Şimdi Ara

Windows 8'in final duvar kağıdı ve kilit ekranı görselleri internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

    Piyasaya çıkışına sayılı bir zaman kala Windows 8 üzerinde çalışmalar son hızla devam ederken, işletim sisteminin final sürümündeki duvar kağıdı ve kilit ekranına ait olduğu iddia edilen görseller internete sızdırıldı.




    Win8China sitesinin elde ettiği bilgilere göre Windows 8'in RTM sürümü 9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247 yapı numarasını aldı. Daha önce bu sürümün 8888 ile başlayan yapı numarasını temel alacağı konuşuluyordu. Ancak Microsoft'un iç yapı sürecinin karmaşıklığı nedeniyle ekip 9200 yapı numarasını seçmek zorunda kaldı.




    Yapı üzerindeki yerelleştirme kontrolleri ve doğrulamaların ardından gelecek hafta RTM sürümünün duyurulması bekleniyor. Site bu yapı içerisinde muhtemelen duvar kağıdı ve kilit ekranı için kullanılacak final görsellerini de internette paylaşmış. Yukarıdaki görsel duvar kağıdı iken alttaki görsel kilit ekranı olarak kullanılacak.

     








     







  • iyi çekmişler ama pek beğendiğimi söyleyemem, wallbaseden daha iyisini bulurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende windows 8 almak için bu haberi bekliyordum. artık eminim orjinal windows 8 alacağım. :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 29 Temmuz 2012; 14:09:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    Bende windows 8 almak için bu haberi bekliyordum. artık emiim orjinal windows 8 alacağım. :S

    Haha bu da var tabii sonuna kadar katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amedra

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykorogluBende windows 8 almak için bu haberi bekliyordum. artık emiim orjinal windows 8 alacağım. :S
    Haha bu da var tabii sonuna kadar katılıyorum


    katılmayanlar var :) halbuki bir işletim sistemi alınacaksa en başta duvar kağıdına bakmalı. misal linux neden yaygınlaşamadı? işte bu yüzden. duvar kağıdı çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 29 Temmuz 2012; 14:09:09 >
  • Doğadan ilham aldı, sizin için tasarlandı... :))

  • Window8 ARM sürümü yine satışa çıkmayacakmış, bu kaçıncıdır böyle be? Kendimi kandırılmış hissediyorum.

  • Gel görki onsuzda yapamazlar tabi bu arada abuk sabuk konuşmayıda

  • Win7 için de aynı zırvalıkları duyduk, %80 ilgi çekmek için hazırlanan fake görseller ve amaçlarına ulaştılar.
  • papatyayı severimde o resimdeki nasıl bir papatyadır öyle... insan şöyle yaprakrakları gür semiz bir çiçek resmi koyar.. bu nedir böyle.. cılız yapraklarıyla neredeyse koptu kopacak niye koymuşlar böyle bir resmi...madem ki çiçek resmi koyacan bulsana şöyle gür bir tane resimde bakanların içini açsın..

  • 9200 veya daha üst yapı olabilir...

    Microsoft duvar kağıtlarından ne yorum çıkabilir ki? Bu kadar saf olmayın...

    RTM safhasına geçildiği söyleniyor... 2-3 gün sonra ayrıntılar gelecekmiş...

    RTM safhası demek büyük firmalara RTM ilk safhasındaki işletim sistemlerin gönderilmesi demektir. Bu da bize şu anlamı ifade eder : DELL Samsung HP Asus gibi firmalar windows 8 li ürünleri kısa sürede tanıtacakları anlamı çıkıyor...


    Yeni ürünler özellikle dokunmatikli dizüstü ve slate tabletlede tanıtım patlaması olabilir...

  • En ufak şeye kusur bulanlar yakında, windows yükledikten sonra..

    "Abi, bu pencerelerde pimapen yazısı göremedim..İade etmek istiyorum" diyen çıkarsa hiç şaşırmam, fazla absürd oldu ama tamam sakinim.
  • ARM sürümünde çark ettiler, Vistadan beridir ARM sürüm sözü veriyor Microsoft, Windows7 arm sürümü için geldi geliyor diye yeminler ettiler konferanslarda, sonra özür bile dilemeden o da iptal edildi, Window8 için de o kadar arm desteği ve sürümü sözü geldi, şimdi çıkmış sadece üreticilere vereceğiz deniyor, yıllardır arm sürümü bekleyen birisi olarak soruyorum, bunu âdil bulan biri var mı burada?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraKanarya
    ARM sürümünde çark ettiler, Vistadan beridir ARM sürüm sözü veriyor Microsoft, Windows7 arm sürümü için geldi geliyor diye yeminler ettiler konferanslarda, sonra özür bile dilemeden o da iptal edildi, Window8 için de o kadar arm desteği ve sürümü sözü geldi, şimdi çıkmış sadece üreticilere vereceğiz deniyor, yıllardır arm sürümü bekleyen birisi olarak soruyorum, bunu âdil bulan biri var mı burada?

    Bimeksde, gıda marketlerinde falan 285 liraya satılan dokunmatik ekranlı, çift çekirdek 1.6 ghz işlemcili, ddr3 ramli, internetli Readpad'lara İnsanlar Windows8'in ARM sürümünü kurabileceklerini bilmiyorlar. Aynı ayarda tablete 1500lira verip almak daha kolay.

  • Tek kelimeyle iğrenç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Amedra
    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykorogluBende windows 8 almak için bu haberi bekliyordum. artık emiim orjinal windows 8 alacağım. :S
    Haha bu da var tabii sonuna kadar katılıyorum
    katılmayanlar var :) halbuki bir işletim sistemi alınacaksa en başta duvar kağıdına bakmalı. misal linux neden yaygınlaşamadı? işte bu yüzden. duvar kağıdı çok önemli.


    Bunca espriyi anlamayıp eksi basanlar kimdir çok merak ediyorum. Ya da anladığı halde MS fanboy olduğu için yediremeyenler mi deseydim...





  • Microsoftu iyisile kötüsüyle çok başarılı buluyorum. Sadece işletim sistemi değil ofis ve diğer alanlarda da oldukça başarılılar çünkü mobilite dışında her alanda benim bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Windows8 için çok şey söylendi iyi veya kötü hatta çoğu kişi umutsuz. Bence durum hiçte sanıldığı gibi değil. Ultrabooklar, dokunmatik ekranlı notebooklar ve yapabilirlerse uzun ömürlü tabletlerle çok büyük bir başarı yakalayacaklarını düşünüyorum ve windows8 i sabırsızlıkla bekliyorum.

  • İlk defa bir sürümü merakla bekliyorum. Duvar kağıtları bence güzel.

  • Elden bırakmazlar armudun sapı üzümün çekirdeği Misali

  • Görsellikle alakalı başlık giriyorsunuz, haberde "
    Win8China sitesinin elde ettiği bilgilere göre Windows 8'in RTM sürümü 9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247 yapı numarasını aldı. Daha önce bu sürümün 8888 ile başlayan yapı numarasını temel alacağı konuşuluyordu. Ancak Microsoft'un iç yapı sürecinin karmaşıklığı nedeniyle ekip 9200 yapı numarasını seçmek zorunda kaldı." gibi gereksiz bilgiler. Cık cık cık

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.