Şimdi Ara

HTC, Desire HD modeline ICS güncellemesi vermemesinin nedenini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • Uyumlu tüm akıllı telefon modellerini Android 4.0 Ice Cram Sandwich sürümüne güncellemeye başlayan HTC'nin Desire HD modelini güncellemeyeceğini açıklaması eleştirilere neden olmuştu. Firma Desire HD modeline neden güncelleme veremediklerini açıkladı.




    Resmi blogundan bir duyuru yapan HTC, Desire HD modelinde depolama belleğinin bölümlenmesinden kaynaklanan Android 4.0 için yer yetmeme durumunun meydana geldiğini belirtti. 




    Güncellemeyi kurmak için tüm kullanıcı verilerinin silinerek yeniden bölümleme yapılması gerektiğini ifade eden HTC, profesyonel kullanıcılar için bu bir sorun teşkil etmese de, standart kullanıcı için bunun istenmeyen bir durum olduğunu vurguluyor. Güncelleme yüklendiğinde bazı teknik sıkıntılar da meydana gelmiş. Android 4.0 güncellemesinin küçültülmesinin de fonksiyonellik açısından uygun olmayacağını düşünen HTC bu nedenle Desire HD modelini liste dışı bırakmış.




    Bununla birlikte Desire HD için bağımsız geliştiriciler tarafından yayınlanan Android 4.0 ROM'ları rahatlıkla bulunabiliyor.

     








  • desire hd kullanıcıların gazları alınmak istenmiş ama asıl amaç eski modelleri çıkarın elinizden bakın mis gibi kazık fiyatlarla yeni modellerimiz var onlarında tadına bakın demek istenmiş...

  • O zaman tebrik edelim

  • hem bi ton paraya bu telefonları satacaksın hemde çıkıp bellek yetmiyor diyeceksin senin hiç mi mühendisin yoktu bunu akıl edebilecek ?

  • O zaman tebrik edelim

  • Saçma bir açıklama olmuş, HTC böyle basit bir neden için güncelleme yayınlamamak yerine "Böyle böyle bir durum var, tüm kullanıcı verilerin silinecek, devam etmek istiyor musun?" şeklinde bir uyarı yapsa yeterli olurdu bence.
  • Bağımsız geliştirici mod yapan eleman yapıyorda koskoca firmasın çalışanın yokmuda yapamıyorsun ? en basit desire c modeli 600 mhz işlemci 512 bellek var,sen buna kalkıp android 4.0.4 üstüne sense 4.0 koyuyorsun,ama gül gibi desire hd modelini basıyorsun tekmeyi,sen desene ozaman desire c yeni çıktı,satıcam onu ondan ona koyuyorum önceki desire hd artık eskidi,koymacam desene en azından adam gibi açıklama yaparsın,böyle kıvırınca çokmu adam gibi oluyor ? kullanıcı bunları yer mi?

  • Apple'ın kıymetni bir kere daha anlamış olduk ;)

  • 2010 cihazi ondan vermek istemediler. Olayin ozu bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC One X için de bir kaç yıl geçsin yeni gelen güncellemeyi keseceklerdir eminim. Yenilerini satın alın diye yapıyorlar kesin. Yoksa bu olaydan bir sürü çıkış yolu mevcut, kullanıcıya sorup istek üzerine geçişlerin yaptırılması bile yapılabilirdi.
  • Biz de yedik.

  • Bunu her marka yapıyor,kimse apple'ı savunmasın,bkz ios6 iphone4e dahi kısıtlamalarla geliyor,maksat kullanıcılar yeni modele yönelsin, ha apple destek açısından diğer markalara göre daha iyi ama android telefonların büyük artısı, donanımı yettiği sürece marka destek vermese de açık kaynak olduğu için 10 yıl sonra bile güncellemelerden yararlanabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin o mühendislerinin ben ta... yeter lan yeter ş*r*f*s*zl*r



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 28 Temmuz 2012; 21:01:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denorath

    Apple'ın kıymetni bir kere daha anlamış olduk ;)

    ne alaka ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhdemir

    Bunu her marka yapıyor,kimse appleı savunmasın,bkz ios6 iphone4e dahi kısıtlamalarla geliyor,maksat kullanıcılar yeni modele yönelsin, ha apple destek açısından diğer markalara göre daha iyi ama android telefonların büyük artısı, donanımı yettiği sürece marka destek vermese de açık kaynak olduğu için 10 yıl sonra bile güncellemelerden yararlanabilirsiniz.


    Apple ın durumunda şaşılacak bir durum yok, iphone 4 tek çekirdekli zayıf grafik işlemcisi olan bir model. apple, htc gibi donanım yetmiyor deyip kestirip atabilirdi yalan yada doğru farketmeden.

    Onun yerine cihazın kaldırabileceği ölçüde yeni yazılım güncellemelerinden istifade ettiriyor. ios6 yi 3gs nin bile belli ölçüde alabilecek olması durumu gayet iyi özetler bence.

    ayrıca normal kullanıcılar yazılım güncellemelerini üreticiden almak isterler. sıradan bir adam forumlarda rom arayıp onu telefona yükleyebileceğinden haberszidir.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    android'li cihaz alacak olsam bu saatden sonra gidip htc lg gibi firmlara para yedirmem, ya gider google resmi ürünü alırım yada ilgili google ürünün üreten firmanın eş değer telefonunu alırım. Donanım canavarı telefonlar yazılım güncellemesi alamıyor bu ne rezillik arkadaş.

    telefona bin küsür lira para ver 2 sene dolmdan yazılım güncellemesinden mahrum kal müşteri memnuniyeti böylemi sağlanır ?





  • Sony'nin 512 MB RAM'li cihazları ICS alırken 768 MB RAM'e sahip cihaz donanımı yüzünden güncelleme alamıyor olması tamamen yalan. 512 MB RAM'li Nexus S JB bile almışken bunlar kimi keklemeye çalışıyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC ürünü kullanmasamda bu karara üzüldüm ve öfkelendim..

    512 MB RAM li Nexus S resmi olarak Android 4.1.1 alırken. 768 MB RAM li ve 1.5 GB ROM dahili hafızalı HTC Desire HD in Android 4.1 alamaması düşündürücü...

    Hiç olmazsa stock rom yayınlasalardı.. Sense arayüzü olmazsa olmazlardan olabilir ama işin ucunda hız stabilite güncel olma ön planda oldu mu Sense arayüz pekala feda edilebilir. Bu konuda HTC tecrübeli. Aynı tecrübeyi HTC Desire HD de de bekleriz...

  • Bahaneye bak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Sonynin 512 MB RAMli cihazları ICS alırken 768 MB RAMe sahip cihaz donanımı yüzünden güncelleme alamıyor olması tamamen yalan. 512 MB RAMli Nexus S JB bile almışken bunlar kimi keklemeye çalışıyorlar?


    Sony'yi kimse savunmasın artık lütfen, aylar öncesinden 2011 model xperialar ics alacak dediler, çıkmadan 1 ay önce ics vereceğiz ama yok performansınız şöyle düşecek böyle düşecek, buyrun 2012 modellerimizden alın çünkü ics tek çekirdekte performans vermeyecek dediler. Sonra da öyle bir ics verdiler ki telefon bildiğin kullanılmaz hale geldi, deli gibi kasmaya başladı. Şimdi de kalkmış jb vermeyeceğiz diyorlar, halbuki gb'den ics'ye geçmiş bir cihazın jb alamaması için hiçbir neden yok, çünkü jb büyük geliştirmelerle geliyor olsa da ics ile arasında nispeten az fark bulunan bir sistem. Sözün özü destek istiyorsanız nexus'tan gerisi yalan, ya da telefonun garantisini boşverip custom rom yükleyeceksiniz, aksi takdirde bütün üreticilerin yaptığı şey aynı





  • Tamamen yeni chazlarını satmak için söylenmiş bir laf.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.