Şimdi Ara

İYİ Kİ DOĞDUN KRAL HAKAN ŞÜKÜR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET BEYLER BUGÜN KRALIN DOĞUM GÜNÜ O TÜRK FUTBOLUNUN EN BÜYÜK OYUNCUSU GELMİŞ GEÇMİŞ LEFTER FALAN HİKAYE İŞTE KRAAAAL

• iyiki doğdun kral
  • İyi ki doğmuşsun kral birde siyasilere prim yapmasan...
  •  İYİ Kİ DOĞDUN KRAL HAKAN ŞÜKÜR !

Herşeyinle dört dörtlük insansın hakan büyüksün.
  • Konuyu açarken Lefter'e laf atmasaydın keşke.
    İyi ki doğdun kral.
  • lefter gibi bi efsaneye dil uzatmak saygısızlık oldu....
  • ooooooo Kral hakan Şükür seni çekemeyen bütün ..... suratına tükür.
    İyi ki doğdun Kral.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hakan şükür battı sanki
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

furkanfc

Lefter büyük topçu olabilir ama Hakan Şükür kadar adam değildir.Allah rahmet eylesin.
    kendisi 1951'de sırf galatasaray şampiyon olmasın diye beşiktaş maçına fenerbahçe'de oynamayan 2 futbolcunun oynatılmasına ses çıkarmadığı gibi, galatasaray'ın şampiyon olmaması için elinden geleni yapıp kazanılan bir penaltıyı da bilerek auta atmıştır.
    Hakan Şükürün futbolculuğuyla ilgileniyorum,siyasi görüşünü sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

furkanfc

Lefter büyük topçu olabilir ama Hakan Şükür kadar adam değildir.Allah rahmet eylesin.
    kendisi 1951'de sırf galatasaray şampiyon olmasın diye beşiktaş maçına fenerbahçe'de oynamayan 2 futbolcunun oynatılmasına ses çıkarmadığı gibi, galatasaray'ın şampiyon olmaması için elinden geleni yapıp kazanılan bir penaltıyı da bilerek auta atmıştır.
    Hakan Şükürün futbolculuğuyla ilgileniyorum,siyasi görüşünü sevmiyorum.

benim içinde HAKAN ŞÜKÜR gelmiş geçmiş en büyük efsanedir...hiç bir futbolcu onun o kadar büyük değildir...ama lefterin kişiliği değil futbolculuğu efsanedir...dil uzatmak saygısızlık bence ayrıca konu çok farklı gereksiz bize yakışmıyor dil uzatmak....

• Biz Metin Oktay'ı göremedik, üzüldük derken sen çıktın abi. Bana Galatasaray'ı sevdirdin. Gol attığında evi, stadı, kahveyi inletir, her golünden sonra "şüküüüüüür" diye bağıran anonsçu ile coşardım. Çok güzel zaman geçirdik biz seninle abi, 20.45'te senle beraber ağladık, Leedste tarih yazdık. Zıplayınca kalecinin ellerinden topu almanı sevdik KRAL !

Bu alemde tek kral sensin boğazın boğası iyi ki doğdun. Türk Tarihinin En iyi futbolcusu. KRAL HAKAN ŞÜKÜR
  • quote:

furkanfc

Ben bu yazıları okumadan önce Lefter'e saygım büyüktü ,kişiliğide saygın biri sanıyordum.Bunları okudum futboluna saygım var ama kişiliğine hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Biz Metin Oktay'ı göremedik, üzüldük derken sen çıktın abi. Bana Galatasaray'ı sevdirdin. Gol attığında evi, stadı, kahveyi inletir, her golünden sonra "şüküüüüüür" diye bağıran anonsçu ile coşardım. Çok güzel zaman geçirdik biz seninle abi, 20.45'te senle beraber ağladık, Leedste tarih yazdık. Zıplayınca kalecinin ellerinden topu almanı sevdik KRAL !

Bu alemde tek kral sensin boğazın boğası iyi ki doğdun. Türk Tarihinin En iyi futbolcusu. KRAL HAKAN ŞÜKÜR

• quote:

Biz Metin Oktay'ı göremedik, üzüldük derken sen çıktın abi. Bana Galatasaray'ı sevdirdin. Gol attığında evi, stadı, kahveyi inletir, her golünden sonra "şüküüüüüür" diye bağıran anonsçu ile coşardım. Çok güzel zaman geçirdik biz seninle abi, 20.45'te senle beraber ağladık, Leedste tarih yazdık. Zıplayınca kalecinin ellerinden topu almanı sevdik KRAL !

İyi ki doğdun Kral.
  • quote:

Ali Sami Yen

• quote:

• Epic fail olmuş konu. Hakan Şükür'ün doğum günü 1 Eylül.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Epic fail olmuş konu. Hakan Şükür'ün doğum günü 1 Eylül.

yok hocam gerçek doğum günü bugünmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Epic fail olmuş konu. Hakan Şükür'ün doğum günü 1 Eylül.

Ben de 2 Eylül diye hatırlıyordum, onu söylemek için girdim konuya senin mesajı gördüm
  • Ceza sahasına doğru, rakibi döndürmemek lazım, güzel...
    Pas yerden, Hagi nefis döndü yine... Hakan kaçtı, Hakan'a iyi bir pas... Hakan şükür açı biraz dar ama... Hakan gitti, Hakan sıyrılacak, Hakan bir çalım daha, çevçeveyi gördü, Hakan vurdu gooolll, gooolll, gooolll, gol gol gol gol... Kim attı, kral attı... Hem de Leeds de, Elland Road da, ingiltere'de kralın imzası bu, kralın imzası... Hagi, Hagi, muhteşem bir pas, kral gidiyor, kral gole gidiyor, kral düzeltiyor, ikinciyi düzeltiyor, üçüncüde çakıyor, çivi gibi çakıyor, kral çakıyor, Galatasaray 2-1 önde, Hakan Şükür, Hakan Şükür, Hakan Şükür... işte kral..
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.