uğraşmayı bıraksınlar, tüm 2011 ve 2012 Xperialara JB güncellemesi getirmek için uğraşsınlar bence.

Çünkü,
    GB = windows XP
    ICS = windows Vista
    JB = windows 7
  • yeni aldık sayılır bide telefonu S2 alacak diyorlar bide bizim ne suçumuz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

ICS ile uğraşmayı bıraksınlar, tüm 2011 ve 2012 Xperialara JB güncellemesi getirmek için uğraşsınlar bence.

Çünkü,
    GB = windows XP
    ICS = windows Vista
    JB = windows 7

Çok doğru bir örnekleme olmuş. O zaman;

Eclair=windows 2000
    Donut=windows 98

diyelim. İşin ilginç tarafı xperia x10 bu üç işletim sistemi güncellemesini (donut, eclair, gingerbread) gördü.
  • Vermeyeceklerdi aslında ama baktılar tepki alıyorlar geri adım attılar. Daha geçen yılın cihazı bunlar üstelik donanımları da yetiyor. Neyin desteğini kesiyorsun demezler mi adama!

Gerisini HTC düşünsün. Desire HD'ye hala güncelleme vermeyeceğim diyorsa kendi bilir. Desire HD 2011 Xpr. serisiyle aynı donanıma ve işlemciye sahip. Üstelik RAM'i de daha fazla. Dolayısıyla HTC kimseyi kandırmaya kalkmasın yemezler efendim yemezler. Buna rağmen vermiyorsa zaten tercih edilebilirliğini azaltacaktır. Ki aynı şeyi Samsung da Galaxy S için yaptı. ICS'yi getirmedi. Kendisiyle tamamen aynı donanıma sahip Nexus S bugün JB'e güncellendi. Adam HTC veya Samsung alacakken sırf bu yüzden gider Sony alır. Sony en azından tepki alınca geri adım atmasını biliyor tüketiciyi dinliyor ama HTC ve Samsung aynı duyarlılığı göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 31 Temmuz 2012; 4:37:24 >
  • JB Portlarını çalıştıran Cihaz Orginalinide Çalıştırır Sony Güzel Kıvırdı Yoksa Milyonlarca Mail ile uğraşmak zorunda kalırdı :)
    JB çıkana Kadar tekrar GB geçiyorum JB de ICS gibi olmaz inş
  • Oooooooleeeeeey Siz oyuncaklarınızla oynamaya devam edin, sony bi tane Samsung htc hikaye, tek gerçek sony

• Yalnız bakıyorum da herkes JB gelecek diye sevinmiş ama ortada henüz kesinleşmiş bir bilgi yok. Sony bu haberi yalanladı ama hala testler devam ediyor. İnşallah bir aksilik çıkmaz da gelir JB, ama şu an kesin bir bilgi yok. Edit: Kaynak Eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 31 Temmuz 2012; 6:19:55 >
  • JB nin Arc S icin Alpha verisonu xda da mevcut dileyenler test edebilir ama kesinlikle stabilite beklemeyin.
  • Umarım ICS gibi hüsranla sonuclanmaz. Aylarca ICS bekledigimize hala yanıyorum.

GB kadar stabilite ve symbian daki gibi gercek multitasking olsa yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Temmuz 2012; 13:01:45 >
  • Bende yalanlamayı yeni gördüm, üzülüp duruyordum ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Bu Sony kadar oynak firma yok. Önce gelmeyecek sonra gelecek. Baktılar tepkiler geliyor. e verelim jelili beanı olsun gitsine bıraktılar, olayı

2. X10 vakasi..

• Resmi olarak gelmese de Android'i fabrika çıkışı kullanmadığımız için illaki JB'ye geçiririz.
    XDA'da başladılar, bitirecekler neredeyse JB işini.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.