Şimdi Ara

Orc: Vengeance ile zindanlara geri dönmenin vakti geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj












  •  Big Cave Games tarafından geliştirilen ve Chillingo tarafından yayıncılığı üstlenilen rpg-macera türündeki 'ORC: Vengeance', geçtiğimiz günlerde Appstore'da yerini aldı.




    Bir Orc liderinin Karanlık Lord'a karşı verdiği mücadeleyi konu alan oyunda, Orc kardeşlerimizi kölelikten kurtarmaya ve Karanlık Lord'un yükselişine bir son vermeye çalışıyoruz. Kaliteli grafikleri ve zindan temalı mekan betimlemeleri ile dikkat çeken oyun, görsel anlamda oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Oyunun sunduğu karanlık atmosferi taşıyabilen müziklere ve seslere sahip olan oyun, ses konusunda etkileyici bir sunuma sahip olmasa da herhangi bir eksiklik hissettirmiyor.




    İzometrik bir kamera açısına sahip olan ORC: Vengeance'ta karakterimizi yönlendirmek için istediğimiz yere dokunmamız yetiyor. Bu kontrol sistemi ilerleyiş açısından herhangi bir zorluk çıkarmıyor, ancak özel saldırıları yaparken bazen istenilen verim alınamıyor. Kimi zaman karşımıza çıkan iblislere kimi zamanda büyük yaratıklara karşı mücadele vererek ilerlediğimiz oyunda, hikaye anlatımları mekanlarda yer verilen kitapçıklar ile sağlanıyor. Ayrıca oyunda, karakter geliştirme sistemi ve geniş bir silah yelpazesine de yer veriliyor. Ek olarak 'ORC: Vengeance' Retina ekran, iCloud eşzamanlama ve Game Center desteklerini de bünyesinde barındırıyor.




    Karanlık zindanlarda öfkeli bir Orc'u yöneterek Karanlık Lord'un yükselişi engellemek ve Orc kardeşlerinizi kölelikten kurtarmak istiyorsanız, ORC: Vengeance'a 2.99$'lık fiyat etiketi ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

     








     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    ORC: Vengeance'ın ekran görüntüleri
    ORC: Vengeance'ın ekran görüntüleri
    ORC: Vengeance'ın ekran görüntüleri
     

     








  • Oha kaçırılmaması gerekilen bir oyun, gerçekten süper.

    Oynanışı da zor değilmiş;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 28 Temmuz 2012; 20:22:34 >
  • Oyunu bugün aldım ve oynadım.Gerçekten çok etkilendim.Harbi oyun olmuş.Açıkçası çoğu kişi gameloftun oyunlarını sevsede ben nedense grafik dışında zevk almıyorum.Çünkü gameloft bana göre grafik dışında birşeye önem vermeyen paragöz bir firma.Oyuna dönecek olursak, oyunun grafikleri gayet güzel.O karanlık atmosferi gayet iyi veriyor.Oyunun oynarken diablo havası hissetmedim değil.Sesler de yeterli.Kontroler ise gayet kullanışlı, iyi düşünülmüş.Joystic koyup a ve b koyup yayınlamamşlar yani.İlerleyiş ise sıkıcı değil.Birçok grafik kalitesi yüksek oyunda oyunu açıp aaa güzel oyun diyip 15 dkye kapatırım ve az oynarım.Çünkü dediğim gibi sadece göz boyamak için yapılmış, ne seneryo, ne oynanış ne ilerleyiş var öyle oyunlarda.Sonuç olarak oyunun öneririm, fiyatıda gayet uygun.Bitiriceğim oyunlar arasında.Zaten bitirmek istediğimde 3 tane oyun vardı.Infinitty blade 1 ve 2 yi bitirdim şimdi bu.Sırada infinity blade dungeons ı merakla bekliyorum.Onun grafikleri çok daha güzele benziyor ve oynanışı daha iyi gibi.SOn olarak bir eksik söylemek gerekirse oyunda sınıf yok.Adı gibi bütün oyunu bir orcla oynuyoruz.Büyücü gibi karakterler olsaydı çok daha uzun bir oynanışa sahip olabilirdi.Yani alın!Özellikle Diablo severler alsın.Nerdeyse bir diablo olmuş diyebilirim.





  • Güzel,eğlenceli bir oyuna benziyor. Yalnızca Apple cihazlarına olması hariç kötü bir özelliği yok gibi duruyor.

  • Cok abartilcak bir oyuna benzemiyor demosunu yapip biraz icini gormemiz lazim ki daha guzel yorum yapalim bence.

  • bir android sever oladuğum halde tablette bu tarz kaliteli oyunlar için her zaman ipad tercihim olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sam.Fisher

    Güzel,eğlenceli bir oyuna benziyor. Yalnızca Apple cihazlarına olması hariç kötü bir özelliği yok gibi duruyor.


    Oda kötü bir özellik değil, Android kullanıcılarının şanssızlığı oluyor.Ama Androide de çıakcağını düşünüyorum.

  • bu baya baya diablo 3 e benzemiş. grafikler bile diablo 3 e yakın. ah blizzard 3 dolarlık oyunla diablo arasında fark bırakmadın. yazıklar olsun. yanarım yanarım 110 lirama yanarım.


    bu arada ios cihzlar için 0,99 dolara milyon tane oyun varken android için abidik gubidik oyunların 3-4 dolara satılması canımı sıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 29 Temmuz 2012; 1:24:04 >
  • Ben android düşmanı değilim ama iOs u daha cok seviyorum.Htc desire s ve ipad 2 kullanıyorum.iOsun en büyük üstünlüğü app store bana kalırsa.Özellikle bu tip oyunların sadece iOs yada androide geç çıkmasının sebebi androidte ayarlardan tek bir tik ile bütün kopya uygulamalara yol acması.Gelisitiriciler bu konuda cok sikayet ediyor.Cogu kisi bende dahil olmak uzere bir oyun veya program yaparsa app store u tercih eder.Ki ben ettim bile gerekli miktari oduyerek developer oldum.Ha tabi iOstada jb ile imzasiz uygulamalar yukleniyor fakat her jb kullanicisi installous kurmuyor. Sisteme mudahele eden cok guzeluygulama,ar var.Tabi bunun yanında uygulam indirende var ama androide oranla cok daha az.Sonuc olarak her ikiside guzel isletim sistemleri.

  • diablonun mobile versiyonu olmuş skiller bile aynı :)

  • Yakın zamanda çıkacak olan Infinnity Blade:Dungeons'a benzemiş sanki .Infinity Blade: Dungeons zamanında çıksaydı bu oyunların hiçbir şansı olmazdı:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsinapsis -- 29 Temmuz 2012; 4:42:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsis

    Yakın zamanda çıkacak olan Infinnity Blade:Dungeonsa benzemiş sanki .Infinity Blade: Dungeons zamanında çıksaydı bu oyunların hiçbir şansı olmazdı:


    yuhh muhteşem yaa cıkış tarihi bellimi peki ?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: akin_gs05

    quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsis

    Yakın zamanda çıkacak olan Infinnity Blade:Dungeonsa benzemiş sanki .Infinity Blade: Dungeons zamanında çıksaydı bu oyunların hiçbir şansı olmazdı:


    yuhh muhteşem yaa cıkış tarihi bellimi peki ?

    Ben rastlamadım bir tarihe. Ertelemeler var sanırım. Bu oyun ilk kez yeni ipad'in lansmanında gormustum aradan epey zaman geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3gs de kasar mı?
  • android içinde çıkar umarım çok güzel bir oyun
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afavar

    Oyunu bugün aldım ve oynadım.Gerçekten çok etkilendim.Harbi oyun olmuş.Açıkçası çoğu kişi gameloftun oyunlarını sevsede ben nedense grafik dışında zevk almıyorum.Çünkü gameloft bana göre grafik dışında birşeye önem vermeyen paragöz bir firma.Oyuna dönecek olursak, oyunun grafikleri gayet güzel.O karanlık atmosferi gayet iyi veriyor.Oyunun oynarken diablo havası hissetmedim değil.Sesler de yeterli.Kontroler ise gayet kullanışlı, iyi düşünülmüş.Joystic koyup a ve b koyup yayınlamamşlar yani.İlerleyiş ise sıkıcı değil.Birçok grafik kalitesi yüksek oyunda oyunu açıp aaa güzel oyun diyip 15 dkye kapatırım ve az oynarım.Çünkü dediğim gibi sadece göz boyamak için yapılmış, ne seneryo, ne oynanış ne ilerleyiş var öyle oyunlarda.Sonuç olarak oyunun öneririm, fiyatıda gayet uygun.Bitiriceğim oyunlar arasında.Zaten bitirmek istediğimde 3 tane oyun vardı.Infinitty blade 1 ve 2 yi bitirdim şimdi bu.Sırada infinity blade dungeons ı merakla bekliyorum.Onun grafikleri çok daha güzele benziyor ve oynanışı daha iyi gibi.SOn olarak bir eksik söylemek gerekirse oyunda sınıf yok.Adı gibi bütün oyunu bir orcla oynuyoruz.Büyücü gibi karakterler olsaydı çok daha uzun bir oynanışa sahip olabilirdi.Yani alın!Özellikle Diablo severler alsın.Nerdeyse bir diablo olmuş diyebilirim.

    Gameloft cidden tek grafik yapıyor. Mesela modern combat 3 te multide parayı basan adama karşı nerdeyse hiç şansın yok. Dungeon hunter 3 desen geçilmiyor zaten.




  • Oyun güzel fena değil.Kısa sürüyor ve eğer yine bir gameloft klasiği para verirsen oyuna aldığın silahlarla gözün kapalı ilerleyebiliyorsun.Ama fena değil hikayesi ve orcların yükselişi fena olmamış tavsiye ederim :)
  • fragmanda izlediğim kadarıyla mekanlar falan bir çakma diablo havası veriyor.

  • Vay be, bir yere kadar güzeldi ama sonrasında niyeyse sıktı ya. Artık oynamıyorum bunu yine de akşama kurcalayacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.