Şimdi Ara

Dragon's Dogma Bir Milyonu Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
         Daha önce Dragon's Dogma'nın Capcom adına iyi bir başarı olduğunu ve 1 milyon adet dağıtıldığını haber etmiştik. Bugün ise dağıtımcıdan gelen haberlere göre oyunun 1 milyon adet satış rakamını geçtiği bildirildi. Mali yılın ilk çeyreğinde Capcom'a iyi bir kazanç sağladığı söyleniyor.

Firmanın aynı zamanda dijital indirmelerden sağladığı kazancın arttırdığı gözlemleniyor. Digital Contents'in yaptığı duyuruya göre 175 Milyon Dolar'lık satış yapılmış. Bu dijital içeriklere DLC paketlerinin katkısı büyük olsa gerek.

• benim pek hoşuma gitmemişti oysa ki.
  • Bende pek beğenmedim açıkcası.En önemlisi co-op özelliği yok bu tür bir oyunda
  • alakalı alakasız her oyuna co-op olsun diye diye oyun piyasasını berbat ettiniz. bu nesilde oyun piyasası çamura döndü böyleleri yüzünden, gelecek nesilde daha da berbat olacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine bi monster hunter çıkarsalardı ya oyun rezalet olmuş sırf para verdim diye zorla 2 kez bitirdim 3 günde

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll

alakalı alakasız her oyuna co-op olsun diye diye oyun piyasasını berbat ettiniz. bu nesilde oyun piyasası çamura döndü böyleleri yüzünden, gelecek nesilde daha da berbat olacak.

Nick'inin anlamını sonuna kadar hakediyorsun

Heralde bizde her oyuna co-op olsun demiyoruz.Ama olacak oyun var olmayacak oyun var.

Gidip biz max payne'e co-op istemiyoruz heralde.

Boyle bir savaş oyunu yapıyorsan co-op'da yapmak zorundasın sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce RPG Oyunları'nda multiplayer olurmu onu öğren. RPG dediğin oyunda single hikaye ağırlıklı olur
  • Capcom oyunun etinden sütünden doyasıya yararlandığında PC ye de gelir diye düşünüyorum. Yanılıyorda olabilirim tabi :)

• Dragon's Dogma ve savaş oyunu !?!?

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll

alakalı alakasız her oyuna co-op olsun diye diye oyun piyasasını berbat ettiniz. bu nesilde oyun piyasası çamura döndü böyleleri yüzünden, gelecek nesilde daha da berbat olacak.

Nick'inin anlamını sonuna kadar hakediyorsun

Heralde bizde her oyuna co-op olsun demiyoruz.Ama olacak oyun var olmayacak oyun var.

Gidip biz max payne'e co-op istemiyoruz heralde.

Boyle bir savaş oyunu yapıyorsan co-op'da yapmak zorundasın sen.

• oyun super rpg olmasıda ayrı bir güzellik katmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.