Şimdi Ara

Total Recall filminin resmi oyunu, Android ve iOS platformları için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Arnold Schwarzenegger ve Sharon Stone'un başrolde yer aldığı 1990 yapımı Gerçeğe Çağrı (Total Recall) filminin 2012 versiyonu, iki hafta sonra gösterime girecek. Sony Pictures ile işbirliğine giden Jump Games, filmin resmi oyununu Android ve iOS platformları için yayınladı.

     

    2084 yılında geçen bilim kurgu gerilim filmi Total Recall, sıradan bir hayat süren fabrika işçisi Doug Quaid'i konu alıyor. Hayallerini gerçek anılarak çevirmek için Rekall şirketine başvuran Quaid, oluşan bir hata sonrası kendisini Bryan Cranston'ın (Breaking Bad - Walter White) liderliğindeki polis birliklerinden kaçarken bulur.

     

    Doug Quaid'in mücadelesini konu alan FPS ve RPG türündeki Total Recall oyunu, filmden alınan üç boyutlu grafiklerle donatılmış. İlk sürümü 8 görev içeren yapıma yakında 7 görev daha eklenecek. Bu görevlerde çok sayıda mühimmat kullanacak ve dünyanın merkezine doğru bir yolculuğa çıkacaksınız. 

     

    0.99$ fiyat etiketiyle satışa sunulan oyun, birçok içerikte kullanıcıyı uygulama içi satın alma hizmetine yönlendiriyor. Grafikleri bazı oyuncuları tatmin etmeyen Total Recall'u Google Play Store ve Apple App Store üzerinden satın alıp cihazınıza kurabilirsiniz. Filmin 10 Ağustos'ta çıkış yapacağını hatırlatalım.







  • helal olsun baya hızlı haber. tebrikler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    helal olsun baya hızlı haber. tebrikler


    Oyunla alakalı en eski haber 20 saat önce yapılmış. Jump Games ise kendi sayfasından 12 saat önce indirme bağlantılarını paylaştı. Şimdi kalkıp haberin geç yayınlandığına mı tepki gösteriyorsunuz? Binlerce uygulama yükleniyor bu içerik mağazalarını her gün hepsini kontrol mü etmeliyiz? Bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

  • Bilal Akgündüz ;
    Biz nasıl misafir üyeliklere alıştıysak sizde bunlara alışın.Her ağacın bir taşlayanı olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.