Şimdi Ara

newtonunkafasi 30 Temmuz misli kuponu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  newtonunkafasi 30 Temmuz misli kuponu!

İsteyenler Hacken maçında 1 verebilir.
    Ama sonuçta top bu rakip 1 gol atar hackenin 2 gol atması gerekir işi yokuşa gider falan üst daha mantıklı bir tercih.

Fatih Bayram olayı: Bazı arkadaşlar illa referans vermemi istiyor da fatih bayramla düşüncelerimiz aynı olamaz mı? yani bir maça o üst diyorsa bende üst diyemem mi? Tabii ki etkileşim var ancak o oynadı paylaştı diye aynı şeyleri düşünüp paylaşamaz mıyım mantıklı gelmese kupon kendim misli basmam zaten.

Hiç yoktan DH'de verdiğim 4 misli kuponundan 3'ü tuttu. Fatih Bayramın F'sini bilmeyenler para kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Aldo -- 30 Temmuz 2012; 18:02:46 >

• Üstad geç verdin kuponu Inter Turku macını kaçırdım.Yerine yazabileceğim maç var mı?Bu arada dünkü tutan kupon için teşekkürler 20misli oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiger35 -- 30 Temmuz 2012; 18:40:02 >

Orijinalden alıntı: Tiger35

Üstad geç verdin kuponu Inter Turku macını kaçırdım.Yerine yazabileceğim maç var mı?Bu arada dünkü tutan kupon için teşekkürler 20misli oynamıştım.

Evet öyle oldu ya. Kupon paylaşmayacaktım bugün zaten.

eklesem nasıl olur inter turku maçının yerine?

Orijinalden alıntı: Tiger35

Valerenga-Brann kg var

eklesem nasıl olur inter turku maçının yerine?

3 seçenek söyleyeyim üçüde tutacak bence senin kafana hangisi yatıyorsa onu oyna;

Velerenga yani MS1, Üst, KGvar

Zaten çoğunluk 'Inter Turku Mariehamn' maçını kaçırmıştı zararı yok diyebilirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.