Şimdi Ara

Motorola Xoom Wi-Fi tableti Jelly Bean güncellemesi almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Google'ın Android 4.1 Jelly Bean tanıtımı esnasında, güncellemeyi ilk alacak modeller arasında sayılan Motorola Xoom, güncellemeyi almaya başladı.




    Kullanıcıların raporları doğrultusunda yaklaşık 5 gün önce Motorola Xoom WiFi modeli için güncellemenin başladığı belirtiliyor. Güncelleme Motorola'nın geri bildirim ağına üye olan kullanıcılar için dağıtılıyor ve test edilme amacını güdüyor. ABD içerisinde satılan Motorola Xoom WiFi modelleri için başlayan güncelleme kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara ulaşmış olacak.




    Diğer ülkelerde satılan Motorola Xoom WiFi modellerinin ise yine önümüzdeki hafta içerisinde güncellemeyi almaya başlaması bekleniyor.




    Motorola Xoom 3G versiyonunun ise ne zaman güncelleme alacağı konusunda bir bilgi yok.  

     








  • Xoom ile atrix'in donanim özellikleri neredeyse aynı, atrix içinde direk 4.1 yada 410 dan sonra 4.1 güncellemesini verirlermi acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo5558

    Xoom ile atrix'in donanim özellikleri neredeyse aynı, atrix içinde direk 4.1 yada 410 dan sonra 4.1 güncellemesini verirlermi acaba?

    Xoom google in urettigi bir tablet oldugu icin jb guncellemesi aliyor yoksa alamazdi yani atrix almayacak. Ics gelirse bile iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xoom aliyor xoom 2 de daha hic bir hareketlilik yok bu nasil bir istir motorolacim

  • xoom alıyorda wifi alıyor :D 3g yine üvey kaldı .. zaten xoom 2 iyice çöp muamelesi , ona ics bile gelmedi daha demi?(resmi)

  • Elalem eski modelden desteği çeker bunlar yenisinden
  • Yeni model isim olarak 2 ama ozellikleri 1 den kotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xoom 2 de durum nedir arkadaslar nasil 1 den kotu ozellik olarak tt yine cakti diyosunuz yani elde kalmis mali bize...

  • Custom rom yok, ozellikleri kisilmis ve ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xoom 2 eski model değil aslında özellikleri açısından artısı var 1.2 ghz lik işlemcisi var normal xoomda 1ghz di ve xoom2 de gorilla ıps ekran var..
    eskiler tft ekran gerçi bir nesil ıps gelmiş ama onlardada gorilla özelliği yok gene.. ayrıca ekstra artısı normal xooma göre ince ..
    eksisi hepsi 16 gb sd card girişleri yok usb girişleride yok galiba ondan emin değilim motorola çünkü elinden geldiğince xoom2 yi ince tasarlamaya çalışmış pek çok slotdan kısıtlamış.. motorolanın sitesindede zaten xoom2 diye bir şey yok xoom with wifi ve familiy edition var..

    Ama düşüncem şudurki google kimseyi madur bırakmaz.. adamların ellerinde yüzlerce yazılımcı var bu tabletlere güncelleme hizmeti vermesi google ı ne yorar nede çok zorlar bence bütün motorola ürünlerine destek vericeklerdir kastettiğim tabletler.. cep telefonu kısmı ayrı bir olay..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.