Şimdi Ara

FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK! - İMZA KAMPANYASI!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK!

    Bildiğiniz gibi Türkiye Futbol federasyonu (TFF) geçtiğimiz yıl aldığı karar ile oyunlardaki lisans anlaşmalarını klüplere bırakmış ve bu olay sonucunda FIFA 12'de Türkiye Ligi'ne hasret kalmıştık. "FIFA 13'te Türkiye ligi olacak mı?" soruları merak edilirken beklenen açıklama EA Sports'un halkla ilişkiler sorumlusu Romily Broad'tan geldi.

    Takipçilerimizden Vüsal Yel, twitter hesabı üzerinden Broad'a beklenen soruyu iletmiş ve Broad'tan da bu konu ile ilgili açıklama gelmiş. "Korkarım, Türkiye ligi lisansına sahip değiliz" diyen Broad, "Geçtiğimiz yıl da bu lige sahip değildik. Malesef bazen bazı lig lisanslarında anlaşma sağlanmıyor." sözleriyle de bu konuya kesin bir nokta koymuş.

    Tabi yapılan açıklamanın Broad'ın kişisel sayfasından yapıldığını da hatırlatalım. Buna rağmen Türkiye liginin FIFA 13'te yer almayacağını da söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl sadece Galatasaray ile lisans problemi bulunmayan EA Sports'un bu sene hangi takımlara yer vereceği ise merak konusu. Muhtemelen Galatasaray'ın yer alacağı oyunda diğer büyük klüpleri de umarım görme şansına erişiriz.

    kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_13te_Turkiye_Ligi_Yok-29980.htm


    EVEET ŞİMDİ GEL GELELİM BİZİM FİFA 12'DE BECEREMEDİĞİMİZ İŞİ DAHA DA GEÇ OLMADAN HALLETMEYE!


    Creation Center bildiğiniz gibi türk takımlarını oyuna dahil etmemize yarasa da ranked match ve ultimate team'da oynamamıza izin vermiyor. O yüzden sende bize katıl! 3 ay önce düzenlenen anketlerde; ukrayna, arap, yunan ve türk liglerinin hangisini fifa 13'te görmek isterdiniz sorusu üzerine %37 gibi bir oy ile Türk ligi birinci olmuştu. Oyunda arap liginin bile olacağı resmi olarak açıklanmışken, Türk liginin olmaması büyük ayıp!

    Bu süreçte başta TFF ve EA Sports'a mail yağdırarak tepkimizi ortaya koymalıyız!


    TEK YAPMAMIZ GEREKEN AŞAĞIDAKİ ADRESLERE ŞU MAİLLERİ ATMAK.

    Mail Başlığı: Türk oyuncular için ACİL DURUM!


    Sayın TFF Yetkilileri,

    Dünyanın güzide liglerinden biri olan "Türkiye Süper Ligi" bildiğiniz gibi geçen sene dünya oyuncularının çoğunun oynadığı FIFA 12 oyununda yoktu. Biz Türk oyuncular olarak malesef bunu en üzücü şekilde karşıladık. Oyunun yapımcı firması (EA Sports) tarafından yapılan açıklama "Biz oyuna dünya liglerini eklerken, o ülkenin futbol federasyonundan izin alıyoruz, ancak Türkiye Futbol Federasyonu bizi izinleri vermedi ve bütün takımlarla tek tek anlaşmamız gerektiğini vurguladılar" ile de üzüntümüz bir o kadar arttı. Biz oyuncuları asıl rahatsız eden ise, göreve yeni gelen federasyonumuz tarafından EASPORTS firmasına kolaylık sağlanmadığı olmuştur. Neredeyse bütün büyük liglerde bu gibi lisans olaylarını ülkenin futbol federasyon'u çözmektedir ve ülkesinde ki futbol ve oyun severleri mağdur etmemektedir.

    Biz bugün itibari ile FIFA 13'te Türkiye Ligi olmadığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizde ve Dünyada bu oyunun milyonlarca kişi tarafından oynandığını düşündüğümüz de bu gelen haber bizi son derece rahatsız etmiştir.

    Futbolumuzun gelişmesini isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, FIFA gibi takımlarımızı ve ülkemizi daha fazla tanıtma olanağı olan bir oyunda gereken ilgiyi göstermeyip, Türk halkına ve oyun severlere karşı büyük bir ayıp içerisindedir.

    Oyunun çıkmasına 2 ay'dan az bir süre kala, bu sorunu çözebileceğinize olan inancımız tamdır.

    Gerekli yerlerle temasa geçip ülkemizi ve ülkemizdeki oyun severleri mağdur etmeyeceğinize inanıyoruz.

    Saygılar

    FIFA Severler!


    BU MAİLİ " iletisim@tff.org " adresine atıyoruz arkadaşlar.


    AŞAĞIDAKİ MAİL İSE EA SPORTS'A GÖNDERİLECEK!

    Mail Başlığı: Turkish Super League Request!


    Dear EA Sports Authorities,

    As you know "Turkish Super League" was not included to FIFA 12. Now, we have learned that FIFA 13 will not include "Turkish Super League". It's a very disappointing decision for all Turkish EA Sports FIFA players. We are estimating millions of players are playing EA Sports FIFA games in Turkey and we are very upset about this decision. Also there is millions of foreign gamers who wants the league in FIFA 13.

    This decision of EA Sports, whose game FIFA is being played by millions, is not acceptable by Turkish FIFA players. We are being aggrieved by this decision.

    Additionally, "Galatasaray" shouldn't be the only team which is included in game. Because many other teams has world class players in their squad, such as "Fenerbahce" and "Besiktas".

    As you know, in Besiktas's squad there are world class players, such as Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes and also Galatasaray, Fenerbahce and Trabzonspor has Alex, Niang, Kuyt, Elmander, Baros, Melo, Zokora etc. and they are being respected by many football authorities. Omitting these players in club modes will be a big loss for both Turkish and worldwide players.

    Also, we loved creation center application for FIFA 12 but unfortunately we are not able to play ranked matches and use those players in Ultimate Team.
    In FIFA 12 also there was no "Greece super league" but there was 4 teams in rest of world section which allows us to play with those players in Ultimate Team.
    At least we expect from EA Sports to include 4 biggest teams from "Turkish Super League" which is "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe and Trabzonspor"

    We hope, you can solve this problem in this two month period and you will add these teams to FIFA 13.

    We all EA Sports FIFA series fans hope that you will make contact with competent places about this problem and you will not convict us to play Pro Evolution Soccer.

    Yours sincerely,

    EA Sports FIFA fans.

    ---

    Bu Mail EA'ye gönderilsin lütfen 2 adrese de gönderin..
    backofthenet@ea.com support@easports.com




    TWITTER OLMAZSA OLMAZ ÇOK DAHA FAZLA İNSANA ULAŞABİLMEK İÇİN;
    Twitter'a sahip olan arkadaşlarımızda #fifa13türkligikampanyası ile sesimizi duyurmamızda bize çok yardımcı olabilirler..





    Telegol'e de yükleniyoruz.. !

    @telegoltv (twitter adresi)

    FIFA 13 oyununda Türk Takımlarının yer almıyor. Federasyon kulüp lisans için yapımcı ile ilgilenmemiş ve takımlarla anlaşın demiş



    @telegoltv (twitter adresi)

    Lütfen bu konuyu duyurun ve konu hakkında destek verin!

    ---

    Bu iki tweet'i bu adrese tweetleyin arkadaşlar. Twitter'ı olanlar..


    Başta ben "yeşildevinmaceraları" olmak üzere, "egeyleminecraft" ve "servetcarey"'e katkıları ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim..

    Bu mailleri gerekli yerlere atıp Türk oyunculuğunun gücünü gösterdiğiniz için sizlere de hayranım arkadaşlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawarg -- 27 Temmuz 2012; 20:40:26 >







  • Denemeye değer.
  • Bir ara 3 tane yeni bulunacak ligler arasında türkiye ligi de vardı ne oldu? Gönderdim hepsine
  • Büyüksün Alp Reyiz.
  •  FIFA 13'TE TÜRKİYE LİGİ YOK! - İMZA KAMPANYASI!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 27 Temmuz 2012; 18:19:43 >
  • Alp Reyizz

    #FIFA13TURKLIGIISTIYORUZ

    TrendTopic yapalım bunu hemen hemen hemen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pathetic Dragon -- 27 Temmuz 2012; 18:15:10 >
  • Alp abi #fifa13türkligikampanyası şeklinde yaptık arkadaşlarada yaptırıyorum
  • twittera bulaşmadım da, diğer maillerin hepsini attım. hayırlısı.
  • mailleri attım her nekadar ea fanı olmasamda ea fanıyımda dedim
  • ne gerekiyorsa yaptım hepsine yolladım ekstardan twiterde @tribundergi yede yolarsanız olarda yayınlar ben gönderdim onlarada 2-3 kişi daha yollasa kesin rt ederler.
  • Ben elimden gelince aklımda kim varsa gönderiyorum.Yanlız bölümsonucanavarında dev manşet ile kampanyası yapılması lazım 1-2 kişi ile olacak iş degil.
  • Katılıyorum, BSC' nın da bu konuya el atması lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vustic

    Ben elimden gelince aklımda kim varsa gönderiyorum.Yanlız bölümsonucanavarında dev manşet ile kampanyası yapılması lazım 1-2 kişi ile olacak iş degil.

    Valla sürekli oralarada yazıyoruz umarım duyarlılık gösterirlerde el atarlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WirierJerk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vustic

    Ben elimden gelince aklımda kim varsa gönderiyorum.Yanlız bölümsonucanavarında dev manşet ile kampanyası yapılması lazım 1-2 kişi ile olacak iş degil.

    Valla sürekli oralarada yazıyoruz umarım duyarlılık gösterirlerde el atarlar..

    Sanmıyorum.Ben sene içinde bu konuyla ilgili birçok yere mail attım.Federasyona kaç tane attım ama cevap filan gelmedi hiç.Eğer şu ana kadar hiçbirşey olmamışsa bu dakikadan sonra bu sene TR ligi filan olmaz çünkü oyunun dağıtımına nerdeyse 1 ay kaldı.TFF iyice rezilleşmeye başladı.Zaten play-off,yabancı kontenjanını düşürme gibi her sene saçma sapan kararlar veriyorlar ve bugüne kadar bu ülke futboluna adam gibi bi katkılarını göremedim.2 yıldırda Fifa zevkimizin içine ettiler..




  • iyikide yok olsa ne olur olmasa ne olur neden bu konu bu kadar takıntı haline geliyo insanlarda anlamadım
    konu fanatikleğe gelince herkez birbirine düşman avrupa maçlarında inş yenilir gelirler diye beddualar uçuşuyo havada bi oyundamı değeri oluyo takımların anlamıyorum
    oyunda tr ligi olunca 1 sene boyunca aldığı türk takımı sayısı 10 u geçmiyo adamın sonra imzaya hadi diye konu açılıyo
    avatarınada baksan ya barcelona ya real madrid
    hepsini geçtim eanın suçu ne adamlara milyar mail atsan lisasını almadan senin takımlarını eklemezler oyuna
    burda suç ne olduğu belirsiz olan adamlarla dolu tff nin suçu onlar lisans hakkı alcakki eadan eada koysun takımları
    beleşe çarşıda tuvalete bile sokmuyolar adamı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *aLe -- 27 Temmuz 2012; 22:12:12 >




  • Boş uğraşlara girmeyin yinede vaktiniz varsa deneyin ama olacağını ummayın. Bu saatten sonra koymayacaklardır oyuna..
  • niye koysunlarki 12 türkiyede 11 kadar sattı adamlar anladı gerek olmadıgına ama yinede yolladım 1 yıl oyunu almayın yine gelir o lisans
  • Eaye degil tffye mail yagdiralim
  • TFF yolladıgımız betin biraz hafif olmus biraz daha sert olsa daha iyi olabilirmiş.
  • Erdinç İyikul'a twitterdan yazdım. Sagolsun kırmadı beni. Bölüm sonu canavarı'nda paylaştı haberi.
    Şimdi herkes en az 5 fifa seven-sevmeyen arkadaşına yukaridaki mailleri göndertsin.
    Birlikden güç doğar!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.