Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted - Insider Gameplay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayınlanan oynanış videosunda oyun içeriği ve açık dünya oynanışına şahit oluyoruz.

• dönüşlerdeki hissi eski serilere göre daha yakın hale getirmişler, beğendim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun ilk duyurulduğunda Criterion Games'e verilmesi için dua ettim. İyi ki de verilmiş. Süper bir oyun olacak. Demolar da ilki kadar kaliteli olursa tadından yenmez vallahi:)

• EA nin elinden kurtulan oyun taş gibi olmuş :)

• begenmedim

• Şahane gözüküyor.

• Albenisi var hoş gözüküyor:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Need For Speed: Hot Pursuit
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grafikler very very üst düzeyde :) Ekran görüntü kalitesi, çözünürlük çok iyi grafik motoru çok başarılı.. Çevre bakımından zengin bir ortam doğaçlamanın boy gösterilebileceği fırsatlar her şey çok güzel.. Tek korktuğum bu güzellikleri oynatabilecek güzelim sistemlerimiz. :)

• oyun baya iyi görünüyor ama hot pursuit ( ve burnout 3 )eziyetinden sonra ne başka nfs oyunu ne de başka criterion games oyunu almak istemiyorum... belki fiyatı 30TL'ye düşünce deneriz gerçi, hep de öyle oluyor...
  • İlk Most Wanted oyununun oynanışı çok doyurucuydu.Eski Most Wanted oyununun oynanışını alıp yeni grafiklerle bize verseler çok daha iyi olur.Şimdi yeni bir şey yapacağız diye oynanış sıradan,hızlıca yapılmış gibi(ki zaten öyle)olacak.NFS serisinin son oyunları hep fiyaskoydu.Bu kadar kötü oyun yaptıktan sonra herhalde yeni oyunda bir şeyler yaparlar...

• Oyunun grafikler süper ona laf yok :) fakat hot pursuit deki gibi senaryo modu olmazsa çok yazık olur bu oyuna :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.